Жената Близнаци ?!

• 38 770
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
Докато тече списъка да попитам какви домакини сте?Мисля,че не е обсъждано  newsm78 Аз обожавам да готвя,обичам да ми е чистичко,но ненавиждам подреждането,предпочитам твоческия безпорядък,когато е малко хаотично и знам всичко къде може да е,но мъжо като военен иска строга дисциплина и започна ли да подреждам ми е много трудно да запомня кое в кой шкаф съм сложила  ooooh! Обичам семейния уют и си украсявам със спецялни чинии,покривки и сувенири за Коледа,Великден,първа пролет,Св.Валентин.Као цяло май смятам,че домът си е за мен и семейството,радвам се,като имаме гости,но предпочитам да съм навън с компанията,а не у дома и да домакинствам  Joy

# 601
Докато тече списъка да попитам какви домакини сте?Мисля,че не е обсъждано  newsm78 Аз обожавам да готвя,обичам да ми е чистичко,но ненавиждам подреждането,предпочитам твоческия безпорядък,когато е малко хаотично и знам всичко къде може да е,но мъжо като военен иска строга дисциплина и започна ли да подреждам ми е много трудно да запомня кое в кой шкаф съм сложила  ooooh! Обичам семейния уют и си украсявам със спецялни чинии,покривки и сувенири за Коледа,Великден,първа пролет,Св.Валентин.Као цяло май смятам,че домът си е за мен и семейството,радвам се,като имаме гости,но предпочитам да съм навън с компанията,а не у дома и да домакинствам  Joy
Да,да интересноо Simple Smile Аз съм на моменти Simple SmileКакто в един момент ми е добре разхвърляно и неподредено ,така в следващия се вдигам и почвам да чистя  Joy И за готвенето е така,някой път си умирам от кеф да готвя,но по някога я карам на сандвичи или поръчки навън или вкъщи.Добре че моя приятел обича да готви  и го прави често Simple Smile) Иначе обичам да има гости и да ходя на гости и на заведения,но пък по някога искам да съм сама или само с някой близък Simple Smile Всичко е много относително при мен,но това ,което мразя е друг да подрежда моите неща,много се карах с майка ми,която не можеше да ми понася стаята и постоянно я подреждаше ,а аз я разхвърлях в търсене на нещо,което ми е прибрала  Joy

# 602
  • Бургас
От всички домакински задължения предпочитам готвенето. Мразя най-много да мия прозорци и банята. Тези дейности ги правя когато съм ядосана,тогава съм като автомат.Не мисля,чистя с такова настървение,че после не помня колко време ми е отнело.

# 603
  • София
 И аз съм на моменти както е miss_el .Както в един момент съм си запланувала каво ще свърша из домашните задължения,така в следващия решавам,че не е спешно WhistlingПонякога го удрям на такива експерименти  в кухнята,но когато имаме гости предпочитам да се придържам към нещо изпробвано Grinning

# 604
В мачалото на темата имаше още 2-3 момичета на моята дата - 17, а сега не се обаждат  Flutter

# 605
живея за да готвя
обичам и да ми е чисто
не сам маниачка, но напоследак като се роди малката и гледам все да е чисто заради нея най вече

# 606
живея за да готвя
обичам и да ми е чисто
не сам маниачка, но напоследак като се роди малката и гледам все да е чисто заради нея най вече
ТЦ.... Naughty АЗ не съм от твоета зодия....
Толкова не обичам да готвя че съм готова цял живот да карам на филии Joy

# 607
  • Пловдив
ЮЛЕ и ти ли си близначе миличкото ми то  Hug Hug Hug
Аз пък съм маняк на чистота особенно мивките, тоалетните,абе санитарните неща малко да са мръсни и все една цялата къща ми вони.... Mr. GreenПрозорците преди няколко години ги бършех всеки ден от вън да нямат пръх абе луда работа добре че сега малко ми дойде акъла в главата та се сеЦнах с това миене.Обичам да гладя но вече и това го притупвам и спрях да гладя вече чорапи ,хавлили и бельо  Mr. GreenВсичко минаваше под ютия  Sick
А за готвенето много обичам  Peace слабост ми е особено някой да ми казва какво иска за да не мисля . Mr. Green

# 608
Край!!!! Thinking след поста на ЗИЧЕто мисля че тотално мама е забравила кога съм се родила.... Joy
Мен ми дай да правя ремонти през месец , добре, че мъжът е разумен та не ми разрешава, та се ограничавам в местене на мебели, пребоядисване и смяна на пардета. Обичам все да ми е различно! Не ме влече ни ютията ни печка но ТВто и дивана - ОПРЕДЕЛЕНО!!! Mr. Green Лятото пък ми дай да строя цетарници и геранчета, да тормозя мъжо да събираме камъни от реката и куп други щуротии!!!!
сега съм му намислила терасиране на двора... да видим на кой ще му излезе късмета Whistling да копае!!!

С една дума -  аз съм от творческите близнаци дето не стоят в къщи , а ако се заседят... мъжете им зверски съжаляват за това Mr. Green

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 15:28 от JuliS

# 609
  • Пловдив
АААААААА Юле и аз и аз съм от тези дето се щуркат с ремонти и сами си ги правят ,събирам си камъни и аз от реката ха ха ха колко си приличаме  Peace магарещи трънки също абе всичко що е красиво в моите очи от природата влиза в употреба Sick Mr. Green
Иначе добре че нямам двор , ooooh! че от него няма да се пребирам в къщи  hahaha Когато отида на гости в някоя приятелка и има двор, я ще го измета, я ще го полея ,я цветята ще прикопая ,все си намирам какво да правя...Та Юлееее ако искаш помощ казвай  Peaceида веднаГически да помагам. bowuu bowuu bowuu

# 610
...Та Юлееее ако искаш помощ казвай  Peaceида веднаГически да помагам. bowuu bowuu bowuu[/i][/b][/color]

ЗЕХ ТА РАДКЕ /зиче/ , ЗЕХ ТА!!!!!

# 611
  • някъде там
И аз да се подредя в отбора

22 май - ЗИЧЕ
25 май - ninon
25 май - viara_ara
26 май - Belle Fleur
27 май - tsveti_
29 май - JuliS
30 май - azals
31 май- Синя слива
4  юни - alina_si
7  юни - jerry
8  юни - Didranad, miss_el
12 юни - mama Iv
12 юни-Илонитка
16 юни - desi02
17 юни - pazzza

# 612
  • София
Относно дворовете и аз се присъединявам Grinning.Много ми е приятно да се занимавам със цветя,камъчета ,животинки Mr. GreenСамо дето ние сме в апартамент,а толкова ми е приятно като сме на гости при приятели с къща!!!

# 613
  • София
Аз съм от всичко по малко. Като се ядосам започвам да мета /с малка четка и лопатка / мета под масата и се карам на висок глас , че трябва кокошки да отглеждам , за да им обират трохите . Готвя,предимно манджи , супи,не ме бива с десертите , някак си не са моето поприще. Търкам банята пак от яд, че не целят тоалетната /син и мъж/, разчиствам и подреждам дрехи , рисунки , фулмастри /мрънкайки , че освен да съм слуга , друга професия не практикувам/ , обичам да мия чиний , но не защото ми е страст , а защото мразя като взема да слагам яденето , чинията да е мазна и с петна/като на свеки/, както и мразя да са мазни дръжките на вилиците и лъжиците /пак като на гореспоменатата/ и това ми се е превърнало във фобия.Прозорци и прочие стъклария мия напролет,за да гледам цъфналите дръвчета,а и защото се сещам за прозорците на приятелка и се комплексирам от вида на моите . Гладя дрехите , които трябва да се обличат в даден момент , отдавна не гладя гащи ,чаршафи и други неща , които при честа употреба просто не им личи изгладеното . А пък най-обичам ,когато съм лъснала цялата къща някой да ми каже "Браво"и да ме четка , колко съм работна .

# 614
И аз да се подредя в отбора

22 май - ЗИЧЕ
25 май - ninon
25 май - viara_ara
26 май - Belle Fleur
27 май - tsveti_
29 май - JuliS
30 май - azals
31 май- Синя слива
4  юни - alina_si
7  юни - jerry