Жената Близнаци ?!

• 38 726
  • 725
  •   1
Отговори
# 690
  • Някъде в търсене ............
При условие, че е дошъл последен, а со опитва да се налага - показвам му вратата!  Crossing Arms
Ако има добри идеи ,намеквам че може да ги използам при някои условия....

# 691
  • Пловдив
На същото мнвение съм като МАСТЕРЧЕ и ДЕСИ никога няма да позволя последния да се налага и да се съобразявам с него. Peace

# 692
Ох, напълно съгласна съм с вас, но от друга страна тя е приятелка. Още в началото ни казаха- " Като си правите проектите не търсете приятелите си, а хора, с които можете да работите", аз така и направих, но после тя вика, че нямало с кой, дали можело с нас и аз нали съм добро дете Simple Smile То вече свърши почти. става дума за проект по психология. Трябваше да измислим експеримент , но тъй като сме първа година не можеше да е нещо кой знае колко уникално, та се спряхме на това, да изследваме цветовете и тяхното влияние върху паметта.  С другото момиче бяхме замислили да се състои от думи с различен цвят и фон, и картинки, като включим и визуалните възприятия, но тя дойде и малко преди да ни одобрят експеримента успя да си наложи нейната идея, буквално минути преди да го представим, а не вървеше точно там да се скараме. След това и казах няколко думи, тя се разрева, че е искала само да помогне и накрая аз се почувствах зле. Мн се дразня на такива хора, предпочитам да ми застане нареща един твърд човек и ясно да ми заяви доводите си и да защити тезата си, отколкото някой да ми реве. Ама аз съм си виновна. Няма да се разсърдя на другото момиче, ако каже" ти си виновна, ти я я пусна с нас". Sad

# 693
Ти като учиш за психолог,трябва да знаеш,че мнозинството жени така си прокарват всяка своя прищявка....И разчитата на това,че изглеждат слаби и раними,а всъщност си гонят интересите "до дупка"......
И аз съм страдала от такива....хм..."приятелства" ,но ми е "обица" на ухото вече и се пазя....

# 694
Ха-ха, дори аватарите ни не седят мирни... Laughing На всички ни от тази страница на темата са анимирани  Mr. Green

# 695
  • Пловдив
Ха-ха, дори аватарите ни не седят мирни... Laughing На всички ни от тази страница на темата са анимирани  Mr. Green

Ами то единия близнак ръчка другия и мирно не може да се седи за това  Mr. Green Mr. Green

# 696
  • София
Ох, и аз съм в подобно положение. Чак съм синя от яд. Та , казуса е следния: Тъй като работя в дг , в групата сме една леля и две учителки , аз съм едната учителка , а другата вчера имаше рожден ден . Та с лелята се разбираме да си разделим парите за подаръка , или просто да й сложим някаква сумичка в пликче пък тя да си ги харчи както й е кеф. И пристигам аз в понеделник на обяд за втора смяна, купила съм цветенца, каквито знам , че рожденичката ще хареса, и питам лелята , дали й е дала нещо /пари или подарък/. А тя ми казва ами аз съм й дала пари. Питам , колко да ти дам /нали си ги делим / , а тя уточнява,че си й е дала от нея си .Да , де , казвам аз ама нали си ги делим . А тя "Не, аз съм си й дала ". Демек не искам да делим , аз съм пО изявена. Стана ми чоглаво , защото аз в крайна сметка се оказах с празни ръце , но в първият момент не успях да кажа каквото и да е , просто защото такова нещо не ми се беше случвало. Както и да е . Но такива работи обикновено оставят горчив вкус в устата ми . Не обичам да ме пренебрегват , както и да не ме зачитат , така или иначе в тази група работим трима човека.

# 697
Женска му работа Simple Smile Ти сигурно си дала също някое левче на рожденничката, че и цветенца си и взела. Simple Smile Със сигурност се е зарадвала. Има много хора, които обичат просто да действат еднолично. Навсякъде е така - има две мнения- моето и грешното Simple Smile Hug

Ние ей сега имахме презентация на проекта. от няколко дни все се уговаряме да се видим и да я репетираме, но третата, все я няма , намира си някакво оправдание и така нататък. Презентацията е за време, трябва да сме заедно да видим кой как говори и в крайна сметка да се впишем във времето. Тя имаше 2 слайда- единия важен другия - не толкова. На по-маловажния се разля в подробности, а на важния мина бързо. Не казвам, че аз бях перфектна- все пак английския ми е втори език, но това, което беше важно, беше явно подчертано и обяснено кратко и ясно. В крайна сметка имаме 2.1 наю презентацията, не е зле, за такава организация, в която успяхме 2 пъти да се съберем трите. Simple Smile

# 698
  • Някъде в търсене ............
Burmichka , това не ти е приятелка! Повярвай ми, години опит, не се притеснявай пак ще попаднеш в подобна ситуация и пак ще реагираш така. Това ни е устройството, знаем че грешим и все пак помагаме, подаваме ръка и т.н. Ние сме прави и ти го знаеш , а като прочетох ревла, повярвай ми подивях #Cussing out мразя ги , но ми се падна такава дъщеря(отучвам я от реването, но трудно) . Рев - на минава пред мен, щом така смята да те манипулира , аут!

# 699
Моите аватари не са анимирани, ма ги сменям със скоростта на светлината Laughing
Близнак да се съобразява с някого? Олеле майко Joy Joy Joy

# 700
Моите аватари не са анимирани, ма ги сменям със скоростта на светлината Laughing

И аз така. Истинско чудо е, че се задържах с този толкова дълго време...Същото е и с нещата от живота ми...

# 701
Близнак да се съобразява с някого? Олеле майко Joy Joy Joy
Аз!  Mr. Green
Аз винаги се съобразявам с другите,подавам ръка,правя всичко за приятел,никога не закъснявам за срещи,винаги спазвам дадено обещание....Лошото е,че с мен никой не се събразява  Mr. Green

# 702
  • Бургас
Я да ви питам и аз нещо- как предпочитате да работите-в екип или сами?
Аз се оказах голям индивидуалист, не че не меля брашно с хора, с които имам общи идеи. Но ми е трудно да се съобразявам с чуждото мнение, ей така, като на инат. Дори да са прави,трябва не да ме убеждават, а да ме оставят аз да приема идеята им за моя, да я преосмисля и тогава да тръгне работата. Такива наложени от някого неща, не понасям и се съпротивлявам.
За съжаление, по-често вътрешно, натоварвам се емоционално, но не влизам в битки.
Поне до този извод стигнах и разбрах,че ми е най-добре сама да си работя, аз да си нося отговорността за действията, за сполуките и неуспехите си.

# 703
Я да ви питам и аз нещо- как предпочитате да работите-в екип или сами?
Аз се оказах голям индивидуалист, не че не меля брашно с хора, с които имам общи идеи. Но ми е трудно да се съобразявам с чуждото мнение, ей така, като на инат. Дори да са прави,трябва не да ме убеждават, а да ме оставят аз да приема идеята им за моя, да я преосмисля и тогава да тръгне работата. Такива наложени от някого неща, не понасям и се съпротивлявам.
За съжаление, по-често вътрешно, натоварвам се емоционално, но не влизам в битки.
Поне до този извод стигнах и разбрах,че ми е най-добре сама да си работя, аз да си нося отговорността за действията, за сполуките и неуспехите си.

Това съм и аз /страшно точно описано/, с тази разлика, че влизам и в битки понякога и то с някои шефове...

# 704
  • някъде там
И аз съм така.Затова работя без шеф и работно време.Знам , че всичко зависи от мен.Готино ми е така.Обикновенно броя до 10 преди да вляза в битка , но понякога не се сещам да преброя и ... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт