Вчера бяхме на консултация и резулататът е: 4590 г, 55 см
Иначе от два дни сме на пелените за многократна употреба - чаках да се възстановя, а и неговото пъпче да падне. Доволна съм от тях, а преди това ползвах Wiona - просто са супер! (е, малко са скъпички...) Направих грешката да купя един голям пакет Памперс уж за родилния дом, но им пробутах някакви други, за да не кажат, че не съм дала и на всяко преобуване слагах по една Wiona в кошчето. Та сега този пакет си стои и явно ще ни умалее без да сме ползвали нито един памперс.
Капки не давам. Малчо мрънка, но не чак толкова безутешно, за да го моря с лекарства. Засега спи на корема на тати, люшкаме се... такива работи. И той се успокоява. А аз и татко му си имаме оправдание да е постоянно в ръцете ни
Ели, тази болка изчезва с времето, но ако го слагаш на гърдата. При мен трая 2-3 дни и сега вече нямаме никакви проблеми. Но аз май съм мазохистка
Дани, да си призная и аз вече копнея да сме си интимни с мъжа ми. Въпреки, че е до мен, адски ми липсва...

се разправям .."ще ги хвърля там, дето никой не минава" 
изобщо не мога да я сложа да суче от него....затова тази гърда я изцеждам, и й го давам от шишето, ама и с помпата, пак боли 

. Съответно предпочитах да давам лявата гърда. До оня ден когато видях червеното петно и напипах бучка.
и някъде четох, че е добре да се мине на следващ номер като се стигне долната му граница.
Отначало слагах главичката само на 1 страна, но той от третия ден започна сам да си я върти, та сега и това не правя. Обясниха ни,че не е добре за крачетата- има опасност от локсации. Първия признак е ако крачетата не са свити и разкрачета когато е на гръбче(което е правино), а изпънати...
. Моето мъниче лежи само на гръб, но и не се е случвало да връща млекце(за сега)
)