® E-bay - тема 21

• 38 711
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
зависи в кой ибей гледаш

# 271
# 272
  • София
Това е в английския и цените са в паунди Peace

# 273
може ли да поръчам нещо на някоя от вас

# 274
Момичета,знаете ли какъв период време трябва да мине,за да се счете за нов feedback от един и същ продавач за 2 различни неща,закупени от него?Нали ако пусне наведнъж feedback за две или повече неща ,се тразява само като една точка...Дано ме разбрахте какво питам... Laughing

# 275
Някой получавал ли е нещо от Австралия, за колко време идва ?
Харесал съм си джапанки и бански с H2O русалки та за това питам ...

# 276
може ли да поръчам нещо на някоя от вас
маграт чеснова прави поръчки
да се похваля нещо и аз със закъснение,поръчах на малкия количка"лада" от Израел,платих на 28 януари и на 5.02 си я взех от пощата Peace

# 277
Pink222 мога да ти го поръчам, но ще ти се оскъпи с десетина лева, за куриер от София до Димитровград, най добре някой които ти е наблизо, макар че малко изгорях с тези люлки

# 278
  • Sofia
Някой получавал ли е нещо от Австралия, за колко време идва ?
Харесал съм си джапанки и бански с H2O русалки та за това питам ...
за тебе ли са джапките и банските с русалките Mr. Green

# 279
aха, харесал съм си един цял бански..

# 280
aха, харесал съм си един цял бански..
Като този ли?  smile3532

# 281
Momicheta reshihte li s koi kurieri shte se izprashtat pratkite zashtoto vremeto si teche a az trqbva da sum podgotvena Simple Smile neka nqkoq ot vas mi pishi na skypa sled kato reshite Simple Smile

# 282
  • Варна
empresa, май към Интерлогистика се насочихме. Поне аз не срещнах за тях отрицателно изказване. Rolling Eyes

# 283
  • Бургас
empresa, май към Интерлогистика се насочихме. Поне аз не срещнах за тях отрицателно изказване. Rolling Eyes
Аз за момента съм спряла временно с поръчките (докато се напълни картата  Mr. Green), но още един глас за Интерлогистика от мен  Peace

# 284
Абсолютно сте прави, че има много изгодни неща в ebay.co.uk. Аз бях малко скептична, но след, като видях какви дрешки са си купили мойте приятелки оттам и на какви цени направо се шашнха. Много изгодни неща има, а и все пак % да са оригинални е по-голям отколкото да си ги вземеш оттук!

Общи условия

Активация на акаунт