Ако има добри идеи ,намеквам че може да ги използам при някои условия....
То вече свърши почти. става дума за проект по психология. Трябваше да измислим експеримент , но тъй като сме първа година не можеше да е нещо кой знае колко уникално, та се спряхме на това, да изследваме цветовете и тяхното влияние върху паметта. С другото момиче бяхме замислили да се състои от думи с различен цвят и фон, и картинки, като включим и визуалните възприятия, но тя дойде и малко преди да ни одобрят експеримента успя да си наложи нейната идея, буквално минути преди да го представим, а не вървеше точно там да се скараме. След това и казах няколко думи, тя се разрева, че е искала само да помогне и накрая аз се почувствах зле. Мн се дразня на такива хора, предпочитам да ми застане нареща един твърд човек и ясно да ми заяви доводите си и да защити тезата си, отколкото някой да ми реве. Ама аз съм си виновна. Няма да се разсърдя на другото момиче, ако каже" ти си виновна, ти я я пусна с нас".
Ти сигурно си дала също някое левче на рожденничката, че и цветенца си и взела.
Със сигурност се е зарадвала. Има много хора, които обичат просто да действат еднолично. Навсякъде е така - има две мнения- моето и грешното

мразя ги , но ми се падна такава дъщеря(отучвам я от реването, но трудно) . Рев - на минава пред мен, щом така смята да те манипулира , аут!