Жената Близнаци ?!

• 38 816
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Ех,че темичка-алкохолна.
Пия през зимата коняче с ядки.Бяло вино,червено-сира и мавруд. Ракийка,домашна-мъж ми е майстор. по 50 мл на вечер.
Не се научих да пия уиски,водка,джин.

# 541
  • Русе
Аз пък изобщо не се научих да пия LaughingВ ученическите години имах няколко злощастни опита с коняк и уиски Sick
Понякога пийвам няколко глътки червено вино,а зимата обичам в чая да сипвам капачка хубав кубински ром.
Но докато бях бременна умирах за бира...естествено разредена 1/1 с вода Joy Нещо ми се бяха объркали вкусовите рецептори ooooh!

За протокола- аз съм родена на 15 юни.

# 542
След алкохолната тема май е логично да се зачекнат и мезенцата  eat  Какво обичате да хапвате, докато пийвате - някакви изискани ордьовърчета или нещо по-простичко? Аз, например, рядко замезвам, докато пийвам винцето, просто нямам този навик. В много крайни случаи и то ако някой ми ги нареже, мога да хапна малко луканка или друг колбас, кашкавал или сирене. Но наистина са много редки тези случаи   Yum  Повече ми се услажда цигарката с пийването, за съжаление, съм пушач, бях ги спряла по време на бременността и кърменето, но после пак ги почнах  smile3546

А с какво обичате по принцип да гъделичкате стомаха си, т.е. кои са любимите ви храни? Мен ме блазнят най-вече "забранените" и вредните за мен храни или както обичам да ги наричам - калорийните бомбички  Whistling  Тук включвам всичко тестено (банички, пици, сандвичи), сладко (по възможност да е с шоколадова глазура, ако не е шоколад), пържено, панирано  smile3519  Мечтата ми е някой да ми гарантира, че мога да се тъпча с такива неща цяла седмица, без да кача и грам   superuu

Май не съм си казвала рождената дата - 3 юни. Синчето ми също е от моята близнашка порода - на 14 юни. Ако таткото не беше Лъв, определено щеше да му е трудно с нас  bishop  Но пък и той напоследък не си поплюва и май трябва да запретвам ръкави, за да го вкарам отново в редиците на послушните  newsm29 newsm66  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 543
Айде и аз на хранителния отчет  Mr. Green Обожавам плодове и зеленчуци,имам късмета да харесвам "некалорийни храни" - супа спанак,супа зелен боб,миш-маш,печени пиперки с катък...най-харесвам да е със сос - манджички и супички,пържено вкъщи почти не ядем,всичко е или със сос или грил.Тестените неща изобщо не ме блазнят,от време на време ми се дояжда пица,но това е веднъж месечно например,иначе всякакви баклавички,кифли,вафли,кроасани - по-далеч от мен.Дори и чист шоколад понякога отказвам,но затова пък налитам като плодова мушица на череши,кайсии,праскови,ябълки...Покрай бременността свикнах да ядем вече и почти безсолно  Mr. Green От месото не се отказвам обаче,обожавам пилешко,но пък не си падам по разни суджуци,луканки,кренвирши пък толкова отдавна не сме купували,че вече е като деликатес  Joy Сега като се чета и като си помисля,че не пуша и мъжо от 2месеца го няма и май още малко и ореолче ще ми се появи  Innocent Иначе към ракийката предпочитаме зелена залатка,зеле или шопска,към винцето обожавам един кашкавал на Метро го има немски с кимион,невероятен е.

Като честа поста на Gydelichkova се учудвам,защото аз съм родена на 7юни и всъщност рожденните дни не са ни много далеко,а предпочитанията са ни много различни  Grinning

# 544
  • някъде там
Хайде още една тема заразговор Laughing
Лесновлюбчиви ли са близнаците?

# 545
Типично по близнашки,илонитка,мила,още храносмилателната тема не сме се отчели  Joy така и така съм се разписала по нощите - аз трудно се влюбвам,за компания лесно се сближавам с хората,което доста от противоположния пол объркват с по-особено внимание,но иначе връзки съм започвала само с личности,за които предварително съм се виждала омъжена така да се каже,т.е. възхищавала съм им се за нещо и съм ги намирала отговорни,целенасочени  Laughing Слава Богу,че и до днес намирам мъжо такъв  Heart Eyes

# 546
Като честа поста на Gydelichkova се учудвам,защото аз съм родена на 7юни и всъщност рожденните дни не са ни много далеко,а предпочитанията са ни много различни  Grinning

Да, наистина коренно различни предпочитания. Може би мен не ме блазнят толкова плодовете и зеленчуците (макар че ги обичам и почти всеки ден ги ям), защото цял живот съм била склонна към напълняване  Weary  Навремето, за да поддържам вече изгубената си перфектна фигура, често ми се е налагало да се подлагам на плодово-зеленчукови диети и дойде момент, в който започнах да консумирам тези продукти по-скоро по задължение, а не от удоволствие   smile3507 Същевременно е трябвало да се лишавам от калорийните бомбички и те са станали забранени храни за мен, а нали знаеш - забраненото е винаги най-сладко  smile3521  А най-парадоксалното е, че точно когато метаболизмът ми заработи на пълни обороти и можех да ям абсолютно всичко, без да пълнея, забременях и качих 30 кг.  ooooh!  15 от тях вече свалих, но другите 15 кой знае кога ще успея  smile3506 Все се надявам след 1-2 месеца най-накрая да започна да отслабвам от самосебе си, както е било при много мои приятелки с подобни драстични промени в телесната маса  newsm17  Ух, извинявам се за отклонението, ама всеки с проблема си  newsm65

А ето още едно нещо, по което сме на абсолютно противоположни позиции - аз пък бях много влюбчива. Някой ако ми харесаше визуално и усетех най-малък сигнал за споделена симпатия, мигновено се влюбвах  Drunk  Но проблемът при мен беше, че колкото бързо и страстно се влюбвах, толкова мигновено изстивах към повечето си гаджета и емоциите отлитаха на противоложния полюс smile3513  Само 3-ма мъже съм обичала дълго и истински, като сегашният ми мъж е последният от тях и щом вече 5-та година съм с него, а и имаме дете, значи съм негова поне за следващите 5-6 години  newsm10 

# 547
...  щом вече 5-та година съм с него, а и имаме дете, значи съм негова поне за следващите 5-6 години  newsm10 

Joy  Peace  Joy

# 548
  • Някъде в търсене ............
А ето още едно нещо, по което сме на абсолютно противоположни позиции - аз пък бях много влюбчива. Някой ако ми харесаше визуално и усетех най-малък сигнал за споделена симпатия, мигновено се влюбвах  Drunk  Но проблемът при мен беше, че колкото бързо и страстно се влюбвах, толкова мигновено изстивах към повечето си гаджета и емоциите отлитаха на противоположния полюс smile3513  Само 2-ма мъже съм обичала дълго и истински,
И аз така, но за вкусови предпочитания- само сладичко като си хапвам съм People Angel , няма ли ставам af afwitch.  Откакто спрях цигарите съм качила 25 кг, нямат сваляне(не че правя нещо по въпроса де Embarassed), но някой ден ще ги сваля Praynig. Но ако не хапна поне един път на ден сладичко, изпадам в абстиненция Mr. Green

# 549

Лесно залюбвам, но и бързо разлюбвам  Rolling Eyes
Много непостоянна съм в това отношение. Сякаш по-скоро стремеж да имам нещо/някого на всяка цена, но когато го постигна, губя интерес.

# 550
Хайде и аз да се включа към любителите на "вредни" храни. Обожавам пица и шоколад. Тези две неща мога да ям цял живот, но не го правя само от страх, че ще заприличам на триетажна къща. Но пък ги поливам обилно с кафе и кока-кола (мразя пепси).
Не съм съвсем дебела, но определено съм в графата на закръглените мами - имам да свалям 10 кг., които ми останаха след раждането на Коко и независимо, че по време на бременността с Поли в началото отслабвах, тези все още си ми седят здраво залепени на д..то.
Не съм влюбчива, защото не харесвам "от пръв поглед". Мъжете трябва да ме заинтригуват и на интелектуално ниво и чак тогава може да им обърна по-специално внимание (но без гаранции за влюбване Laughing ).
За сметка на това, като се влюбя, просто се пристрастявам. Горкият ми мъж, колко невъздържани изблици на привързаност е отнесъл.... Ми обичам си го, какво да правя, не мога да се сдържам.
Embarassed

# 551
  • някъде там

Лесно залюбвам, но и бързо разлюбвам  Rolling Eyes
Много непостоянна съм в това отношение. Сякаш по-скоро стремеж да имам нещо/някого на всяка цена, но когато го постигна, губя интерес.
Ето това е и моята ситуация...

# 552
  • София
Аз ям всичко . Ама направо съм калорийно прасе. Обаче явно рециклирам перфектно , защото кг не качвам . Много съм слабичка . През бремеността качих около 20 кг. Отдавна няма и помен от тях . Обичам да си хапвам маслинки , сиренце , сланинка и още и още вредни храни . А относно влюбването / имала съм две разтърсващи любовни връзки / ама от тези , където ни карат да ни омекват капачките и да не мислим трезво . Добре , че бързо ни омръзва и слизаме на земята навреме . Че сме живи загинали . Сега , вече почти 10 год. съм намерила тихият пристан в живота си . Все още не ми е омръзнал , ама знаеш ли го след още 10 г. как ще сме .

# 553
Аз ям всичко . Ама направо съм калорийно прасе. Обаче явно рециклирам перфектно , защото кг не качвам . Много съм слабичка .

И аз съм така.
Както казват колежките ми: "ти ядеш, на нас се лепи"  Laughing

# 554
  • Бургас
Обичам плодове, свинско месо почти не ям.не мога без сладичко, до преди 5 години нищо не ми се лепеше,но с възрастта явно ми се забавя обмяната и зимата качвам 3,лятото свалям 1,развали ми се ритъма. Та уж гледам да се ограничавам,но не ми се отдава.

Общи условия

Активация на акаунт