Енергийна медицина по Дона Идън

• 85 053
  • 336
  •   1
Отговори
# 90
  • Добрич
humanis, благодаря за отговора.   Hug

Аз си свалих книгата от нета и макар, че съм принтирала листи, определено по-приятно е да се чете в книжен формат. А и заради дисковете си струва.

# 91
  • София
Humanis, имах нужда да чуя практическо приложение, реални резултати ! Благодаря ! Тази книга ми беше под ръка преди 8 години, бях я изяла с кориците и правех упражненията.  Сега ми изпадна от библиотеката, когато отново имам нужда и започнах да я чета отначало. А тя не е лесна, информацията е много и е силно концентрирана.  А нещата толкова бързо се забравят. Във времето, в което живеем всяка самопомощ е добре дошла. Успех на всички !

# 92
Момичета,  Hug

Kamelly, в началото на темата съм споделила резултати  Wink Откакто правя 5-минутния режим, съм супер - отделно в зависимост от случая правя йога, рейки и разни други нещица. Писала съм и за настинка, която се спира, ако я хванеш веднага. Също така масажът на врата.
Аз две седмици седях над дисковете и си правех конспекти. Събрах информацията в няколко листа в тефтера и така той ми е най-бързият справочник с мен.  Grinning

# 93
И така, мами. Супер добре се чувствам с дневния енергиен режим на Дона Идън. Горещо го препоръчвам на всички.

Но т.к. не мога да чета последователно книгата, още не мога да схвана как се развива способността за енергийно тестване, което на всичко отгоре е и "измамно лесно" Grinning Разбрах само че ако развиеш тази си естествена способност можеш да тестваш себе си, друг човек, също и неодушевени предмети. Но как да стане това. Как поне веднъж да успея получа обратна информация и да съм сигурна, че е достоверна, а не мое внушение например. bouquet

# 94
  • Добрич
На мен ми прави впечатление, че обикновено в тестуването участват двама човека. Дисковете още  не съм ги изгледала както трябва, но това, което гледах също беше с Дона Идън и участник от публиката. Тъй като нямам възможност за втори участник, определено се затруднявам.

# 95
За съжаление това тестване определено се прави само при наличието на двама човека. Затова, ако трябва да тествам себе си и няма в момента друг наоколо, ползвам други методи - радиестезия и т.н. А способността се развива чрез практика, за да можеш да улавяш нюансите и колебанията в тестването или се осланяш на собственото си чувство. Ако мислиш, че си внушаваш (което най-вероятно не е така), измисли такъв начин за насрещно сравнение и проба, който изключва възможността да му влияеш съзнателно Тогава, сравнявайки двата резултата, ще си сигурна, че не си внушаваш.  Wink

# 96
 bouquet
Доколкото разбрах, Дона щяла да издава нова книга, сега през 2009 г. - Енергийна медицина само за жени /т.е. Енергийна медицина за жени/. Какво точно ще включва книгата, някой знае ли?

# 97
кремче,  бях чела преди време, тази книга ще е основно за жени над 50-годишна възраст. Но предполагам, че въпросите ще са принципни, а не само за след 50  Wink

# 98
Здравейте  Hug
Да се запиша в темата,че ви изпускам инъче  Wink
Прочетох темата,почти съм дочела книгата,но за съжаление нямам дисковете...тези дни очаквам майка ми да ми даде отговор ,дали я има все още из книжарниците.
Вече пробвам някои  ,като например Позиция „Уейн Кук",и Гръбначно обтягане,както масажа на гръбнака.  все още не мога да си организирам деня,така че да правя и Дневен енергиен режим,но предполагамм е заради разцентрованите ми енергии  Wink  Mr. Green , и  след време ще успея .

# 99
Прочетох темата, почти съм дочела книгата,но за съжаление нямам дисковете...тези дни очаквам майка ми да ми даде отговор, дали я има все още из книжарниците. Вече пробвам някои  като например Позиция "Уейн Кук" и Гръбначно обтягане, както масажа на гръбнака. все още не мога да си организирам деня, така че да правя Дневен енергиен режим, но предполагам е заради разцентрованите ми енергии Wink  Mr. Green и след време ще успея.

Най-добре вземаш лист и химикал, изчиташ от книгата всички упражнения включени в режима и си записваш какво трябва да правиш, защото Дона е описала всичко много подробно и ти не знаеш кое по напред. Wink
Позиция Уейн Кук е убийствена просто. Не знам какво бих правила без нея Peace

# 100
 Започнах да си правя записки за спешна помощ ,в тефтера ... и се замислих - ами на деца може ли да се прилага Гръбначно енергетизиране  newsm78 ,моите са доста малки-нямат 2г

И още нещо- пробвали ли сте това? и ако да- доколко действа и как се почувствахте ?
цитат:
´´Препрограмираме на капана на аварийния отговор. .........................
Поставете възглавничките на пръстите си върху точките „О, Господи", палците върху слепоочията; дишайте дълбоко. През следващите няколко минути задръжте сцената на спомена в съзнанието си. Докато релаксирате, започвате да се освобождавате от емоционалната хватка на спомена.
...................´´

Последна редакция: пт, 28 авг 2009, 16:29 от Mamagemelar

# 101
Mamagemelar, тази позиция не съм я пробвала, защото не ми се е налагало, но имайки предвид, че се освобождават напрегнати точки, би трябвало да действа добре и да разкъса психологическата връзка между емоцията и спомена, свързан с тази емоция.. Ти правиш ли я?

Нищо не пречи на деца да се прави гръбначно енергизиране, защото то раздвижва лимфата, т.е. не е нищо страшно. Лимфата, като се раздвижва, по-бързо освобождава "отпадъците" от организма. Но на толкова малки деца като твоите това едва ли е необходимо  Wink

# 102
Здравейте,заинтригувахте ме и днес си купих книгата. Записвам се да ви чета.  bouquet

# 103
Много ме заинтригува упражнението "Закопчаване с цип". Има нещо вълшебно в него, ще знаете.
Значи използваш фините енергии на ръцете си за да спуснеш фина нишка /преграда/ която да пази централния ти меридиан от негативни въздействия - свои и чужди. Много интересно.

Дона е описала случай в който служител след вдигане на цип разговарял много спокойно с шефа си, c който иначе бил в конфликт.
Как стават тия работи сега? Wink Може би като си защитен и не изпитваш ненавист, човека отсреща неосъзнато усеща, че не му се поддаваш и става вътрешно немотивиран да те натоварва психически.

# 104
Препрограмирането го направих вече два пъти,но не знам дали имам резултати,защото имам проблем с тестуването  Embarassed
За гръбначно енергизиране за децата питах,защото исках да го ползвам като анти-вирусна техника,че скоро може на бавачка да тръгнат  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт