Жената Близнаци ?!

• 38 823
  • 725
  •   1
Отговори
# 525

Търся си някой с аромат на люляк,много обичам и ми носи страхотно пролетно настроение,но единственото,на което съм попадала досега е едно лилаво Воларе на Орифлейм
Еuphoria Blossom на CK. В момента го ползвам Peace

Пробвала съм го,но нещо не го асоциирам с люляк  newsm78

# 526
На Ив РОше има Люляк и е мнооого готин  Wink

# 527
Ехо, чак сега попаднах на тази тема - и аз съм от групата - 14 юни!
Гледам, че сте на тема парфюми - харесвам омния, 212,  еуфория, бланко...азура/макар, че е по-тежък, за вечер става/.

# 528
  • София
Честита нова година на всички! Да сте живи и здрави и много усмихнати !
От вчера ме мъчи  един въпрос . Тъй като бях на такава вълна/предвид случая Grinning/ , обичате ли да пиете алкохол и какъв?
Аз например не обичам да пия концентрати , обичам коктейли , леки питиета , бейлис , ликьорчета и всичко  в този стил . Вие сте ....

# 529

Аз обичам бяло и червено вино. Не си падам по твърдият алкохол.

# 530
Аз съм на традиционна ракийка със салатка,сега бяха извадили за празниците едни роднини оригинална водка Немиров мисля беше,а аз викам "Тази ракия ми дъха на лакочистител"   Joy То Съкровището ме открехна за ракийката,аз и без това си я разреждам с лимонада или друго безалкохолно,но така общуването в семейството (с моя цар Лъв) е по-ползотворно  Mr. Green като се замисля май сме битови алкохолици,защото вечер като си нагласим масата и все намираме с какво да се чукнем (за наздраве Laughing ) Преди пиех коктейлчета по заведения - обичах да експериментирам или някоя ликьорче/вермутче.Иначе с храната - лятото биричка,зимата винце (предпочитам червеното,но зависи - ако се консумира с риба или пиле е по-добре бялото).Концентрати като уиски или водки не ми допадат.

# 531
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
ЧНГ, близначки!
Гледам, за питиета си говорите. Аз, за разлика от споделилите предпочитанията си до тук, не мога да пия сладки питиета като ликьор, вермут и коктейли. Фен съм на нашенската ракийка - натурална, със салатка. На уискито също не се мръщя - предпочитам (направо си харесвам, де  Embarassed) ирландското уиски - Падис, Бушмилс, Джеймисън. От вината харесвам мерло от червеното и мускатово от белите вина. Накратко - дотук май съм първият фен на концентратите (в умерени количества обаче).  bowuu

# 532
  • Пловдив
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ БЛИЗНАЧЕТА.
Аз пък изобщо не мога да пия  Blush от половин чаша бира съм се замотвала и от тогава не вкусвам и нея .. Mr. Green Mr. Green

# 533
  • Някъде в търсене ............
ЧНГ на всички!
В младежките диви студентски години пиех само джин, поске минах на водка, а сега с мъж ми сме на червено вино. Лятото биричка, преди си правех експерименти с различни коктейли, но това е само лятото. Ракия , уиски , мастика не мога да понасям, става ми лошо от миризмата им.

# 534
и аз съм от групата - 14 юни!

Родени сме на една дата  Simple Smile

# 535
и аз съм от групата - 14 юни!

Родени сме на една дата  Simple Smile

Присъединявам и сина ми към вашата група (горко му на мъжа ми, с два Близнака вкъщи  Whistling  Mr. Green )

Да докладвам за алкохола - колкото повече одъртявам, толкова по-малко мога да пия  Thinking  Като бях младо гадже, т.е. ученичка в горните класове, си сръбвах джин, водка, текила (по отделно де). Но пък заради келешлъка с всеки един от споменатите алкохоли съм препивала и оттогава не мога да ги гледам, както и другите видове твърд алкохол, дори и мисълта за тях ме карат за втори път да застана лице в лице с изядената храна  Sick  Обаче винцето си е друго нещо - бяло, червено, бембено, много ми харесва   Wine Glass  Е, и с него съм препивала, но дори и да съм връщала поръчката, друго си е ароматът на грозде, макар и минало през хранопровода ми  Joy

А уж съм отворена, но срам не срам, признавам си, че едва преди 2 години се светнах за "Мохито"  ooooh! Чудех се къде ми е бил акълът цели 25 години  newsm78 

# 536
Ехеййй  и аз съм близнаци (08.06) ,раздвоението на личността при мен не е психопатология,а начин на живот както се казва ,все някакви противоречия се борят ,искам всичко да знам,всичко да опитам,абе разбирате ме ...,а относно алкохола,та както казах  обичам всичко да опитам ,а какво ще пия зависи в какво настроение съм  Laughing

# 537
И аз много отдавна не съм писала тук.
Посипвам си главата с пепел.... 
Ще ме приемете обратно в редиците, нали? (Близнак с асцендент Близнаци (родена на 13 юни)

За алкохола: и аз с годините губя това "умение". Като студентка пиех коняк. Когато забременях първия път, спрях всякакъв алкохол за около 1 година (бременността + кърменето). След това вече не ми беше вкусен. Опитвах това онова, но към днешна дата мога да пия само ликьорчета (от типа на Бейлис и Пина колада), водка (много условно - САМО сипана в кола в съотношение 1:100 в полза на колата  Mr. Green) и много радко (1-2 пъти в годината) по чаша бяло вино. Ама не винаги ми е вкусно. Единственото, на което си оставам фен, е бирата. Особено през лятото.

Парфюмите: любимият ми е Akua di Gio; харесвам също Аmarige и жълтия BU. От тези за ежедневна употреба ми харесват Nivea и пак жълтия BU във вид на дезодорант.

Аз уж разгледах, ама не видях: имаме ли списък коя на коя дата е?

# 538
  • Някъде в търсене ............
Вече няма, преди време някой го започна, но както повечвто от нас знаят не е интересно да довършваме нещата докрай Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 539
За протокола и аз съм Близнаци -12.06  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
За алкохола нямам много да кажа, че то аз съм си почти пълна трезвеничка  Mr. Green Е един път преди мн. години близнах няколко пъти уиски и познайте...в дискотеката дансинга беше само мой(то и без това пак си беше мои де, ама с друго око го гледах) hahaha Joy Joy Joy Пила съм(близала) и червено вино няколко пъти ,когато милото ми е правило романтични вечери,но не ми харесва определено.И разбира се на НГ по една глътка шампанско  Mr. Green Това ми е пиенето,а бира дори не мога да помириша  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт