Жената Близнаци ?!

• 38 847
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
Аз пък не се сърдя....Минава ми на третата минута, колкото и да ме ядоса някой. Мога да простя всичко и да оправдая всеки. Чак ми се сърдят близките, че вечно "адвокатствам" , все съм за справедливостта, и че нямало значение за мен, дали отсреща е близък човек или непознат - аз го защитавам и му намирам оправдания Simple Smile 

# 496
  • Пловдив
Аз пък момичета не мога да се сърдя много бързо ми минава за членовете на семейството ми де само се отнася . Mr. Green Полудявам ако не говоря на близките си ooooh!
Но пък някой обиди ли ме чужд ,или просто има хора са ми противни даже без да ги познавам или да имам контакт с него , и тУрна ли го в черния списък са до там , Naughty
 Кой каквото и да ми говори за този човек все тая ,мнението ми никога не се променя.Може да му говоря но вътре в мен ми иде да му скъсам главата.. Mr. Green Mr. Green

# 497
  • София
Момичета , в чуденка съм  newsm78. Искам да си купя някакъв парфюм . Нали знаете , колко ни е трудно да изберем аромат . Дайте някакви предложения . Нещо леко , цветно , финно .

# 498
  • Пловдив
Аз харесвам всички аромати които меришат на чисто на сапун независимо каква марка е парфюма. PeaceСладникави миризми мразя ,чак ми се повдига като ги помериша. Confused Confused

# 499
Аз харесвам всички аромати които меришат на чисто на сапун независимо каква марка е парфюма. PeaceСладникави миризми мразя ,чак ми се повдига като ги помериша. Confused Confused

И аз така, обожавам Нивеа!

Hug

# 500
А пък аз съм много трудна и капризна при избор на парфюм  Rolling Eyes Душа десетки аромати, докато избера  Crazy Падам си по тежки и сладки.

# 501
Аз пък момичета не мога да се сърдя много бързо ми минава за членовете на семейството ми де само се отнася . Mr. Green Полудявам ако не говоря на близките си ooooh!
Но пък някой обиди ли ме чужд ,или просто има хора са ми противни даже без да ги познавам или да имам контакт с него , и тУрна ли го в черния списък са до там , Naughty
 Кой каквото и да ми говори за този човек все тая ,мнението ми никога не се променя.Може да му говоря но вътре в мен ми иде да му скъсам главата.. Mr. Green Mr. Green

За пореден път виждам,че сме близначки с тебе  hahaha hahaha hahaha hahaha
И аз съм същата!!!

# 502
  • Пловдив
МАСТЕРЧЕ ти миличка си мое копие с няколко године по млада . То бива, бива такава прилика ама ooooh!
 ЕДНИ РОДИТЕЛИ ДА ИМАХМЕ ПАК НЯМАШЕ ДА СИ ПРИЛИЧАМЕ ТОЛКОВА. Hug Hug

# 503
МАСТЕРЧЕ ти миличка си мое копие с няколко године по млада . То бива, бива такава прилика ама ooooh!
 ЕДНИ РОДИТЕЛИ ДА ИМАХМЕ ПАК НЯМАШЕ ДА СИ ПРИЛИЧАМЕ ТОЛКОВА. Hug Hug

# 504
Извинете ме, че така грубо се намесвам, но държа да отбележа, че много представителки на тази така изтъкната зодия пишат в
темата "Парфюмни размисли и страсти". В подфорума на Красивите мами Flutter
Заповядайте Hug

# 505
А а3 въобсте нямам любим парфюм, не съм го открила, падам си по скоро по класиката, Шанел 5, Нина Ричи... И се пръскам доста оскъдно, не обичам натрапчиви аромати.

# 506
  • София
Извинете ме, че така грубо се намесвам, но държа да отбележа, че много представителки на тази така изтъкната зодия пишат в
темата "Парфюмни размисли и страсти". В подфорума на Красивите мами Flutter
Заповядайте Hug
Много ти благодаря за поканата . Даже вчера изчетох цялата тема , белким събера някакви идеи , отгоре на всичко днес си купих списание , за да се информирам за последните есенни тенденции в парфюмите , та да си избера нещо . Иначе сега ползвам Ланвин , Долче и Габана , и един Айсберг , но той ми е подарък . Сами разбирате за хаоса в моя парфюмериен вкус . За това ви питам мили дами да кажете какви са вашите марки , за да сверя часовника .

# 507
  • Русе
Аз харесвам силни парфюми,любими са ми Шанс и Алюр на Шанел,Адикт на Диор,Ейнджъл на Т.Мюглер,BYBLOS CIELO,Мирикъл на ланком,Премиер жур на Нина Ричи...тези се сещам на първо четене...Никога не ползвам само един,поне 3 успоредно Joy

# 508
  • Пловдив
Аз любими марки нямам , newsm78 може би НИВЕЯ по често използвам .Но всичко което мирише на чисто е  предпочитано от мен ,може и най простия пърфюм да е  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 509
И аз не робувам на марки....
Имаше един дезодорант на "Джонсън"...миришеше точно на сапунче...На чисто...
Ама вече не го внасят за мое съжаление....Много точно ми се връзваше за ежедневн миризмичка...

Общи условия

Активация на акаунт