® E-bay - тема 21

• 38 706
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
погледнах сайта на Интерлогистика аз досега не съм ги ползвала но цените ми изглеждат доста добри
само че дали имат офиси в всички градове или поне в Пловдив
някой би ли ми казал сайта на емпреса Praynig

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 15:04 от maria_q_b

# 286
Добре проверете тарифите, преди време ме бяха изненадали с 16 лв. доставка на един каталог.

Eдин въпрос.  Имате ли проблем с пейпал в момента? Опитвам се да платя няколко пъти на един продавач, но ми изписва следното

The service is currently unavailable.
We're sorry you faced an issue. Please click here to try your payment again.

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 15:04 от LaValetta

# 287
  • Бургас
И аз съм за Интерлогистика, мисля че във всички гол. градове имат офиси

# 288
сигурно е много тъп въпроса ми , но как мога да си сменя фамилията в paypal регистрацията

# 289
Момичета,знаете ли какъв период време трябва да мине,за да се счете за нов feedback от един и същ продавач за 2 различни неща,закупени от него?Нали ако пусне наведнъж feedback за две или повече неща ,се тразява само като една точка...Дано ме разбрахте какво питам... Laughing
По спомени е седмица или десет дни - обсъждахме го в старите теми  Wink

# 290
Нещо интересно и надявам се полезно като инфо  Wink
Сандали с опции - buy it now и make offer.
Почвам с ниска оферта, последва отхвърляне, следващо мое предложение - пак отхвърлено и така до три мои предложения отхвърлени  Laughing.
Изписа ми You have reached the maximum number of offers allowed for this listing and cannot make another. You may still Buy it Now
Така или иначе ще ги купя, но се пробвах  Mr. Green

# 291
Момичета,знаете ли какъв период време трябва да мине,за да се счете за нов feedback от един и същ продавач за 2 различни неща,закупени от него?Нали ако пусне наведнъж feedback за две или повече неща ,се тразява само като една точка...Дано ме разбрахте какво питам... Laughing
По спомени е седмица или десет дни - обсъждахме го в старите теми  Wink

Благодаря,mam@,и аз си спомням,че е обсъждано,но не намерих нищо в последните теми...  bouquetТака се разбрахме с един продавач,от който съм купила 3 неща,за да си повишим точките взаимно. Идеята беше негова.Peace

# 292
Момичета, дано не ме биете, щото знам от ларедутската тема, че е много дразнещо, но за колко дни средно пристигат пратките от Англия? Вече съм нетърпелива  Crazy Аз не че знам кога е тръгнала, но платих на 01.02.

# 293
Много е относително  Crazy.
Зависи от и от БГ пощите - разпределителна във Враждебна понякога бавят много  ooooh!
В рамките на 3-5 дни е нормално - зависи с каква поща е изпратено  Peace

# 294
 ooooh! Днес не ми е ден  Embarassed
Платила съм два пъти сандалите  Joy - нали хитрея - нека ми сега  hahaha
Какво да правя - да пиша на продавача? Мога ли от някъде да го кенсалирам второто плащане  newsm78

# 295
Много е относително  Crazy.
Зависи от и от БГ пощите - разпределителна във Враждебна понякога бавят много  ooooh!
В рамките на 3-5 дни е нормално - зависи с каква поща е изпратено  Peace

А нахално ли ще е ако попитам продавача кога я е изпратил?
Един часовник, който купих онзи ден, човекът ми прати някакво известие чрез пейпал, че ми го е изпратил вече, а този първия нищо  Crossing Arms

# 296
Какво правите, когато ви се загуби пратка с тракинг-номер, а онези смотаняци от БГ пощи се правят на ущипани госпожици?

# 297
Питай го - не ти пречи  Wink и търпение  Peace

# 298
Какво правите, когато ви се загуби пратка с тракинг-номер, а онези смотаняци от БГ пощи се правят на ущипани госпожици?
Не трябва ли продавача да пусне разследване  newsm78

# 299
Не трябва ли продавача да пусне разследване  newsm78

Мацката е пуснала, ама аз се чудя за какво да се скарам с БГ пощи.
Защото ми се струва малоумно само продавача/изпращача да може да прави рекламация.
И тези тъпи бастуни в пощата да ми обясняват, че собственик на пратката до момента на получаването й бил подателя.
Хванали са ме нервичките, май...

Общи условия

Активация на акаунт