Жената Близнаци ?!

• 38 827
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
Харесвам Калвин Клайн - в момента имам два на КК - Ин ту ю и Еуфория. Други любими, които поддържам са Коко Мадмоазел на Шанел и Есенс Пюр на Дюпон, без който никога не оставам. Ейнджъл на Тиери Мюглер също харесвам, но вече ми писна - ползвах го много години.

# 511
  • Някъде в търсене ............
Аз съм фен на нивея, и Нина Ричи Laughing

# 512
Момичета , в чуденка съм  newsm78. Искам да си купя някакъв парфюм . Нали знаете , колко ни е трудно да изберем аромат . Дайте някакви предложения . Нещо леко , цветно , финно .

Този  Peace

# 513
Проблема при Близнаците (или поне при мен) е, че много често си променят желанията. Включително и парфюмни такива.
Ако преди 5 години съм харесвала тежки, ориенталски миризми, сега търся ярки, флорални такива.
Абе, странна работа сме и това е Laughing

# 514
  • Някъде в търсене ............
Момичета , в чуденка съм  newsm78. Искам да си купя някакъв парфюм . Нали знаете , колко ни е трудно да изберем аромат . Дайте някакви предложения . Нещо леко , цветно , финно .

Този  Peace

и този ми е любим Embarassed

# 515
Бялото Булгари го ползвах лятото .Не е много траен обаче .

# 516
И аз съм близначка  Grinning и  обичам свежи аромати с цитрусови нотки  Heart Eyes не мога да понасям силни, сладникави аромати, получавам главоболие  Tired Любим аромат ми е Лайт блу, Омнията също много ми хареса, изпръсках си я с удоволствие , а сега съм съм с този ...много ми допада  newsm03
а при дезодорантите NIVEA и DOVE са ми фаворити...

# 517
  • София
В крайна сметка си поръчах на Кензо . Ето линк . Като дойде парфюмчето ще пиша как е като аромат . До сега не съм го ползвала , но чух , че е лек и ненатрапчив . http://get.bg/catalog/product_info.php?cPath=3_422_421&products_id=11478

# 518

Два мои много любими парфюма... Sunglasses Булгарито е по-нетрайно, в сравнение с Романс Simple Smile

# 519
Единственият парфюм, на който никога не бих изневерила, е Eclat d'аrpege на Lanvin. Няма такава миризма просто  Peace

И аз мразя сладникавите и тежките. Като бейлис  предпочитам нещо леко, свежо, с цитрусови нотки  Party

# 520
  • София
Единственият парфюм, на който никога не бих изневерила, е Eclat d'аrpege на Lanvin. Няма такава миризма просто  Peace

И аз мразя сладникавите и тежките. Като бейлис  предпочитам нещо леко, свежо, с цитрусови нотки  Party
Имам го . Купих си преди месец - тестер 100мл за 43 лв . Знаеш , с какво да се парфюмираш . Интересно , че вкусовете ни доста си приличат .

# 521
Гучи Ръш. Старото. От години го ползвам Simple Smile

# 522
  • в моя свят на мир и любов
"Коко Мадмоазел Шанел"

Каквито и други да опитвам, този си остава единствения за мен.

# 523
На мен любимите ми категории са няколко
- от вкусните плодови  Нина на Нина Ричи,Еуфория на СК,Пасифик парадайз на ескада
- от по-нежните цветни - Лав ин Парис и Премиер жур на Нина Ричи,един летен лимитирана серия имаше на Идън на Кашарел(ухае ми на зюмбюл),Бяло Черути пак лимитирано(на жасмин),на Лаура Биаджоти един с аромат на липа  Mr. Green
- от "тревните" аромати - Трут на СК,на Булгари - бял и зелен чай,Итърнити на СК също имаха една лятна лимитирана серия
- от свежарските - синьо Булгари,омния бяла,ескада зелена

Аз поне си ги радделям по такива категории и в зависимост от настроението и случая си слагам различен,така не ми омръзват  Blush Търся си някой с аромат на люляк,много обичам и ми носи страхотно пролетно настроение,но единственото,на което съм попадала досега е едно лилаво Воларе на Орифлейм

# 524
  • somewhere over the rainbow

Търся си някой с аромат на люляк,много обичам и ми носи страхотно пролетно настроение,но единственото,на което съм попадала досега е едно лилаво Воларе на Орифлейм
Еuphoria Blossom на CK. В момента го ползвам Peace

Иначе за мен няма по-добър от Шанел.

Общи условия

Активация на акаунт