КГБ = Клуб на Готините Баби - 60

• 19 140
  • 443
  •   1
Отговори
# 285
                       Яне,само малко да позатопли и ще наминем.Приемаме предизвикателството и без това трябва да ходим да видим какво става с имотите на баща ми там.  Laughing Та ще съчетаем полезното с приятното!  Laughing

# 286
  • Кубрат/ Пишурка

Пък гледай да разбера,че сте идвали,а не сте се отбили #2gunfire

# 287
  • София
Туксъм вече.
За среща - ако решите в Дружба - няма нужда от резервация. Все ще се намери маса за нас.
Но да не е утре за да могат да се включат и дюканките. Може пък и някои от нас да се престрашат на диета като ги видим.  Ако решите - на друго място, давайте предложения.

# 288
МИЛИ МОИ, ДОИДОХ СИ!
НЕ МИ ИЗЛИЗАТ БУКВИТЕ НА КИРИЛИЦА, ТРУДНО ГИ НАМИРАМ, ЗАТОВА ПИША БАВНО. 4АКАМ ДИЛЯНА ДА СЕ ВЬРНЕ И ДА ГО ОПРАВИ.
ЩЕ ВИ 4ЕТА ДОТОГАВА

О Б И 4 А М      В И    М И Л И 4 К И!

Ц Е Л У В К И     Н А    В С И 4 К И!

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 289

Пък гледай да разбера,че сте идвали,а не сте се отбили #2gunfire
               Няма,нямааа!Даже ще се обадим преди да се наканим,че то ние трябва да направим и разстановка на дечурлигата! Laughing
                Айша,за срещата може и друг ден,може и на друго място.Да кажат тези дето още не са се включили - Римар,Жабче,Яжка,Мая и др.
                Танче,добре си се завърнала!Ти на транскрипция ли пишеш/натискаш латински излизат български/ или на кирилица/като на старите пишещи машини/!Долу в дясно има едно квадратче,на него пише US натисни го и ще излязат три цветни квадратчета,ако пишеш на транскрипция натисни BR ,ако пишеш на кирилица натисни BG.

# 290
  • София
Танита, добре дошла. Липсваше ми.

# 291
  • София
За протокола-утре съм на среща с групата от AVON и няма да мога. Ако решите другата седмица или след работа-става. Но това не пречи вие да си направите срещичката.

Танитка, добре си дошла. Осезателно ни липсваше

# 292
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Eeeee , Танче , доживехме да се появиш.  Peace
Липсваш бре , жено.  Hug Hug Hug
Айде оправяй кирилицата и на отчет пред групата.  Laughing

# 293
Дидия, Аиша, Римар, Jabka, благодаря ви!
Дидия в дясно има само две BG  и  EN.
Пиша на BG, но ми излизат латинските букви, затова натискам на латиница, а ми излиза кирилица!
Дано да ме разбра!
Пална обаркация!

# 294
                   Танче,аз те разбрах ,ама компа що не те е разбрал?  Laughing Би трябвало на BG да пишеш на кирилица,като пишеща машина ,а на EN да ти излиза латиницата.Явно нямаш транскрипцията или сетих сееее.... newsm78 като щракнеш на BG не ти ли излизат две квадратчета и едното да е кирилицата с BG , а другото BR-транскрипцията.Защото има и такъв вариант.
                   Жабче,нищо не пишеш за срещата.Навита ли си или имаш задачки?
                   Хайде и другите казвайте!
                   Римар,аз съм навита и другата седмица. Peace

# 295
  • София
Танита, като си на БГ - натисни едновременно CTRL и това копче над него - така се сменят 2 вида бълг. - фонетична/с латинските букви/ и БДС/като пиш. машина/. В работата е така и натискам докато ми се явят БДС.

# 296
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Joy Joy Joy Стига бре , ошашавихте жената.
При мен пък се сменя с Shift и Аlt , при всеки е различно , май.  Laughing

Дидка , кво да кажа за срещата.... Решете някой ден и готово.
Ако пък искате другата събота или неделя около обяд , така никой няма да поема други ангажета.  Peace
Но , както реши болшинството.  Hug

# 297
  • София
И аз предпочитам събота и неделя - по обед, по светло. Където решите ще дойда.

# 298
  • София
И аз предпочитам събота и неделя - по обед, по светло. Където решите ще дойда.

newsm10

# 299
  • Кубрат/ Пишурка

Танче,добре си се появила!
Аз да ти кажа най-лесно: на мен като ми се обърка нещо ползвам този в "публикувай отговор"VТам отгоре до изход има едно синьо квадратче,от където можеш да избереш език поне за тук!

Общи условия

Активация на акаунт