Дани изведнъж спря да яде нощем от около 1 седмица- само че аз бях минала на кисело мляко ии от вечерта под възглавницата шишето – сам си го вземаше, сега става да си играе и да пишка- като чуя „Пиш” и се изприщвам, ама нали се учим, та да не го обърквам, тичам с гърнето, после почва една игра, защото се е разсънил, или рев, ако не се е разсънил, ама ще мине, дано.
Кали мей, кога ти остава време за четене, вече завиждам- то сериалите ги преживявам, ама пък чак книжка, и то ходиш на работа.
А за зъбите давайте след млякото вода да плакне устата заради опасността от кариеси.
Веси, да ви е честита придобивката и със здраве да си я ползвате
Ние махнахме бибата- изобщо доста нанагорнище му дойде на моя синковец този месец- след сериозен разговор с баба му, не го беше виждала 1 седмица след нова година- за това време отказахме приспиването на ръце и в общи линии памперса- е, не е да е научен, но в 90% вече е готов- става страшно, ако му е скучно и реши това да му е игричка- команда”пиш” и аз тичам- стига и до 20 пъти, накрая побеснявам, не го събувам и той се изпикава, но на 5-6 дни веднъж ме пробва.
Хекси, и ние не дъвче- само ако се заиграе- „ я да видим зъбките могат ли да дъвчат? И безброй от сорта, иначе се мъчи да гълта наведнъж, дави се и не става- и всичко от мързел
Веси, пробвай с баницата на Дюкан- не е лоша- почти като мързелива баница- беше с к. Мляко и извара, не беше никак лоша, а и палачинките са супер, от утре пак съм в редиците, че много се отпуснах пак.
За сиренето- без коментар, че ...давам му на Маджаров- ако и там има – е гати тебешира на 15 лв./кг.
Краси, честит ви ТВ- със здраве да си го ползвате.
А това го писах в рпедната тема- сакъм да не ме пропуснете- после видях, че е пусната нова:
На всички, които имат днес именници 0- да са им честити и много да ги радват. Аз уж се пробвах да чета, ама да не изпусна и този имен ден се отказах, а пък вие как смогвате да готвите ид а гледате сериали, направо се чудя и мая, аз не мога да прочета писанките тук, камо ли нещо друго, вече взех дас е чудя дали е от детето ми или нещо ми куца в организацията- че аз от 5 дни не бях чистила- тази вечер свеки го взе, че се развихрих- с Дани ЦЦЦ- нищо не мога да пипна, а сега ще започвам да му готвя, че успешно заспахме.
А имахме гости за рождения ми ден - в петък го празнувахме, вчера си ги изпратихме- беше супер, ама си легнахме в 5,30ч.и още не знам къде се намирам, а аз не се ли наспя по-добре да не си ми пред очите. Хайде, ще скачам на манджата, че и супа ще му готвя, дано успея до 00, че мъжо тогава си идва от бач. Лека и спокойна нощ, най-вече спяща. Уф, ще видя и аз кога ще кача някоя снимка, че и вие да ни видите какви сме порасли, а багабонтския поглед в очите е особено красаноречив за моя синковец.
Да си го гледате със здраве!
В по-добрия случай вместо палмово масло слагат свинска мас
Сещам се, че в часът на мама една от гостенките нарече хранително-вкусовата промишленост отровително-вкусова
И изпадам в ситуация, че почти нищо не мога да купя - както Ани го е описала
а иначе за колко килца се бориш? 
нали целта е да се обезсоли 
Що е то йодна решетка 
ама няма начин. иначе още 8 месеца трябваше да гледам малкия тв в кухнята