Жената Близнаци ?!

• 38 759
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
  • София
С две ръце-ЗА smile3521

# 631
  • Някъде в търсене ............
И аз съм за Hug

# 632
бе!!!!!!!!!
Дайте първо да се опознаем... и тогаз парти да правим!!!! Mr. Green
Не че нещо...ама ако ме знаете ква съм зла.... Twisted Evil хич нЕма да ме пуснете на ваща маса Joy

# 633
Че ние първо ще те опияним подобаващо, та да станеш "мека мария" и после ще се опознаем Flutter
Не на Близнак тия Naughty Joy Joy

# 634
  • Пловдив
И аз съм зааааааа Peace Peace Peace Peace среща  Peace
Юле ти не се прави на лоша моля ти се ,пък и който не ни харесва няма ХапсУлУтнУ вкус  Naughty Naughty Naughty  Mr. Green

# 635
опаааа,кой каза парти  Joy

# 636
бе!!!!!!!!!
Дайте първо да се опознаем... и тогаз парти да правим!!!! Mr. Green
Не че нещо...ама ако ме знаете ква съм зла.... Twisted Evil хич нЕма да ме пуснете на ваща маса Joy
Да бееее.....Повярвах ти!..... Mr. Green hahaha Mr. Green hahaha Mr. Green hahaha
аЙ да сЪ състезаваме по лошотия тУгаз... Hug Hug Hug Hug

Таковата....... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Наш'та маса черпи ваш'та маса с парчето "Ти черпиш"  Joy Joy Joy

# 637
хахахха и аз съм за !!!! това за черпенето е добра идея а ?  Mr. Green Peace

# 638
Ами ,такова ,къде... Аз малко не съм от София даже и в БГ не съм,ама ще се върна скоро   Whistling Whistling Grinning Grinning А другите колежки по зодия от къде сте ? Simple Smile)

# 639
Аз съм във Варна,но временно пребиваваща в Русе  Mr. Green Момичета,от няколко дни ми е щукнало да се подстригвам къса като Викито Бекъм и ту се навия,ту си викам,ако не случа на фризьор ... и я да си я оставя да израсте дълга  Joy И така в двете крайности се лутам и сън не ме хваща  ooooh! иначе съм сигурна,че сегашния вариант не ме устройва  Mr. Green при вас как са прическите - романтично разпуснати дълги коси или къси елегантни прически?

# 640
Аз съм във Варна,но временно пребиваваща в Русе  Mr. Green Момичета,от няколко дни ми е щукнало да се подстригвам къса като Викито Бекъм и ту се навия,ту си викам,ако не случа на фризьор ... и я да си я оставя да израсте дълга  Joy И така в двете крайности се лутам и сън не ме хваща  ooooh! иначе съм сигурна,че сегашния вариант не ме устройва  Mr. Green при вас как са прическите - романтично разпуснати дълги коси или къси елегантни прически?
Ами сега съм с дълга коса,но не се знае кога ще ми дойде друг акъл и ще се подстрига късо,вече съм го правила Joy Joy

# 641
Олееее.... за коси си говорим!!!! Joy откачена работа...
това ми е НАЙ-БОЛНАТА ТЕМА. Като се изнервя и отивам и се остригвам много късо... направо 2-3см Mr. Green щото като ми е нервно и се наведа и си видя косата направо издивявам... Но мъж ми се зачепи преди 2-3 години... и каза че нещал да си ляга с редник Джейн и ме искал поне подстригана , а не остригана...
Аз като всеки себеуважаващ се близнак реших да му докажжа че мога да се справя дори с дългата коса...и сега мятам коси насам натам. Дълги , дълги... естествено имам си трик за нервни ситуации слагам си очилата на главата не на носа и си защипвам всичко дето пада и ми пречи... Е, невиждам без очила... Mr. Green Joy ама нали пък се доказвам - много важно...

# 642
оооо за косата ,винаги съм била с дълга коса /освен един период в детската градина  Laughing / ,все ми се иска да променя нещо повече,но до бретон на страни и леко ,но съвсем леко скъсяване и нищо повече. Просто не ми стиска,а и мъжът ми все не ми дава да се подстрижа късо,иска да съм с дълга коса !  Heart Eyes

# 643
  • Пловдив
Аз пък през живота си не съм имала дълга коса. Rolling EyesМъжа ми също мрази дълги коси ,тъй че съм добре от към то мъжки изисквания  Mr. Green Mr. Green
Лятото отзад даже със машинка си минавам врата.
По принцип много рядко ходя на фризьор защото аз сама си се постригвам и твърдя ,че доста добре както аз си обичам. Mr. Green
Иначе аз съм родом от родопите близо до Пампорово едно ситно село Момчиловци ,но съм омъжена във Пловдив и вече 35г живея в този гред. Wink

# 644
  • Някъде в търсене ............
Сега съм с дълга, но не знам до кога Laughing. Отивам на фризьор и на място решавам как ще изляза от там. Обикновено сменям цветовете драстично , и дъжината по същият начин.
Мъж ми иска да съм с дълга, засега ще остана с такава ,че се задават много концерти и ще ми трябва за куфеене, но после не знам....

Общи условия

Активация на акаунт