Пия през зимата коняче с ядки.Бяло вино,червено-сира и мавруд. Ракийка,домашна-мъж ми е майстор. по 50 мл на вечер.
Не се научих да пия уиски,водка,джин.

Нещо ми се бяха объркали вкусовите рецептори 
Какво обичате да хапвате, докато пийвате - някакви изискани ордьовърчета или нещо по-простичко? Аз, например, рядко замезвам, докато пийвам винцето, просто нямам този навик. В много крайни случаи и то ако някой ми ги нареже, мога да хапна малко луканка или друг колбас, кашкавал или сирене. Но наистина са много редки тези случаи
Повече ми се услажда цигарката с пийването, за съжаление, съм пушач, бях ги спряла по време на бременността и кърменето, но после пак ги почнах
Тук включвам всичко тестено (банички, пици, сандвичи), сладко (по възможност да е с шоколадова глазура, ако не е шоколад), пържено, панирано
Мечтата ми е някой да ми гарантира, че мога да се тъпча с такива неща цяла седмица, без да кача и грам 
Но пък и той напоследък не си поплюва и май трябва да запретвам ръкави, за да го вкарам отново в редиците на послушните
Сега като се чета и като си помисля,че не пуша и мъжо от 2месеца го няма и май още малко и ореолче ще ми се появи
Иначе към ракийката предпочитаме зелена залатка,зеле или шопска,към винцето обожавам един кашкавал на Метро го има немски с кимион,невероятен е.
така и така съм се разписала по нощите - аз трудно се влюбвам,за компания лесно се сближавам с хората,което доста от противоположния пол объркват с по-особено внимание,но иначе връзки съм започвала само с личности,за които предварително съм се виждала омъжена така да се каже,т.е. възхищавала съм им се за нещо и съм ги намирала отговорни,целенасочени

Навремето, за да поддържам вече изгубената си перфектна фигура, често ми се е налагало да се подлагам на плодово-зеленчукови диети и дойде момент, в който започнах да консумирам тези продукти по-скоро по задължение, а не от удоволствие
Същевременно е трябвало да се лишавам от калорийните бомбички и те са станали забранени храни за мен, а нали знаеш - забраненото е винаги най-сладко
А най-парадоксалното е, че точно когато метаболизмът ми заработи на пълни обороти и можех да ям абсолютно всичко, без да пълнея, забременях и качих 30 кг.
15 от тях вече свалих, но другите 15 кой знае кога ще успея
Все се надявам след 1-2 месеца най-накрая да започна да отслабвам от самосебе си, както е било при много мои приятелки с подобни драстични промени в телесната маса
Ух, извинявам се за отклонението, ама всеки с проблема си 
Но проблемът при мен беше, че колкото бързо и страстно се влюбвах, толкова мигновено изстивах към повечето си гаджета и емоциите отлитаха на противоложния полюс
Само 3-ма мъже съм обичала дълго и истински, като сегашният ми мъж е последният от тях и щом вече 5-та година съм с него, а и имаме дете, значи съм негова поне за следващите 5-6 години
Но проблемът при мен беше, че колкото бързо и страстно се влюбвах, толкова мигновено изстивах към повечето си гаджета и емоциите отлитаха на противоположния полюс
Само 2-ма мъже съм обичала дълго и истински,
, няма ли ставам
. Откакто спрях цигарите съм качила 25 кг, нямат сваляне(не че правя нещо по въпроса де
. Но ако не хапна поне един път на ден сладичко, изпадам в абстиненция Препоръчани теми