ЯНУАРКИТЕ щастливи, гушкат своите бебчета пухкави, красиви

• 18 995
  • 307
  •   1
Отговори
# 165
Хора, кажете какви памперси да си купя, че днес 8-ми път пера посрани и опикани дрехи  smile3511. Досега бяхме с 2-ката на Памперс - пропускат. Купих си 3-ката на Молфикс и те ми пропуснаха. Имам и още едни 2-ка (някакава неизвестна марка, но са малко по-големи от 2-ката на Памперс) - и те пропускат. Вече ще се побъркам. Акото му излиза или отстани, или отзад, а като се опикае обикновено е отстрани. Вече се чудя той да не би да има разстойство и затова да е така  newsm12 smile3516.

# 166
Sladurchesta, az polzvam huggies i sum dovolna, no smeniam na vsiako hranene. Propuskam samo prez noshta, togava se subirat okolo 6 chasa i ako e pishkala poveche moje i da propusne, no akano dosega ne mi se e nalagalo da pera.

# 167
Познайте кой се връща от фризьор??? Blush Flutter Flutter Flutter

Дони, добре дошла!  bouquet

Сладурчеста, Либеро ме спасяват в момента, а Памперса ги пробутвам през деня, когато сменям по начесто. лошото е, че имам 2  по 94 на Памперс, които незнам как ще изразходя просто...

За помпата, Медела ползвам, много съм доволна. Електрическата, която си бях взела от Джъмбо вчера я върнах, даже се учудих колко лесно ми я приеха. Каляон намаза от цялата работа защото трябваше да накупя стоки на същата стойно, не дават пари и му накупих бельо на МакКуин свткавицата и костенурките нинджа, 2 панталончета, а на Анито разни дреболийки....

Крем ползвам на Судокрем и съм много доволна, а е и евтин, сега купих една кутийка 60 гр. с която ще изкарам 2-3 месеца за 4.90 Shocked Иначе го открих от една промоционална безплатна опаковка, която ми дадоха в родилното.

някой питаше как разбирам колко е изяла, меря я преди и след хранене. не ми тежи, а и съм наясно какво се случва с нейното хранене. Днес е добре, хапва доволно, какво беше това през миналите дни, незнам.

Кажете сега колко време преди  хранене трябва да извадя кърмата да се размразява. Тя ще е утре за следобедното хранене, от тази вечер ли да я извадя или утре сутринта? Мисля в хладилну=ика да я рамразявам, възможно най-бавно.

Ей мамите от Младост...вие знаете ли, че аз като едно видно Младостко чедо мога да ви навестя някой път в паркчето до Патиланци. Мама е точно до парка, баба също и често ходя натам, а в този парк съм израснала Simple Smile

# 168
Е, добре де, вие на колко часа ги сменяте тия памперси... Rolling Eyes На мен ми се случва да пуснат, но е по - скоро изключение отколкото правило и най-често през нощта, когато е по - дълга паузата... Аз пък не съм доволна, защото и стягат на крачетата...
Днес бяхме на консултация - да се включа към отбора със слончетата, за 1 месец 1200гр. и 3см.
Биха ни ваксина, всичко друго е ок.
Аз мисля да ходя на ортопед при Алексиев, а не при Драганов - някой бил ли е при него?
Все забравям да ви пиша за един страхотен крем, който ми препоръчаха - казва се Павлодерм и се намира в Ремедиум - убих се да го търся по другите аптеки и го няма. Македонски е, голяма опаковка, май беше нещо от сорта на 4 -5 лв.

# 169
И аз скоро се интересувах от бебешкото плуване, така че ни слагайте в графа заинтересовани Wink
А някой да има в района на парка Света Троица или Западен парк за разходки? Wink

# 170
и аз смених няколко вида памперси,сега сме на Huggies 2 и съм доволна.
Нането ,и аз ползвам това кремче Павлодерм страхотно е Peace,макар,че когато ми го предложи жената в магазина не и се доверих ,но все пак го купих

# 171
и аз съм в групата на разочарованите от Памперс  #2gunfire  виждам, че като свършим този пакет (беше 94) минаваме на Huggies !!!
Другото е : да живее Еспумизана !! и ние да поспиваме !!!

# 172
А някой да има в района на парка Света Троица или Западен парк за разходки? Wink

Аз, аз Wink а и Бръм, предполагам... само дето с кола ще трябва до парка да идвам  Laughing е, засега де..  Rolling Eyes

# 173
Лено, аз пробвах два дни само на Био Гайа и Гого беше неспокоен и пак включих Саб симплекса. Сега пием и двата вида капки, страх ме е да спра едните...

# 174
Кали, Доника, пу пу много са ви сладки бонбончетата... Flutter
Доня, честита прическа.  Flutter И аз утре или в четвъртък ще свърша тази работа...За размразяване се препоръчва в хладилник да се прави, но не зная колко часа предварително да се изкара.  newsm78
Браво за кг.четата които са качили наборчетата.  Peace
Лека нощ...

# 175
  • София

Сладурчеста, Либеро ме спасяват в момента........
Сменям ги преди всяко хранене и вече нямам проблеми с протичането  bouquet

# 176
Абе и аз ги сменям преди всяко хранене (през около 3 часа), но протичат. Преди малко тъкмо го бях преобула и като се наяде, съответно пак се издриска и както беше къпан се омаза до ушите. Пропусна му на гърба. Направо...  smile3511 Съответно пак се къпахме и сменяхме дрехите  smile3516. Ама той наистина по много ака (като количество де).
Откъде ги купувате тези Huggies? Само тях не съм пробвала.

Кърмата на мен ми се размразява за около 12 часа в хладилника.

# 177
Добро утро,момичета!!
Тази нощ имах най-дългия сън за тази година JoyДетенце спа от 23.30 до 6.00,че после си и доспа до 8.30.Лелееее кеф,даже успях и да сънувам hahaha Party
И на Йоана понякога и пропуска Памперс.Особено ако се изака юнашки има и на гърба. Crossing ArmsКато свърши и този пакет и ще пробвам Huggies.
Вчера бях при гинеколога,понеже личната докторица каза,че се ходи преди да минат 40 дни от раждането и аз отидох.Коментара беше:"Ууууууу,ама аз тесничка съм те направил,за радост на мъжа ти!" hahaha След  което веднага вечерта беше открит сезона с таткото.Малко бяхме попрекъснати по средата от ккратък рев Joy,но поне се разписахме за тази година Joy
Хайде стига съм дрънкала глупости,лек ден на всички Heart Eyes

# 178
Добро утро и от мен
От хъджис аз съм доволна, но взехме и един пакет либеро да пробвам и тях, ние постоянно като свалим памперса и се напишкваме и става целия за преобличане  hahaha
На мен от 2-3 дни ми текна пак кръв и то не тъмна, и вчера ходих на док, прегледаха ме всичко наред, каза че е нещо като цикъл  #Crazy не ми ли е рано, а и кърмя  newsm78

# 179
Здравейте и от мен.
Аз също ползвам Памперс и съм доволна. Даже още съм на 1, защото 2-ката ми се видя голяма и с по-голяма вероятност да пропусне. Иначе Либеро и Хъджис пробвах - е Хъджис ми се виждат много плитки на мен. За сега няма проблем с Памперс.
Снощи нямаше рев - явно Саб симплекса действа /през ден ама пак е нещо/.
И за моя най-голяма радост успях почти да се справя с бучката на гърдата. То даже цеденето на тази гърда ми харесва повече от кърменето, защото Марти засмуква зверски, а мен ме боли от самото начало. До колкото сондирах с различни мои дружки - всички от тях в един период в началото са имали проблеми и са се цедили. Аз между другото пия и лецитин - видях в кърмаческия, че се препоръчва като средство за намаляване на бучките.
Това е от мен. Айде лек ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт