® E-bay - тема 21

• 38 719
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте момичета хем ви следя но пак имам въпрос за импресата за да пратя на техния адрес трябва да променя адреса си в профила си в ибей нали така ?
извинявам се знам че това доста се дискутира ама аз пак не разбрах  Embarassed Embarassed Embarassed

# 256
  • на пистата
ЕДНО БЪРЗО ПИТАНЕ 22 номер на кой английски отговаря,на 4 или 5

# 257
  • varna
ЕДНО БЪРЗО ПИТАНЕ 22 номер на кой английски отговаря,на 4 или 5
22-5.5
22-23 - 6
24-7
това съм си записала-май са от некст размерите newsm78

# 258
  • София
Здравейте момичета,извинявам се,че нахлувам в темата ви,но ви моля за един съвет.Искам да си направя сметка пейпал и четох за регистрацията стъпка по стъпка,но да попитам и вас-нямам дебитна карта и се чудя от коя банка да я поръчам?Препоръчайте ми,моля,от опит знаете най-добре!Пишете на лични,за да не спамим.Предварително ви благодаря!

# 259
  • София-Лагера

Похвал и от мен.Nine West новички.

# 260
  • някъде
Деси 2,приеми благородната ми /не съвсем Mr. Green/ завист!

# 261
  • София-Лагера
Деси 2,приеми благородната ми /не съвсем Mr. Green/ завист!
Ако пък знаеш за колко съм ги взела съвсем ,ще ми завидиш Joy Joy Joy

# 262
Момичета, имам питане относно Пейпал. Къде мога да искам рефунд на платена вече поръчка. Някъде от детайлите на самата поръчка или отивам на Рекуест мани и от там с мейла на продавача на който съм платила? Пуснала съм диспут, но нямам никакъв отговор и сега искам да си поискам парите, преди да го преобразувам в жалба... току виж се разберем (в което вече се съмнявам...). Работата е там, че до сега не съм си искала пари обратно и не знам как точно да ги поискам от точно определен прадавач. Благодаря предварително, на тези които ще ми помогнат  Hug

# 263
Момичета, имам питане относно Пейпал. Къде мога да искам рефунд на платена вече поръчка. Някъде от детайлите на самата поръчка или отивам на Рекуест мани и от там с мейла на продавача на който съм платила? Пуснала съм диспут, но нямам никакъв отговор и сега искам да си поискам парите, преди да го преобразувам в жалба... току виж се разберем (в което вече се съмнявам...). Работата е там, че до сега не съм си искала пари обратно и не знам как точно да ги поискам от точно определен прадавач. Благодаря предварително, на тези които ще ми помогнат  Hug

Няма такава опция. Ескалираш диспута до клейм и Пейпал решават дали да ти върнат парите или не.
Всъщност, диспутът е точно това - искаи си парите. Ако продавачът не отговори - ескалираш и експертите на Пейпал решават кой прав, кой крив. Ако решат в твоя полза - ти връщат парите. Ако не - пиеш една студена вода.

# 264
  • В сърцето на ММ
.........
Днес да не би да има такава вълна?Аз спечелих чанта Nine West и то без да имам желание. Rolling Eyes
Търсех си някаква по-голямка чанта на Next или River Island,а взех тази ,която е малка и на всичкото отгоре лачена.Не знам какво ми стана-като видях,че изтича и реших ,че трябва да им я взема. Simple Smile

# 265
  • varna
.........
Днес да не би да има такава вълна?Аз спечелих чанта Nine West и то без да имам желание. Rolling Eyes
Търсех си някаква по-голямка чанта на Next или River Island,а взех тази ,която е малка и на всичкото отгоре лачена.Не знам какво ми стана-като видях,че изтича и реших ,че трябва да им я взема. Simple Smile
оххх , и  аз съм така.като почнат да остават по минута две и като почнат да ме привличат Crazy
докато не се набълбоча не спирам #Puppy dog smile3555.понякога и по няколко на ден.днеска съм с 12 спечелени Banghead,такива дето не ми трябват Banghead

# 266
  • Варна
Пък аз съм на тема крака и нокти. Mr. Green Купих си това , и тези двете и . Ще видя кое е по смотано и ще го подаря на сестра ми. Laughing

И да се оплача...мразя да пускам диспути ама от една девойка вече 3та седмица не си получавам дрешката. 5-6 дена след като платих ми писа, че пакета се бил върнал при нея и го пуснала пак...от Англия. Дала съм и срок до сряда...не, че тя знае за моите срокове де. Laughing

# 267
как се движат пратките от Англия напоследак
абе моя шваба има много хубави неща на добри пари, ама как да поръчаш
онзи ден имаше лего о плеймобил по 5 евро, с голям кеф бих дигнал доста...

# 268
Момичета, след пуснатия от мен диспут най-после получих тракинг номер за DHL. Въпроса е там, че има няколко вида пратки... а аз не знам какъв вид е моята. Изпробвах ги всичките, но все ми дава това: AWB         Current Status 1991159402  No information available... Това е тракинг номера: 1991159402 - може ли някой да погледне, да не би аз да правя нещо не както трябва???

# 269
момичета немога да разбера цените в евро ли са newsm78

Общи условия

Активация на акаунт