® E-bay - тема 21

• 38 794
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Може ли да ми помогнете с превода. И-нет преводачите нещо не ми превеждат добре  Embarassed
Пощенските ще са 3,50 или толкова над обявения шипинг за Англия.
Благодаря предварително на всички отзовали се   bouquet

If it's going overseas I always send by International Signed for Delivery which is a further £3.50 on top of the postage.

# 61
  • София
If it's going overseas I always send by International Signed for Delivery which is a further £3.50 on top of the postage.

Ако пратката е международна, винаги я изпращам като препоръчана, което е още 3,50 паунда към пощенските.
Тоест добавя още 3,50

# 62
Айде запис и от мен.
За снайперите от вчера ползвам Gixen.След по-малко от час ми свършва търга и ще се похваля дали върши добра работа.
И още си чакам парите за колелото  #Cussing out

# 63
# 64
Пуснах диспут вчера за неполучена стока Днес са ми върнали парите , но въпроса ми е какво трябва да направя в Пейпал ?.Какъв е този клам .....

# 65
Пуснах диспут вчера за неполучена стока Днес са ми върнали парите , но въпроса ми е какво трябва да направя в Пейпал ?.Какъв е този клам .....
Сигурно имаш предвид клейм?Щом са ти върнали парити нищо няма да правиш.
А клейм се прави,ако не можете да се разберете с продавача и оставяш разследването на Пей Пал
Иначе и аз си получих парите тази сутрин.Но си мислех,че не мога да променям оценка,но продавача ми изпрати нещо и аз успях да я променя от отрицателна на положителна. Rolling Eyes

# 66
 PeaceЕ не може пък за един следобяд да изпишете 7 страници-получихте ли си нещата от Емпреса-аз си прибрах чувалчето Mr. Green към 8 часа тази вечер -много съм доволна и си беше една малка коледа Laughing у нас с отварянето на пакет след пакет  Joy Joy Joy

# 67
получихте ли си нещата от Емпреса-
Аз за мойте ще ходя днес , че били най отдолу /естествено нали съм карък / ooooh!

# 68
# 69
  • Варна
PeaceЕ не може пък за един следобяд да изпишете 7 страници-получихте ли си нещата от Емпреса-аз си прибрах чувалчето Mr. Green към 8 часа тази вечер -много съм доволна и си беше една малка коледа Laughing у нас с отварянето на пакет след пакет  Joy Joy Joy

Тео, с кой куриер ги получи?

# 70
  • Варна
Искам да помоля тия, които купуваха ученически чанти да препоръчат търговец. Ще имам ученичка наесен и искам да се подготвям по малко.

# 71
  • Варна/UK
Здравейте!

Момичета, харесах си една количка в Ebay, свързах се с продавачът за доставакта до България и ако закупя стоката ще ми я пратят. Някоя от вас купувала ли е по-обемисти неща и има ли проблем при доставките? Говоря за проблеми тук в България. Плаща ли се нещо допълнително, идея си нямам какво, но очаквам какво ли не newsm78 До колко дена идват покупките ви? Благодаря ви!  bouquet

# 72
  • В сърцето на ММ
неРАХОВА,аз без малко да изгоря с 300 лв от китайски сайт.Пълно е с китайски скамъри.Черният списък е няколко страници.Моят съвет е веднага да пуснеш диспут,ако имат намерение да пратят телефоните,ще ти дадат тракинг номера/въпреки ,че и това не е гаранция,че вътре е твоя телефон/.
Можеш в Гугъл да напишеш името на сайта и скам до него.Ще излезе всичко.Ако някой е "изгорял"-също.
Също така легитимните сайтове имат даден точен адрес и стационарни телефони,както и имейл адрес на името на сайта,а не в yahoo,msn или други такива безплатни пощи.
Дано съм била полезна и имаш късмет. Hug

# 73
  • София
Момичета, какво пишете на продавача, когато е завишил цената на доставката? Да питам дали не се объркал случайно или директно да искам да ми върне парички?
Получих една раничка, платила съм 5 паунда доставка, а на плика пише 1,94... Самата раничка е пълен боклук, което си е моя грешка Crazy Ама поне да върне някой паунд пощенски евентуално Blush

# 74
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз пък вчера си загубих половината ден да отида до емпресата в Павлово и не си взех нещата. Посрещна ме една баба, която каза, че всичко е затрупано и че трябва да дойда друг път. Доста се ядосах, премръзнах, пътувам от единия край на София до другия...както и да е. Видях една количка Чико, че е пристигнала, имаше доста обемисти неща, включително покрив за кола с предното стъкло.

Общи условия

Активация на акаунт