Красииии, направо ти завиждам благородно за купона снощи! Ние миналата седмица направихме 3 дни ядене, пиене и купон, ама както Мечо Пух казва - Колкото повече, толкова повече

! Подобни телевизори са преходни така да се каже. Водят се, че могат да произвеждат HD-форматните телевизионни канали, които за момента в България са само два и то не изцяло HD. Резолюцията на посочения от теб модел е 1366 х 768, а за да приема HD-сигнал му е нужна резолюция от 1920 х 1080 (т.е. истинското HD!)
!
! И после какво чистене ме чакааа
!
взехме си ТВ- с резолюция 1920 * 1080
объркала съм модела ,който съм показала в поста си
Знаем за това,което писа-Булсатком поддържат точно 2 канала с HD,и точно както си го казала, не изцяло а ITV partner са малко повече (естествено се заплаща допълнително в момента за тези канали)
По принци телевизорите,които не поддържат HD,тези преходните все пак са направени така,че да може да им се включи допълнително предавател,който да поддържа сигнала на HD телевизията.Но както и да е,де,взехме си ТВ истинско HD,но телевизията в България се очертава да стане HD,не по-рано от 2012,това го знам със сигурност,но все пак това си е покупка не за 1-2-3 години ,затова взехме с перспектива
А за моделите-когато купиш,веднага ще има вече по-хубави

Ама за сега не съм се интересувала!После ще питам пак! 
Препоръчани теми