Енергийна медицина по Дона Идън

• 85 669
  • 336
  •   1
Отговори
# 255
Колко често трябва да се прочистват чакрите?

# 256
аз от два дни започнах с дневния режим и тествуването.при мен тествуването даде много точни резултати смятам.
просто ако е ДА ме влече много силно напред все едно някой ме бута.ако е НЕ-ме дърпа леко назад или се люлея настрани.
за дневния режим още не мога да кажа как ми влияе но се чувствам добре.
чета и книгата в момента и съм стигнала до момента с меридианите и кои точки отговарят на тях.

# 257
Колко често трябва да се прочистват чакрите?

При всеки е строго индивидуално. Аз първите 9-10 дни ги почиствах и зареждах всяка вечер, но като взех да не мога да заспивам веднага разредих сеансите и започнах през вечер-две, дори повече. Иначе ефект усетих още след първия сеанс.

# 258
ДВЕ НОВИ ТЕХНИКИ ОТ ДОНА ИДЪН, КОИТО ТЯ ВЪВЕЖДА КЪМ СВОИТЕ ЕНЕРГИЙНИ ПРОГРАМИ:

1. ЧЕТВЪРТО ПОТУПВАНЕ - към Трите известни потупвания от Дневния енергиен режим, Дона добавя и четвърто: потупване на точки 2 от меридиана на стомаха. Тези точки се намират на ръба на коста, точно под зениците. Потупването по тях, според Дона води до баланс на меридиана на стомаха, което от своя страна подпомага доброто храносмилане, метаболизма, нормализиране на апетита и телесното тегло.
2. ПРОСЛЕДЯВАНЕ ЛИНИЯТА НА "ЗАПЕЧАТВАНЕТО" - тази линия започва от основата на носа, м/у двете вежди и завършва в началото на окосмената част на челото. Чрез проследяването и може да "запечатате" нова мисъл, модел или навик.
Техника на изпълнение: Проследявате линията с известен натиск, като същевременно мислите за това, което искате да усвоите като нова мисъл, модел, енергиен навик...

Видео: Eden Energy Medicine Programs

ЗА ВСИЧКИ, КОИТО ОБИЧАТ ДОНА:

Introduction to Energy Medicine (1)
Introduction to Energy Medicine (2)
Introduction to Energy Medicine (3)

The Power of Energy Medicine (1 of 4)
The Power of Energy Medicine (2 of 4)
The Power of Energy Medicine (3 of 4)
The Power of Energy Medicine (4 of 4)

Donna on Lifetime Television, The Balancing Act

Дневен ене … 9;ки)
Отстраняв& … 9;ки)

# 259
Отново за всички, които обичат Дона  bouquet

Двучасово видео - представяне на системата на Дона Идън:
Въведение в Енергийната медицина

Трите "потупвания" - Част І
Трите "потупвания" - Част ІІ
Трите "потупвания" - Част ІІІ

Кръстосано "пълзене"
Позиция "Уейн Кук"
Коронно издърпване

Представяне на магнитите и използването им в енергийната терапия:
Основни неща за магнитите

(Using magnets, Donna Eden demonstrates the electromagnetic aspect of the human body, how to reduce pain, and how to release vivaxin syndrome - a condition developed during difficult births in which the body has an electro-magnetic vulnerability in certain directions).

# 260
Супер. Най-сетне и в тубата. Ще ги пусна и в ТЕС форума Simple Smile

# 261
карамелче, благодаря  Hug

# 262
ооо,това за магнитите живо ме интересува,мерси   bouquet

# 263
  • Добрич
Заинтригувахте ме с тази техника. Включвам се, да опитам и аз.   bouquet

# 264
Много е красива и харизматична Дона тук. И дълбоко искрена.

Donna talks about the EEM Clinical Practium

# 265
Наскоро прочетох книгата на Дона. Ако намеря книгата с дисковете непременно ще си я купя, най-вече затова , че не всичко ми стана ясно от книгата. Затова искам вашето мнение за някои техники. Например как точно трябва да се прави темпоралното почукване - на всяка точка по 5 пъти ли да се чука и само по веднъж ли отляво и отдясно да се минава?!
Имам въпроси и за Уейн Кук позицията - в книгата пише да се направи първо единия крак върху коляното на другия и после обратно. В линка от youtube , който обаче е на английски и не съм сигурна дали правилно съм го разбрала Дона казва първо да сплетем пръсти и ако най-отгоре ни се пада палеца на лявата ръка да направим упражнението като сложим ляв крак върху дясно коляно. Нека тези които добре знаят английски да кажат правилно ли съм го разбрала и въобще споделете вие как го правите. Също и края на упражнението е различен - в линка допира ръцете като пирамида пред гърдите и вдишва и издишва дълбоко 3 пъти. В книгата е различно - ръцете се събират в молитвена поза пред гърдите, после пръститте се слагат на третото око и се изтеглят по челото.

# 266
Темпоралното потупване - Един пълен кръг включва 5 потупвания отляво + 5 отдясно. От слепочието до края на ухото.
Всеки път се произнасят програмиращите думи/мисли/образи.
Всичко това се повтаря поне по 5-6-7 пъти на ден. Колкото повече, по-добре.

За позицията 'Уейн Кук' - само с левия крак е напълно достатъчно. Но който се чувства по-добре, може и с двата.

Останалото - както е описано в книгата. Ръцете образуват пирамида, палците се поставят на Третото око и се изтеглят нагоре, така че леко да се опъне кожата м/у веждите. Това е мудрата Акини, съчетана с отваряне на шеста чакра.
Молитвената поза не е задължителна, даже по-добре без нея, за да не става излишно усложнено и заучено.

Последна редакция: вт, 28 юни 2011, 00:15 от krem-karamel

# 267
Темпоралното потупване - Един пълен кръг включва 5 потупвания отляво + 5 отдясно. От слепочието до края на ухото.

На картинката са 10 точки от слепоочието по продължение на коста. 5 потупвания на всяка точка от дадената страна ли?

# 268
На картинката са 10 точки от слепоочието по продължение на коста. 5 потупвания на всяка точка от дадената страна ли?

Както на теб ти въздейства по-добре. Опитвай и открий най подходящия начин за теб.
Точките може да не са точно 10, може и да са по-малко - например 9, 8 или пък 5 - това няма особено значение.
Изображението е за да покаже къде се намират тези точки - това е по-съществено, а не колко точно са.
На мен ми харесва да потупвам всяка една точка (може и да са две едновременно, не знам) повече от веднъж, и след това придвижвам ръката надолу.
Слепочието е специфично място и се потупва много леко, колкото да се усети лек тласък, за да не те заболи глава иначе. По-надолу може и мааалко по-силно.

# 269
Сега ви открих и изтеглих двете книги .
Започвам да ги чета

Общи условия

Активация на акаунт