ЯНУАРКИТЕ щастливи, гушкат своите бебчета пухкави, красиви

• 18 988
  • 307
  •   1
Отговори
# 195
Момичета нека тези от вас, които са минали прегледа след раждане, нашия преглед да споделят в какво се изразява той и боли ли. А тези от вас които са открили сезона с любимия да споделят също какво е усещането - боли ли. Бе много ме е страх от тая болка, все едно не съм раждала нормално. А пък с тия кг незнам какво да правя, уж кърменето помага за свалянето на кг а аз бях по-слаба когато излязох от болницата. Аман..........

# 196
http://babysleepnoise.com/index.html

Eто ви тука едни звуци, които уж успокояват бебоците. При Краси особен ефект няма. Споделете дали при вашите малчовци са подействали.

# 197
Здравейте момичета Hug
Дони големи са сладури твоите мъже Hug а за храненето направо паднах от смях Mr. Green баткото и той иска да помага Joy
За памперсите нямам думи ползваме 2 на памперс ,сменям на 3 часа и все са пропуснали отгоре,вече сигурно са ни малки,добре че пакета е на привършване и аз като Копривката нощем слагам 3-ка
За коликите капя Саб сутрин и вечер,при нас имат ефект.
Вчера ходихме на ортопед гледаха ни и на видеозон и сме добре.
И аз тия дни ще ходя на гинеколог, от седмица не ми зацапва но ме притеснява едно  бяло течение  минах 40-те дни

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 16:50 от desisladka

# 198
Да си кажа за прегледа мен ме гледа само на магарето,със спекулума и ме и бърка,при което изкоментира,че ме е зашил тясна hahaha.Не боли кой знае колко по-различно от стандартен преглед.Каза ми като съм кърмачка да не си въобразявам,че не мога да забременея и като ида след 6 месеца на контролен преглед да не се окажа бременна в 4-тия Joy
За секса и аз мислех,че ще е болезнено,особено след като четох,че кърмачките са сухи отдолу заради хормоните и трябва да използват лубриканти,но не се получи така,въпреки презерватива,всичко си беше ок.А аз си мислех едва ли не,че ще ми се пръснат шевовете при най-малкия напън hahaha Това е. Hug
Сонче и аз съм глиган огромен и не се чувствам хич секси,нооо на приглушена светлина и фантазия,а и голям мерак килата нямаха значение Crazy

# 199
минавам само да кажа, че сме добре!!!
понеже има неща, които не искам да коментирам, затова съм толкова кратка...просто се учудвам на някой коментари...и за да не развалям настроението на всички...така ще да е...
 Peace Peace Peace

# 200
Сори ако темата за секса е дошла малко соленка,но си помислих,че тук си споделяме всичко.От това кое дете какво прави,до това коя каква прическа си е направила или каква кола си е куппила например.Мислех,че това е едно от нещата,което вълнува родилата жена по принцип как ще възобнови половия си живот,независимо след колко време, и как бременността и раждането биха повияли.Извинения,ако съм била груба.Спирам да коментирам.Целувки Heart Eyes

# 201
 Наш Краси откри, че като реве си осигурява носене на ръце и веднага приложи наученото. Какво ли не правих, само и само да не го вдигна, ама "Ц", победи ме. Кво ми е умно момчето, а?  Crazy

Секса е хубава тема, но не мога да я обсъждам, защото съм непорочна.  Mr. Green
Има един въпрос по отношение на ин-витрото и религията, който ми е много интересен, между другото, ама е много, МНОГО, ОГРОМНО МНОГО просташки и богохулен заедно и затова няма да го задам. Много съм тактична!

# 202
# 203
ехо, аз набързо да кажа здрасти Simple Smile
да честитя на мамите на които не съм честитила бебчетата - Доника, Патилина, Надето, Павлина, Алекс    bouquet Да са им живи и здрави! (дано не съм пропуснала някой)

ние сме добре, нашия батко си пристигна и въпреки че сме с баба, страхотно се изморявам и като седна на компа най-много няколко странички да прочета. Бебо има все така колики - някои дни повече, други по малко. Нощем се храним, та гледам Киша ще дава съвети как да отказваме това хранене. А аз съм решила скоро да му го махам, та Киша ще съм ти благодарна да споделиш. Утре сме на консултация да видим бебо колко е пораснал, но като гледам как умаляват дрешките и си натежава, ще е сериозно Simple Smile

до скоро от нас  Heart Eyes

# 204
Данинце, естествено че темата за секса е важна, все пак никоя от нас не е девица, и не вижда за какво и на кого се извиняваш. Благодаря ти аз лично за отговора на въпроса ми. Много Hug Hug Hug
РС .......и не мисля че си глиган - много хубава мама си, толкова мила и лъчезарна.

# 205
Ето че и нас ни почнаха коликите, а толкова се надявах да ги пропуснем  Praynig но какво да се прави, ще се пият капки няма друг начин.Само да ви попитам Еспумизана колко често го давате.
От няколко дни ми беше намаляла и кърмата, но вчера мъжлето ми купи от аптеката лактогонен чай от българския и да чукна на дърво днес си имам кърма доволно.
Моята Деничка звездичка всяка вечер си спинка от 12.00 до 6.00 та и аз се понаспивам.От нощното хранене се отказа самичка, но ако ми промрънка през нощта, че е гладна няма да и откажа цицата.

# 206
Иники,верно си много  тактична Mr. Green

# 207

да честитя на мамите на които не съм честитила бебчетата - Доника, Патилина, Надето, Павлина, Алекс    bouquet Да са им живи и здрави! (дано не съм пропуснала някой)

Peace

nevencheto и аз пия чай, само, че Hipp, много е хубав и съм доволна от него, и бебка е доволна.  Blush

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 17:58 от KrisDiMarYana

# 208
Привет!  Grinning Аз днес съм особено приятно настроена . Прекарахме половината ден навън ( с прекъсвания за папкане, но все пак  Grinning ).
относно първия АГ-преглед сле драждане искам да питам дали е необходимо да е при израждалия лекар, защото аз не съм 100% сигурна кой е понеже ме вкараха по спешност в операционна , около мен имаше много хора и ме приспаха толкова бързо , че наистина само преполагам кой ме е оперирал. А за жалост лекарката ,която ми води ЖК  също е бременна и е в болничен и май няма да се връща наработа . Та съм в чуденка при кой да ида  Thinking
В този ред на мисли мамите от Младост ( София) може ли да ми препоръчате лекар , моля! Simple Smile
Ставам , че Коко пак е гладен Simple Smile

# 209
  • София
Ей цял ден не мога да смогна да се разпиша...
За капките за колики - Мериголд, както Таис каза, потърси аптека, в която правят лекарства...Няма начин да не правят, както се правят и тези кафевите капки за нос, но не ви пожелавам да ги търсите скоро hahaha
Снощи с Георги бяхме сами - тате на работа, бате при баба, че с 2 бебета сама Shocked...И човека ми разказа играта - не е мигнал. Затова днес спи като пор цял ден...Трябва да му обърна графика ден-нощ hahaha
На всичкото отгоре бате освен че не ми дава да кърмя...днес прави опити и да се цеди - вдигна си потника и слага помпата...
За прегледа-доктора ми каза след първия цикъл задължително цитонамазка.

Общи условия

Активация на акаунт