Часовникът!!!

• 64 751
  • 535
  •   1
Отговори
# 90
"Мухъл" се появи още след 2-3 месеца. А часовникът му е водоустойчив.
Съпругът ми има този часовник от почти 3 години/май месец ще станат 3/ ,освен"мухъла" имаше и един ремонт.Та затова попитах.
Готин, стилен часовник, но....
Иначе много ги харесвам,особено по-спортни,като дизайн Simple Smile
п.с. говоря за FOSSIL

# 91
Хм ,незнам наистина. Аз имам много добри впечатления от Фосил,но явно се случват и такива неща..  Peace

# 92
# 93
  • София
Аз имам сега Tissot мъжки. Без часовник не мога. Харесвам си обикновено скъпи от ранга на Булгари,Радо,Омега, но за сега само ги харесвам. Mr. Green
Не вярвам на това,че часовниците били на раздяла.Доста часовници съм имала до сега.всичките са ми били подаръци от баща ми и мъжа ми.И двамата са си при мене.
От  доста време съм без  нов часовник, та май трабва да им намекна newsm78

# 94
annny пълна ти е кутията Wink на лс

# 95
  • софия
Момичета дали знаете този магазин на Фосил дали има доставка до България луднах по бялият часовник Sick

# 96
Момичета дали знаете този магазин на Фосил дали има доставка до България луднах по бялият часовник Sick

Нямат доставка до БГ. Ако искаш инфо къде в Сф се продават - пиши ми на ЛС.  Peace

# 97
  • София

Нямат доставка до БГ. Ако искаш инфо къде в Сф се продават - пиши ми на ЛС.  Peace

И мен ме интересува къде в София има часовници с тази марка......пиши тук, може и за други да е полезно  Peace

# 98
И мен ме интересува къде в София има часовници с тази марка......пиши тук, може и за други да е полезно  Peace

Определено, и аз искам да знам, много хубави неща имат.  Peace

# 99
  • София
В момента съм с този http://www.album.bg/didi.kasapova/images/11087647/       http://www.album.bg/didi.kasapova/images/11087649/   http://www.album.bg/didi.kasapova/images/11087655/ Имам и други и при първа възможност ще ги снимам и ще ги покажа

# 100
  • София

Fossil има на щанда на Галдини в Мола на Стамболийски,както и в магазина на Галдини на Раковска до театъра на Армията. За тези се сещам в момента. Аз съм пазарувала и от двата магазина неща на Fossil, но невинаги имат всички модели, които има в сайта.
Белият Фосил е жесток  Crazy

# 101
Ето и моята колекция  newsm03

# 102
# 103

Много сполучлив се оказа този часовник, но започна да ми омръзва. Една от причините поради които си го взех беше, защото е комплакта има още 4 каишки в различни цветове, но трябва да има винаги някои наоколо да ги вързва, че стават на панделки.

# 104

И на мен ми харесва това, че е с няколко каишки. Хвърлила съм му око от известно време, ще видим кога ще му дойде реда  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт