Жената Близнаци ?!

• 38 789
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
А усещате ли в себе си склонност към пристрастяване?
Аз като си харесам едно ядене мога да си го готвя  докато ми втръсне, сега съм се вманиачила в помело.Всеки ден си изяждам по едно.Но това е полезно пристрастяване, иначе съм пушачка и не мисля дори и да си правя планове за отказване. Че ще се намразя колко съм слабохарактерна. При вас как е?

# 571
Аз като си харесам едно ядене мога да си го готвя  докато ми втръсне, сега съм се вманиачила в помело.Всеки ден си изяждам по едно.Но това е полезно пристрастяване, иначе съм пушачка и не мисля дори и да си правя планове за отказване. Че ще се намразя колко съм слабохарактерна. При вас как е?

Същото! Но типично по близнашки и пристрастяването бързо ме напуска  Crazy
Не е лесно толкова бързо да ни писва всичко  Rolling Eyes Хайде пак нови сили и енергия в ново начинание...Понякога се чувствам много уморена и пренаситена от това бясно темпо и от това търсене на нови стимули  Confused
А хедонисти ли сте - аз съм до мозъка на костите си - постоянно в търсене на нови и нови удоволствия (без значение характера)...Изобщо - яхнала съм вълната на удоволствието яко  Crazy

# 572
Цитат
Зодия ВИНО (22.V – 21.VI).
Родените през първата половина на зодията са Бяло вино, а през втората половина – Червено. Първите ги предпочитат студени, вторите – със стайна температура. Но и двата вида са добре приети, защото – както твърдят древните римляни – в тази зодия е истината.
Словоохотливи са – почнат ли веднъж, спиране няма. И не ревнуват, ако сте използвали за аперитив компанията на някоя друга зодия. В секса обаче могат да ви предложат нещо с остатъчна захар, от което на другия боли глава и се появяват киселини, но това са рисковете на сладкия живот.
Joy Joy Joy

# 573
Ако  може и аз да се включа в списъка с Близнаците  Peace
На 27.05 съм,и  омъжена за скорпион , а от горе на всичко и детето е скорпионче  Joy
Дано да е добричка като баща  си,че иначе ще хвана гората....,но както изглежда още от сега проявява характер.... hahaha

Изчетох темата и сте ме описали и мен доста точно....да не се повтаряме

Някой беше писал за мъжът скорпион ,ама на лишни ли  Joy Joy
Е добре ,ако имате съвети относно този типаж,с удоволствие ще прочета  Mr. Green , че те и без това са доста потайни .... #2gunfire

# 574
  • София по рождение
Все едно мен си описала  Laughing

# 575
  • Бургас
Аз съм горда собственичкана скорпион от 23 години. Оми,какво да кажа,че да не се повтарям-най-ценното им качество
е,че са домошари. Ценят семейното огнище,домашната храна,добри бащи са.

# 576
здравейте и аз съм близнаци - 30 май
това е най готината зодия, не само поради факта че е моята Simple Smile нашата Simple Smile
за мъжете не знам, но за жените е жестоко, винаги съм твърдяла и найстина мисля че в мен има много повече от една жена, много сме, всяка от нас може нещо различно, всяка иска нещо различно, една е упорита, др е инатлива, трета забавна, четвърта вечно да си каже каквото мисли, обаче да си кажа когато успеем да се договорим и да направим нещо заедно, стават чудеса... не знам дали само аз заради зодията или и от възпитанието ми като малка, но съм изключително дейна личност, аз 5 мин не мога да стоя без да ми доиде не6то на ум в главата, веднага се почва и се прави, ако е кратко, за деня се приключва, ако е в дългосрочен план, или се удпява или се осъзнава че е ненужно или непечелившо  и се подменя с ново, но ината е водещ навсякъде и за всичко
а вие замисляли ли сте се че понякога правите нещо не смао 6тото сте решили да го направите и да мине вашата,а и защото да докажете че го можете и че не е чак толквоа кои знае какво това нещо дето някои др се е изперчил с него. аз каквото и да правя все сам критична към себе си и знам че мога още много повече
научих се да правя букети разни цветя...
научих се да правя маникюри и модели на нокти
сега правя торти
обичам да пътувам, мечтая да обиколя света, обичам да снимам
пиша поезия
и кво ли още не, все нищо общо няма едното с др. и все го правя мн добре и винаги се чудя защо толкова елементарни неща др хора не могат да ги правят
мъжат ми вика ти все по4ва6 от сутринта да мърмори6 като нещо има коеот не ти изнася
 и последно да кажа .. накяде четох че все сме прави и д рмнение няма, ами да, ние сме повече, минимум двама, понеже е близнаци, това означава че нашето мнение е с два гласа пред всякак една др зодия, то е обмислено и премислено от минимум 2 глави, и следователно ние сме прави, др трябва да разберат че грешат Simple Smile
прекрасна зодия

# 577

Същото! Но типично по близнашки и пристрастяването бързо ме напуска  Crazy
Не е лесно толкова бързо да ни писва всичко  Rolling Eyes Хайде пак нови сили и енергия в ново начинание...Понякога се чувствам много уморена и пренаситена от това бясно темпо и от това търсене на нови стимули  Confused
А хедонисти ли сте - аз съм до мозъка на костите си - постоянно в търсене на нови и нови удоволствия (без значение характера)...Изобщо - яхнала съм вълната на удоволствието яко  Crazy

Толкова добре ме познаваш, чак се плаша Laughing Hug

# 578

Присъединявам се към горния пост    newsm10

# 579
  • Бургас
Хайде един сериозен близнак да направи списъка на астралните близнаци в зодията ни. Аз съм на 26 май.

# 580
  • Някъде в търсене ............
Хайде един сериозен близнак да направи списъка на астралните близнаци в зодията ни. Аз съм на 26 май.

Къде ще го намерим такъв hahaha newsm78

# 581
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
За преброяването: 8 юни

Belle Fleur - сестра ми също е на 26 май!  Laughing

# 582
Belle Fleur - 26 май
Didranad  - 8 юни
alina_si - 4 юни

Хайде, казвайте, аз ще записвам! Simple Smile

Hug

# 583