® E-bay - тема 21

• 38 744
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
  • София-Лагера
Имам нужда от помощ

Как да копирам страница от Пей пал за да я пратя .
С транзакцията която е направена. Praynig

# 196
Имам нужда от помощ

Как да копирам страница от Пей пал за да я пратя .
С транзакцията която е направена. Praynig

От мейла, Деске, става най-лесно. Forward на писмото. Така му се запазват и хедърите, които показват откъде е дошло, как и кога е дошло.
Другият вариант е: отваряш страницата на Пейпал. Натискаш бутон PrtSc от клавиатурата.
Отваряш си програмата Paint и натискаш от клавиаутарата Ctrl+V. Така правиш "скрийн шот".
Наместваш копираната страница в прозореца на програмата. Сейв и си готова.

# 197
  • София-Лагера
  bouquetАлекс за теб

# 198
Какво ми обстреля снайпера вчера!  Party Party Party

Заложила съм и още работи,дано пак да имам късмет. Crazy
Да ви похваля GIXEN снайпер.Най-много ми хареса,защото няма ограничения.

# 199
А този снайпер безплатен ли е?

# 200
А този снайпер безплатен ли е?
Да,не съм плащала нищо,да видим докога. Laughing
http://www.gixen.com

# 201
На някой случвало ли се е подобно  нещо и какво според вас би трябвали да означава.
На 10.01 спечелих едно сако за малката от английския Ибей. На 12.01 го платих , но след като не го получих до 30-ти писах на продавачката, дали изобщо го е пуснала. Не ми отговори и пуснах диспут.Съответно и на диспута не отговори и ескалирах диспута. Преди два дни имам мейл от нея с копие на някаква бележка, уж от пощата, но там няма нищо освен имената ми, и някакъв печат, който дори не се чете. Изобщо не прилича на офицялен документ. Не беше отговорила изобщо на клейма. Днес имам мейл от Пейпал, че случая е разрешен в моя полза и парите ще ми бъдат възстановени до 5 дни. Но влизам в Ибея и виждам, че имам нещо за плащане - сакото. Дали продавачката ми е изпратила наново инвоис ? Не стига , че не го получих, ами и да го плащам втори път. Като вляза в Пейпал под Транзакцията ми изписва This transaction has been reversed. Какво трябва да означава това според вас ? И друг път съм печелила клеймове и са ми възстановявали парите, но никога не ми е излизала покана за плащане наново.

# 202
  • Бургас
Явно Англия се е размразила, получих днес пратка от там, малко повечко се забави, ама дойде  Peace

# 203
  • Балчик
Явно Англия се е размразила, получих днес пратка от там, малко повечко се забави, ама дойде  Peace

От коя дата е пратката ти? Аз имам платени 2 на 28 януари, едната дойде миналата седмица, а втората я няма. Имам и неполучена все още от 23-ти януари. А за една от 24 декември съм пуснала диспут. Вече започнах да се изнервям 4 пратки ми се губят. От декември не получих 2.  Странното е, че втори път си поръчвам нещо, което не пристигна първия път и продавачът ми върна парите. И второто го няма. Ееее, искам си най-после стокатаааа.

# 204
  • Варна
И аз от декември не получих две, за едната особено ме е яд... Close

Да се похваля с две покупки, че отдавна не съм го правила:
http://i18.ebayimg.com/03/i/001/18/d2/f253_1.JPG - учим часовника  Wink
http://i267.photobucket.com/albums/ii286/process417/DSCF7378-1.jpg - тази още я чакам, за РД на Симона съм я нагласила.

Останалите неща, дето ги купувам напоследък, са все бебешорски. Crazy

# 205
На някой случвало ли се е подобно  нещо и какво според вас би трябвали да означава.
На 10.01 спечелих едно сако за малката от английския Ибей. На 12.01 го платих , но след като не го получих до 30-ти писах на продавачката, дали изобщо го е пуснала. Не ми отговори и пуснах диспут.Съответно и на диспута не отговори и ескалирах диспута. Преди два дни имам мейл от нея с копие на някаква бележка, уж от пощата, но там няма нищо освен имената ми, и някакъв печат, който дори не се чете. Изобщо не прилича на офицялен документ. Не беше отговорила изобщо на клейма. Днес имам мейл от Пейпал, че случая е разрешен в моя полза и парите ще ми бъдат възстановени до 5 дни. Но влизам в Ибея и виждам, че имам нещо за плащане - сакото. Дали продавачката ми е изпратила наново инвоис ? Не стига , че не го получих, ами и да го плащам втори път. Като вляза в Пейпал под Транзакцията ми изписва This transaction has been reversed. Какво трябва да означава това според вас ? И друг път съм печелила клеймове и са ми възстановявали парите, но никога не ми е излизала покана за плащане наново.
markirai go kato plateno-mark as payment Peace

# 206
  • Бургас
Ами клеймото на Роял мейл е от 02.02.2008 год., а в Бургас е пристигнало на 06.02., което не си е кой знае каква забава, ама заедно с него платих още две неща които доидоха тук още 02.02.

# 207
  • София
Момичета, а някой да се занимава с поръчки от eBay, както има няколко девойки за ЛаРедута или оттам не е така лесно за организиране?
Защото харесах нещо, но ми се струва голяма хамалогия и четене, докато се ориентирам тепърва. А твърдо вярвам, че тоя път няма да се зарибя и няма да ми трябва дългосрочна регистрация! Naughty Mr. Green Whistling

Пате, здрасти.  Hug

# 208
.................................
А твърдо вярвам, че тоя път няма да се зарибя и няма да ми трябва дългосрочна регистрация! Naughty Mr. Green Whistling

Блаженни са вярващите tooth .
ЛаРедут мноооого отдавна го отсвирих,щом и през ГН не пуснах поръчка........... Ама по-добре не се регистрирай,че то си е жив комар нашето - лудост Crazy

# 209
  • на пистата
може ли някой да ми каже за какво става на въпрос newsm78

Firstly Thank you for your purchase.

We have had a few queries over postage cost and would like to take this oportunity
to expain, We as a company do not make money on postage,The postage we charge
does not cover the outgoing costs, we actually make a loss. We do this as
a full time business and sell a large amount of items, we do not work from
home or from a garden shed. We employ a full time memeber of staff solely
to package and parcel who has to be paid, We also have the packaging etc
to cover the costs of. I hope this explains the charges and I ask you to
take this into consideration when leaving feedback Star ratings

Общи условия

Активация на акаунт