Кака или батко ще е Юлчето ни сладко

• 13 320
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
  • София
здравейте,

аз вече съм на работа Sad  Confused  Rolling Eyes (след почти три години пауза). Седя си тука и се опитвам да се настроя, безуспешно. Яна е болна и си е вкъщи с баща си. Ще пиша повече, като се поосеферя. Ето малко клипчета от Яна, за да не ни забравите - http://betta13.multiply.com/video  Simple Smile.

# 226
  Хей, здравейте! Hug

Аз нещо тези дни нямам настроение за писане...в априлската отчетна, дето понадничам от време на време... /'щото там една тема я "изяждат" за 1-2 дни и не мога да им хвана края/... вече трето майче си губи бебчето.  Cry Много ми е криво и се шашкам доста.
И тези мои пусти гъби, все ги лекувам и след месец отново се появяват на хоризонта...направо откачам. Страхувам се да няма последствия от толкова лечение, магнезий и нош па дето ги изпих. ooooh!

Иначе ние сме добре, дори успяхме да отпразнуваме семейно и Трифончо и Валентинчо. Бях оставила мъжо да гледа Дани в събота за 4ч. , станали към 9:30, закусили и в 12:30 легнали да гледат Cars. На Дани му се доспало и спал 2ч.и 1/2. Та, прибирам се аз, детето спи без да е обядвало. Close Малко след това се събуди и решихме, че това е варианта да излезнем да попразнуваме, че иначе са резервации, лудница. С гладно дете на ресторант никак не е зле, какво количество храна погълна, няма да ви казвам. Още го споменава и ни кара пак да го водиме на "естоант".

Янето и Юл бързо да оздравяват! Hug

Отивам да се гушна до него.  Hug Hug Hug

# 227
Нанни не се притеснявай,аз със Юл през цялата бременност лежах и пиех 3 пъти по една шепа магнерот,ношпа и кво ли не,е освен че е голямо диване друго (да чукам на дърво) не и се отрази,та то магнерота си е магнезии какво се шашкаш,но шпа е за болки,нищо му няма на бебето ,плацентата го пази Peace

И аз се разболях  Rolling Eyes

# 228
Тук съм,имахме проблеми с нета тези дни и не съм влизала.Аз бивам,но още ми е лошо. SickЗоя е пак с ужасен запек от седмица се мъчим,две клизми  и правихме до сега,ужас някакъв. CryСъвсем се стресира милото.После пак ще пиша.

# 229
Ох чак до клизми ли се стигнало Арлина,давай и овесени ядки с млекце,със вода варена да я пие,активия,круши,сок, защо така се запичат тез деца  Rolling Eyes

# 230
Нанни, почивай си и мисли позитивно. Лошите мисли не помагат никому. Относно гъбите знам, че е хубаво да се излекуват преди самото раждане, за да не се зарази бебето при излизането. Не се стряскай, всичко ще е наред.
Лелее, кога стана в 31 седмица, то почти не остана! Hug
Хубаво сте си изкарали на празника. Ема също много обича подобни мероприятия, сяда си като голям човек и се храни стабилно.
Много добре си похапва моето чаве, не се оплаквам, напротив доволна съм.

Арлина, милата Зоя, измъчи се с този запек. Мислиш ли, че пак е на психическа основа или от храна? Бързо да се оправя! Praynig

Бетта, браво на теб, работничка стана. Ех на мен колко ми се работеше, но има време за всичко. Желая ти бърза адаптация.

Ели, стига с тези болести бре. Я кажи какво стана с изследванията на Юл, как е, още ли е зачервена и я сърби?

Ставам да приготвя вечерята, че Калин след малко ще си дойде. Много се забави тази вечер.

Дидито ми се губи.

# 231
  • somewhere over the rainbow
Бета, и ние сме на вълна тези балони, със същото "устройство" Wink

# 232
Ронка, несъмнено ще повторя още един курс на лечение преди самото раждане, няма да ми се размине. Rolling Eyes Но не мога да седя 7-8 месеца и нищо да не предприемам, остави сърбежа и другите екстри. ooooh! Много добре ми действа Гиназола, шприцира се еднократно, но явно тази бременност съм предразположена към тия гадинки и след време пак се развъждат, въпреки усилията ми да ги елиминирам. Дори с мъжо ползваме презерватив, само и само да не си препредаваме нещо, въпреки че и него накарах да се лекува, нищо че нямаше симптоми. То не бяха външни промивки, смяна на бельо и кърпи....и пак. #Cussing out
Иначе бебо много ритка и мисля, че вече се е завъртял надолу с главата, побутва ме високо горе. Обзело ме е едно гнездене, сърбят ме ръцете вече да му изпера дрешките и да подготвя всичко, а има още време...надявам се.

Ели, нямам нищо против да е диване и наш'то, само да е здравичко! Аз по-шашава няма накъде да бъда. Crazy

Арлина, горкото Зайче, знам колко са стреснати след подобни манипулации, но защо се получава... newsm78

Ронка, и моя мъж простира в момента, няма събота, няма неделя... Embarassed Пускам пералнята вечер, та като се прибере от работа да е изпрала. А прахусмукачка не съм хващала сигурно откакто изкървях първия път. Embarassed Много ми помага, пу - пу.

# 233
Ох,направо нямам обяснение от какво стана този път.Всичко си беше наред вече поне от 3 месеца не бяхме имали проблеми.Не съм и променяла и хранителния режим,да кажеш,че е от храна newsm78 В понеделник и дадох хомеопатичното хапче и тогава ака за последно без проблем.От тогава се почна.Може ли да е от това?Мисля утре да се обадя на хомеопатката.Днес я оставих само на плодове,разхлабващи.Сега и забърках плодовете от 1 компот от сини сливи със сусамово масло,баща и я храни,че иначе няма да го изяде,а от мен неще,нали аз съм мъчителката.Дано да я хване разтройство утре,но първо трябва да изака това,което е в стомахчето,твърдото ако SadПо цял ден хленчи милото,боли го коремчето и все се гуши и е една такава унила Cry

# 234
Ох,Нани,много неприятно с тези гъби.Аз за сега нямам никави оплаквания,дано така да е до края,че няма оттърване от тях.
Бета:честито връщане на работа.То да си призная,като разбрах,че съм бременна и на мен ми се приходи на работа.Едва ли второто ще го гледам толкова дълго време,сигурно за още 2-3 години съвсем ще изперкам Rolling EyesПък и какво ще работя после направо се чудя.ще видим,има време,всичко ще си дойде на мястото.
Нас темата с балончетата отдавна ни затресе.Имаме 3 устройства за правенето им за сега. Wink пу,много сладка тази Янааа

# 235
  • Варна
Арлина,незнам дали е от хомеопатичното.Най добре говори с докторката.Димитър както всички знаете,има проблем с акането или по-точно има страх от акане. след като не беше ходил 4 дена,през които яде какви ли не разхлабващи храни,просто всичко и ефект нямаше,му дадох една чаена лъжичка Дуфалак Peace.Ефекта беше просто за минути ooooh! .направо не знам колко пъти ака тогава Peace
Щом не е ходила толкова дълго време,по добре и дай Дуфалак Hug Дано се освободи милото...

Нанни,не си мисли глупости моля те.Само положителни мисли Hug Hug Hug
Бетта,добре завърнала се на работа  bouquet.дано бързо да се адаптираш Hug бързо оздравяване на Яна

И ние сме със сополи и кашлица в къщи Crossing Arms

Дидито верно се изгуби  Thinking

# 236
Дуфалак пихме предния път,не ни помага Sad То и при нея става от страх да не се напъне,за да не я боли...

# 237
  • Варна
Ужас,милото Sad   
Седя  и се чудя,какво да те посъветвам....много е гадна ситуацията.кой знае как се е спекла Rolling Eyes

да и намажеш анусчето с бебешко олио ли?да се омазни и да не я боли ако се напъне да ака.и да и обясниш че няма да боли....

# 238
Мда,така е..дано по- бързо мине.Мажа я,обяснявам,ама...

# 239
Arlina давай и кисело мляко със овесени ядки ,и я мажи с мас там  Peace

Ронка,изследванията на Юл първите имаха бактерия ,вторите нямаха,и така си артисахме,обаче проблема си го има,пак се напикава,пак се зачервява,като я намажа за 2-3 дена изчезва,с дактакорт,ама той е кортикостероиден,и от него се почват други неща(обриви като от АД) и се въртим въртииим,днес вече ще я водя на друг лекар,сигурно пак ще назначи изследване и вече този му се слави славата че дава АБ за всичко,а тази бактерия с АБ се лекувала и така,да минава ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Другото е че днес се облякох приготвих чантата да ходя на лекции,и свекито се направи на чалната и отиде на кафе,мъжа и той отиде на кафе,аз артисах да си я гледам,казах му че ще прекъсна и ще запиша другата година като е на градинка,да не са ми длъжни да ми я гледат,той-стига глупости Crossing Arms и тва е пак на кафе отидоха,ама аз съм малко инат и ще си я гледам ако това им е проблема,на мен не ми е проблем и да не ходя ,пак ще взема някви лекции от някой,ама що така трябва да е Crazy

Общи условия

Активация на акаунт