Ние с Александрина сме добре, папкаме, спинкаме, плачем обикновено вечер, когато е гладна...Все още не сме влезли в какъвто и да е график, но вече не се и насилвам да влизаме. Вчера е заспала в 23.00 часа и се събуди и съответно е яла в 4.30. Имам чувството, че вечер имам по-малко кърма, по принцип я храня само от едната гърда на хранене, но вечер май не и стига и давам и от двете. Днес си взех чай за кърмачки на една немска фирма Веледа. Дано да има ефект.
Александринка има пъпчици по лицето - по челцето, малки червенички, но по-добре да питаме лекаря с какво да я мажем.
За коликите даваме Инфакол, дано да има ефект.
Аз съм на преглед чак към края на месеца. Но нали съм със секцио, та може би няма да е проблем секса. Обаче от два, три дни имам много странни болки от единия край на операцията - все едно кожата ми е изгоряла от слънцето и направо не мога да я докосна, толкова е неприятно.

и за радост врмето беше страхотно и цял ден бяхме навън
Чудесно си изкарахме-спа като бубичка и го пече слънчице.

Аз с каката имах, сега като че ли не.
Нашата кака все още не я оставям с бебето, защото веднага ще му извади очите. Ама то при нея такива са нежностите - от любов може да те одере или удари
докато ви намеря, изчета то стана време да се къпем и ядем, ама така сладко е заспала върху тати, че ще я изчакам да се събуди. И ние сме си с колики уж бяха минали малко, ама пак се появиха. Давам Инфакол, ама ефекта е краткотраен. Нащо педи каза да премахнем нощното хранене. Снощи беше за първи път и няма да ви кажа каква веселба беше цял ден съм така
Ама след 40 минутен рев, малко чайче за коликите и бибката и разбира се друскане на ръце заспа. Тази вечер ще е същото. Но така е по-добре, че и ние да си почиваме малко. То каво е иначе в 00ч, после в 3 после в 6 и то едно ядене по 1 час ... мани мани. Ние сме пораснали с 4см. вече сме 54см високи и тежим 4,240кг. За 2 седмици сме наддали 490гр. , но сме на смесено хранене кърма и Нан. Това е от мен за сега. 

. Пробвах всички методи за увеличаване на кърмата и нищо. Мислех даже да пусна тема в кърмаческия и да ми обяснят момичетата как да не дохранвам горкото дете като се скъсва от рев. Метода слагай често на гърда не важи при нас явно. Тия дни буквално през час се кърмим, но то като нищо не му пуска и той вече съвсем се дразни и реееев. Кой ще ми обясни как да го оставя гладен и де реве. След час и половина висене на гърдите ми без нищо да може да изкара, накрая просто му дадох АМ и заспа горкото. 
В това отношение започвам да си мисля, че по добре секцио да бях избрала.