® E-bay - тема 21

• 38 642
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
  • на пистата
айде и аз да питам нещо,изтича ми картата,къде в пейпал мога да сменя номера и да сложа новият.

# 421
  • софия
My Account>Profile>Add/Edit Credit Card

# 422
Благодаря ти, Алекс  Hug И тук си незаменима  Hug Hug
А възможно ли е, ако предложа някаква ниска оферта, след края на търга да не я приеме? Началната цена е 0.99, ако дам 2 и никой след мен не наддаде няма ли да много малко (по принцип знам, е стъпката е по 0.50, ама 1,50 е съвсем малко). Има ли нещо като "срамно ниска оферта" newsm78?

Ако можеш да направиш оферта, има бутон "Make offer". Не е прието и почти е недопустимо да предлагаш на продавача цена, ако няма такъв бутон. Може да се оплаче на Ибей за нерегламентирано поведение.
Наддава се с минималната възможна стъпка. За всеки търг е различна. Пише я под прозорчето, където си поставяш бид-а.
Няма срамно ниска оферта. Наддавай с минимална възможна стъпка. За колкото си го спечелиш - твое е. Има и програмки "снайпери", които наддават вместо теб с минималната стъпка. Няма смисъл да се изхвърляш и да даваш по-висока цена, защото така я надуваш изкуствено, а и няма гаранция, че някой няма да наддаде след теб, и после ти да наддаваш пак и пак...

# 423
  • софия
 Hug smile3525
За снайпера знам. Сега ще дръпна един.
Make offer в случая няма. Аз имах предвид с Place bid цената да остане много ниска при положение, че, за сега, няма други и под бутона си е 0.99. И нали съм хитрецка, утре към обед ще започна да бидвам, че търга изтича вечерта. За сега ще дебна от засада. Може пък да извадя късмет и да купя нещото за 1-2 паунда  Mr. Green

# 424
Аз да ви кажа каква съм шматка. Преди малко свърши търга не едни обувки на мис сиксти, дето ги дебнех от онзи ден. Викам си, тоя път няма да ползвам снайпер, да видя как е. Заредих се пред компютъра, но явно нещо съм се залисала, ставах за нещо, говорех по телефона и като се сетих търга беше свършил  Mr. Green

# 425
  • на пистата
My Account>Profile>Add/Edit Credit Card
и после..... Sad

# 426

Edit profile -  Credit/Debit Cards и като влезеш там под сегашната карта има оранжев бутон Add a Card с него добавяш, а изтриваш старата от Remove.

# 427
  • на пистата
мерси  bouquet

# 428
  • Бургас

Edit profile -  Credit/Debit Cards и като влезеш там под сегашната карта има оранжев бутон Add a Card с него добавяш, а изтриваш старата от Remove.
Имаше и една опция да се продължи валидността на старата карта... ако не си я изтрила вече де ....Като цъкнеш на едит и ще ти се появи нещо от сорта на нов срок на валидност ..нещо такова беше - сега ще проверя за по-сигурно и ще пиша.  Peace
ПС: След като щракнеш на едит имаш New Expiration Date - пишеш си новата дата и новия трицифрен код отдолу и си готова  Grinning

# 429
# 430
Току що получих първите си 2 неща от спечелени търгове  newsm44

похвал и похвал  Crazy

За колко все Сикстито?? Peace

# 431
  • на пистата
пак проблем,като се опитам да влезна в пейпал ми излиза това,какво да правя http://i68.photobucket.com/albums/i19/nameika/untitled-6.jpg

без нулите отдолу де,аз започнах да ги пиша и се спрях

# 432
Go to my account натисни.

# 433
Моля ви за помощ при превода на това ЛС  Praynig. Въпросът ми беше колко ще са пощенските до Б-я, ето и отговора:
Hi . Unfortunately I wouldnot post outside of the u.k,I would be unable to track the item unless additional postage costs were paid making the postage quite expensive.
Many thanks for your interest

Преведох си го с преводача, но нещо не хващам смисъла newsm78

# 434
За съжаление не изпращам извън Великобритания, защото не мога да проследявам стоката, освен ако не се плати допълнително. Тогава обаче, пощенските разходи стават твърде високи. Благодаря за интереса!

Общи условия

Активация на акаунт