® E-bay - тема 21

• 38 801
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Видях една количка Чико, че е пристигнала, имаше доста обемисти неща, включително покрив за кола с предното стъкло.

КОЛИЧКАТА ЧИКО е моя, никой да не ми я пипа Joy . Но до Варна кой знае кога ще дойде. newsm78

# 76
  • София-Лагера
Момичета, какво пишете на продавача, когато е завишил цената на доставката? Да питам дали не се объркал случайно или директно да искам да ми върне парички?
Получих една раничка, платила съм 5 паунда доставка, а на плика пише 1,94... Самата раничка е пълен боклук, което си е моя грешка Crazy Ама поне да върне някой паунд пощенски евентуално Blush
3 паунда опаковка и бензин.Нищо няма да ти върнат.Те си включват всичко/бензин,опаковка/
Което все пак е нормално.

# 77
  • София
Момичета, какво пишете на продавача, когато е завишил цената на доставката? Да питам дали не се объркал случайно или директно да искам да ми върне парички?
Получих една раничка, платила съм 5 паунда доставка, а на плика пише 1,94... Самата раничка е пълен боклук, което си е моя грешка Crazy Ама поне да върне някой паунд пощенски евентуално Blush
3 паунда опаковка и бензин.Нищо няма да ти върнат.Те си включват всичко/бензин,опаковка/
Което все пак е нормално.

Уф, знам, ама за пръв път имам такава голяма разлика, пък съм получавала доста по-добре опаковани неща Tired

# 78
Ох, аз пак за снайперите да повдигна впроса.
Вчера бях заредила да обстрелва един парфюм за макс 15 паунда. Сега гледам, че го е спечелил някой, който е предложил 14,92, имате ли идея защо се получава така?

# 79
  • В сърцето на ММ
Вчера бях заредила да обстрелва един парфюм за макс 15 паунда. Сега гледам, че го е спечелил някой, който е предложил 14,92, имате ли идея защо се получава така?

Защото си нямала цяла стъпка. Peace

# 80

Защото си нямала цяла стъпка. Peace

Какво ще рече това?

# 81
  • В сърцето на ММ
Ами нали бидовете растат закономерно.Примерно след бид 14,92 ,трябва да сложиш 15,92.А ти не си сложила цяла стъпка.И затова който е сложил цялата стъпка преди преди теб,печели.
Ама и аз го обясних...дано си ме разбрала. Simple Smile

# 82
Ами нали бидовете растат закономерно.Примерно след бид 14,92 ,трябва да сложиш 15,92.А ти не си сложила цяла стъпка.И затова който е сложил цялата стъпка преди преди теб,печели.
Ама и аз го обясних...дано си ме разбрала. Simple Smile

Абсолютно те разбрах, мерси много, занапред ще знам  Hug

# 83
Да попитам, закъснява ми един артикул пратен с dhl-Германия, имам му тракинг номера, не знам къде да се обадя да го търся. От пощата ми по местоживеене казаха, че идея си нямали за какво иде реч  и към кого да се обърна-та питам вас като по-знаещи  Praynig

# 84
Да попитам, закъснява ми един артикул пратен с dhl-Германия, имам му тракинг номера, не знам къде да се обадя да го търся. От пощата ми по местоживеене казаха, че идея си нямали за какво иде реч  и към кого да се обърна-та питам вас като по-знаещи  Praynig

В сайта на диейчел не става ли?
Имат опция за проследяване.

# 85
  • Варна
DHL са немските пощи, нямат нищо общо с DHL в България. Няма как да се проследи пратката - в техния сайт пише само кога е напуснала Германия и нищо повече. Дано Български пощи вземат и си стегнат сайтчето, за да може свястно да се проследяват международни пратки най-сетне! Close

# 86
  • София
На сайта на Български пощи има телефон за рекламации на международни пратки - аз звънях там преди време да си търся една пратка от Германия Peace

# 87
Аз пък вчера си загубих половината ден да отида до емпресата в Павлово и не си взех нещата. Посрещна ме една баба, която каза, че всичко е затрупано и че трябва да дойда друг път. Доста се ядосах, премръзнах, пътувам от единия край на София до другия...както и да е. Видях една количка Чико, че е пристигнала, имаше доста обемисти неща, включително покрив за кола с предното стъкло.
Zdraveite,iskam purvo da vi se izvinq za neudobstvoto che shte otishli naprazno do ofisa,i da vi kaja che az ne se zanimavam samo s paketchetata ot ebay ili saitove a sushto taka i s bulgarite v anglia pravq premestvania i taka natatuk  i MOLQ VI PREDI DA OTIDITE DO OFISA KONSULTIRAITE SE S MEN ZA DA SI SPESTIM TAKIVA NEUDOBSTVA MOJETE DA MI PISHITE TUK NA LICHNO SUOBSHTENIE ILI NA SKYPA AZ SHTE VI OTGOVORQ VUZMOJNO NAI BURZO

# 88
Мили мами,редовно ви чета и сега реших да си поръчам и аз от  тук.Поръчвам си от Ларедута,но тук е по различно.Харесах си един часовник искам да ви питам дали да рискувам от тук да си го взема за тез пари 65долара.Рисковано ли е за качеството

# 89
Е, риск винаги има, всеки си го поема.

Общи условия

Активация на акаунт