аз вече съм на работа
.
. 
Много ми е криво и се шашкам доста.
Малко след това се събуди и решихме, че това е варианта да излезнем да попразнуваме, че иначе са резервации, лудница. С гладно дете на ресторант никак не е зле, какво количество храна погълна, няма да ви казвам. Още го споменава и ни кара пак да го водиме на "естоант".

Много добре ми действа Гиназола, шприцира се еднократно, но явно тази бременност съм предразположена към тия гадинки и след време пак се развъждат, въпреки усилията ми да ги елиминирам. Дори с мъжо ползваме презерватив, само и само да не си препредаваме нещо, въпреки че и него накарах да се лекува, нищо че нямаше симптоми. То не бяха външни промивки, смяна на бельо и кърпи....и пак. 

В понеделник и дадох хомеопатичното хапче и тогава ака за последно без проблем.От тогава се почна.Може ли да е от това?Мисля утре да се обадя на хомеопатката.Днес я оставих само на плодове,разхлабващи.Сега и забърках плодовете от 1 компот от сини сливи със сусамово масло,баща и я храни,че иначе няма да го изяде,а от мен неще,нали аз съм мъчителката.Дано да я хване разтройство утре,но първо трябва да изака това,което е в стомахчето,твърдото ако
По цял ден хленчи милото,боли го коремчето и все се гуши и е една такава унила
пу,много сладка тази Янааа
.Ефекта беше просто за минути
.направо не знам колко пъти ака тогава 
Дано се освободи милото...

.дано бързо да се адаптираш
бързо оздравяване на Яна

и тва е пак на кафе отидоха,ама аз съм малко инат и ще си я гледам ако това им е проблема,на мен не ми е проблем и да не ходя ,пак ще взема някви лекции от някой,ама що така трябва да е