Редуктил - тема 5

• 42 267
  • 482
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Мама Цоцоланка, мерси за подкрепата, но вече наистина се отчайвам, явно не ми действа тоя хап, защото имам само за още 1 седмица, а съм свалила нищо точно, като се наям, качва се нагоре, като стоя гладна показва 1-2 кг само свалени, а кантара е долу горе наред, защото малкия ми син се качва след мен и си го показва около 13 кг, колкото си и тежи, значи не е счупен и не показва ужасяващите 100 кг непрестанно... А от Сиофора се смъква много, знаеш го това нали? Аз пиех преди време, но много повръщах от него, само че го пиех за диабет втори тип, някой да не помисли, че е поредното хапче за отслабване и да си направи беля!

# 31
Зравейте момичета! Чета ви от време на време защото и аз имам проблем с килограмите, при мен нещата не вървят успешно по ред причини - с понижена функция на щитовидната жлеза съм, годините не са ми вече малко но въпреки това и аз искам все още да изглеждам добре, дори само за собственото самочувствие.....
 Както и да е, но не мога да не споделя с вас една новина за ново лекарство за отслабване, което ще се появи в БГ на пролет http://www.puls.bg/health/news/news_1754.html - дали това няма да е по-успешния начин за постигане на нашите цели....????!!!! Какво мислите? Не му правя реклама, разбира се, далече съм от това! Просто прочетох новината и реших да я споделя! Сигурно ще е ужасно скъпо....

# 32
Здравейте,момичета! От две седмици пия Редуктил 15мг и резултата за сега еминус 4кг.Странични действия несъм усетила единствено сухота в устата.Имам да свалям още 15кг и силно се надявам да успея.При мен също в момента има застой но ще видим как ще е след още две седмици.

# 33
Здравейте момичета! Пиша за да се оплача или надявам се поне да ми олекне малко! Пак и някой може да има подобен опит! Ткмо си постигнах относително задоволително текгло към което се стремях но отняколко дни кантара ми показва килограм и нещо нагоре при условие че не сам яла повече а  по същия начин както когато смъкнах изличните ми 4 кг. Незнам какво става и каде бъркам ! Това много ме изнерви незнам какво да правя! Продължавам хаповете сега пия третия блистер!

# 34
Здравей, да не би да ти идва цикълът?Доста изчетох за този проблем и повечето жени качват килограми без да са яли много точно по тази причина .Аз не пия Редуктил а Супер Слим но като гледам са почти едно и също нещо. Не се отчайвай и продължавай смело напред .УСПЕХ

# 35
  • Пловдив
Взех си Линдакса 15мг  за 40лв от една аптека в Пловдив.Започнах ги днес.Усещам непрекъснато сухота  в устата.Другите положителни или отрицателни  признаци ще споделям след време.Предупредих в къщи какво пия,ако ,,трупясам,, да знаят от какво е! Mr. Green

# 36
ако ,,трупясам,, да знаят от какво е! Mr. Green

Не е шега това, да знаеш......Знам за жена, която е починала от хапчета за отслабване!Кои точно - не знам, но е факт, че е била пристрастена към тях......

Mama Igi уж нямам диабет, но ми го изписаха за гинекологичните проблеми.....Факт е,че откак съм със Сиофор всеки месец на 10-то число цъффвам като майска роза...нещо немислимо до сега за целия ми съзнаелен живот. Вкл. и днес, 10-ти......

# 37
Хм, да се отбележа и аз в новата тема...
Бяха се закучили нещата (ако си спомняте), за месец съвършено нищо надолу - игра около един и същ килограм. Реших се най-сетне и взех Линдакса 15 мг. с идеята, че 10-те явно са ми слаби. И... на първия ден от новата Линдакса цъфнах със страшен зъбобол; та се наложи да ми вадят мъдрец. Съответно, спрях линдаксата за около 2 седмици, докато пия антибиотици, парацетамоли и всякакви чудеса. Дадох си и още няколко дни след края на антибиотика, за всеки случай. Резултатът: не съм качила, не съм и свалила - наблюдаваха се горе-долу същите колебания леко нагоре-леко надолу; спазвах си общо-взето режима, който по принцип си спазвам, но съм си позволявала и повече да хапна.
От седмица отново си взимам Линдаксата. Първите два-три дни видимо отидох надолу с близо половин кило, после се закучи отново. Да видим днес (вчера бях почивка, не съм се теглила) накъде ще съм. Чудно ми е, общо-взето, нещо в хапчетата ли е проблемът - но пък по-високата доза би трябвало да действа все пак - или аз не правя нещо както трябва. Вярно, студено е, затрупана съм с работа и съм си свела физическите упражнения до нула. Хм. Може и самият сезон да ми действа "потискащо", тъмното си ме депресира съвсем физически.
Ще видим де.
Но пък: първите два месеца и нещо спокойно и равномерно съм си свалила 13 кила, и оттам - наникъде...  newsm78 От друга страна, явно продължавам да спадам на обиколка Grinning и външен вид, онзиден една клиентка, с която не сме се виждали от примерно Нова Година, отбеляза, че й изглеждам отслабнала - а тя не е от хората, които просто биха тръгнали да ласкаят някакъв си обслужващ персонал. Хм.
Все пак, страдам от оптимизъм: имам още поне 10-ина кила да смъквам до ситуация, която да ме задоволява относително (не бих възразила и на 15, но нека сме скромни).
--
Някой беше попитал какво трябва да се проверява, докато се пие сибутрамин - сиреч линдакса или редуктил. Отговорът: кръвното налягане и сърдечният ритъм. Пише си го в листовката - примерно на всеки 2-3 седмици. Един от по-сериозните странични ефекти е сърдечна аритмия. Друг е повишено кръвно - обикновено оттам идва и главоболието.
Сухота в устата и безсъние са от по-безвредните ефекти Laughing, безпричинен гняв и повишена раздразнителност също се проявяват. Аз и бездруго съм си раздразнителна Sunglasses, та това последното трудно го забелязвам, но съм се хващала, че има дни в които просто съм на ръба на физическо насилие. Особено често се случваше в началото, имах и един епизод сега като почнах наново линдаксата. Друг съществен страничен ефект е запек, в миналата тема няколко от момичетата се оплакваха и от цистит.
Май това са очевидните... А, да, също и слабост и световъртеж, обикновено до няколко часа след взимането на хапчето, което после отминава.
Сибутраминът не трябва да се приема заедно с антидепресанти, има още няколко вида изброени на листовката лекарствени средства, които се бъзикат с ефекта му или той с техния. В групата са и някои антибиотици и обезболяващи, въпреки че лично аз съм пила линдаксата заедно с аулин, парацетамол и оспамокс съответно, и не е имало проблем. Но, общо-взето, експериментите с комбинации, които не са конкретно предписани от лекар-ендокринолог, не са добра идея, че...
Та така нещата. В идеалния случай 2-3 кила на месец са добър резултат - сибутраминът не е вълшебна пръчица Twisted Evil - не, че не искаме всички за седмица-две да сме фини фиданки, ама... Реално погледнато, драстично слабеене от 10-ина кила месечно е опасно за организма и води до странични ефекти от самото отслабване - кожата става проблемна, косата окапва и т.н. Тъй че: бавно, но славно. И темпото, и реакциите на организма са различни при различните хора - поне няколко от дамите тук в началото не са сваляли ама съвършено нищо. Както си пише на листовката: препаратът трябва да се спре (т.е. не действа), ако за месец или два (не помня точно) ползващият го не свали поне 2 кг.
Туй то. Много минусчета на всички и в новата тема!

# 38
Здравейте,милички!От много време не съм писала,ама съм затънала до гуша в проблеми и съм едно огромно кълбо от нерви.И аз бях чела някъде,ама вече не помня къде,че субутраминът не се взема с анти депресанти и сега се замислих защо ли когато ми предписаха редуктил ми предписаха и деанксит,който си е антидепресант.  Thinking Явно съм изглеждала повече от отчаяна.Аз в момента не вземам нищо,но се убедих че и без хапове мога,но немога да отрека,че редуктила ми помогна много.  Simple Smile И така...свалям бавно,но славно...Но хората са казали,че капка по капва,вир става накрая...Продължавам да творя своя вир.Пожелавам успех на всички ви!Ще продължа да ви чета и да пиша дори и да не пия редуктила!Хубав и усмихнат ден! Hug  bouquet

# 39
  • Лондон
Редукила  или линдаксата  могат да се вземат едновременно с лексотан.Лично съм питала психиатър.В листовката са описани с кои антидепресанти НЕ се взема.Но ако имате нужда консултирайте се с ендокринолог или психиатър.

# 40
Да се похваля мен това кило дето ме мъчеше тая сутрин го нямаше, но да не прекалявам все пак, че утре не се знае! Мерси за подкрепата но момичето което ми отговори  Grinning !!!!! Почнах да си използвам крос тренажора по редовно и се надявам и от там да има резултат!
Аз пия Ландаксата сутрин по стремя се да е до 9 и 30 най-късно и вечер вече действието е намаляло така според мен трябва да се дийства срещу евентуалното бесъние! Проблеми с нервите нямам даже се чувствам супер много по спокойна, но трябва да поесня, че имах навика да прекалявам с хараната когато съм нервна и това отсвоя страна ме успокояваше само до сутринта защото на другия ден след такова плюскане се чувствах още по нещастна откато не се тъпча се чувствам по-щастлива. Надявам се да продължа и без хапчета за напред! Незнам какво ще стане като ги спра дано не ми се върне вълчия апетит!
Някои може ли да спомени накакво примерно меню!
аз се храня доста еднообразно със сулети и кисело мляко приемам идеи за други диети подходящи за комбинация с Ландакса!

# 41
Никакъв апетит ли нямате? Лесно ли спазвате трудните диети сега като приемате редиктил или линдакс?

# 42
  • Лондон
Много ми се иска момичетата ,които са пили редуктил преди 1-2 години да се включат и да разкажат как се чувстват сега.

# 43
  • София
Никакъв апетит ли нямате? Лесно ли спазвате трудните диети сега като приемате редиктил или линдакс?
Нямам апетит към вредните неща - вафли, сухи пасти - неща изядени излишно. При всяко ходене в магазин си купувах шок. вафла, сега не ми се иска. Иначе си ям нормално, вечер си пийвам вино. Не спазвам нито трудни, нито лесни диети.Пих го 3 мес.  лятото, не знам колко кг. свалих, но всички казваха, че личи. Спрях го  и от 2 седмици пак си взимам, намалях с около 5 кг. И кг. от лятото не се върнаха, май.... Поне си влизам в дрехите, купени тогава.

# 44
Здравейте и от мен.
След като изчетох всичо написано по темите за Редуктил и Линдакса,реших да си купя ида пробвам и аз това така наречено Чудодейно хапче. #Crazy
Намери в една Люлинска аптека Линдакса -15 на цена от 36лв.
От утре почвам да го пия.
Ще пиша пак ,за да споделя дали има ефект  Praynig
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт