® E-bay - тема 21

• 38 724
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
карамелена, не знам да има такъв начин. Аз лично не бих рискувала да плащам нещо не през Пейпал, особено на китаец.

# 241
  • В сърцето на ММ
Всички тук сте с опит в ибей.Кажете ми как мога да преведа пари по банкова сметка или Уестърн и да съм сигурна, че не плащам на някой мошенник?
Искам да купя нещо от китайския.От там търговеца ми дава банковата си сметка.Питах го може ли първо да го получа, да видя какво ми праща и тогава да платя.Той ми отговори така: Confirm that your money, and I immediately sent the parcel to you!
Въпроса ми е, може ли по някакъв начин да блокирам парите и той да може да си ги изтегли едва след като аз се уверя, че всичко е точно?
Веднага си изгоряла.Не те съветвам  да пращаш пари. Peace
Дори и с Пейпъл не можеш да си сигурен,когато става дума за китайци.Толкова бързо изчезват,че няма шанс да ти се върнат парите.
Но все пак,ако искаш нещо да си купиш,най-сигурно е през Пейпъл.

# 242
Аз на Пейпал не мога да му схвана системата.Може ли да ми обясните как точно работи и ако някой с регистрация там е съгласен да му преведа пари и той да извърши плащането, моля да ми пише на лични!

# 243
  • Отвъд алеята зад шкафа
ох, да се оплача - дрешката, която пуснах за САЩ на 17 януари още не е пристигнала и купувачката 4 пъти вече ме пита какво става. От пощата ми отговарят, че вероятно още пътува (това без да проверят), минали са 20 дена. Не знам какво да правя. А най-лошото е, че не пазя квитанцията от пощата. Но би трябвало като знам датата на изпращане, имената на подател и получател, да могат да видят в системата какво се случва. Обаче никой нищо не прави и ми казват, че трябвало да си пазя бележката. Имам ли право да подам жалба - поне да проследят какво се случва. Не би ли трябвало ако не пристигне в САЩ, пон еда се върне при мен? И ако купувачката пусне диспут, няма как да докажа, че съм пратила дрешката (то не че една квитанция на български нещо ще ги впечатли). И не е ли рано да пуска диспут - минали са 2 седмици само?

# 244
  • София-Лагера
ох, да се оплача - дрешката, която пуснах за САЩ на 17 януари още не е пристигнала и купувачката 4 пъти вече ме пита какво става. От пощата ми отговарят, че вероятно още пътува (това без да проверят), минали са 20 дена. Не знам какво да правя. А най-лошото е, че не пазя квитанцията от пощата. Но би трябвало като знам датата на изпращане, имената на подател и получател, да могат да видят в системата какво се случва. Обаче никой нищо не прави и ми казват, че трябвало да си пазя бележката. Имам ли право да подам жалба - поне да проследят какво се случва. Не би ли трябвало ако не пристигне в САЩ, пон еда се върне при мен? И ако купувачката пусне диспут, няма как да докажа, че съм пратила дрешката (то не че една квитанция на български нещо ще ги впечатли). И не е ли рано да пуска диспут - минали са 2 седмици само?
Как ги пускаш?
Приоритетно + въздушна поща?
Ако е така другата седмица трябва да я получи.
Винаги остава копие в пощата.След като знаеш на коя дата е пусната ,ще видят в тетрадката която пишат.Отиди в понеделник и си вземи тракинг номера.
При евентуален диспут ,ще го дадеш.
И да пуснеш жалба файда никаква.След месец я ти отговорят я не.

# 245
  • Варна
Да питам при превеждане на пари със сенд мъни от Пай пал какви са таксите и кой го плаща?

# 246
Да питам при превеждане на пари със сенд мъни от Пай пал какви са таксите и кой го плаща?
Такса плаща получателя.

# 247
  • някъде там

Първата покупка за мен Rolling Eyes Дано ми станат обаче newsm78

# 248
  • някъде там
Къде мога да разбера какъв номер сутиен ми трябва по английската номерация?

# 249
Моля за малко помощ.кой код се въвежда от картата,многото цифри ли

# 250
Пазарувате ли, пазарувате
а криза имало а,
това са гнусни инсунаци на Бат Бойко
пазарувате кат шеф на завод в коререком 85-та година
и се оплаквате
 Joy

# 251
  • Варна
Такса плаща получателя.
Благодаря.

# 252
Блаженни са вярващите tooth .
ЛаРедут мноооого отдавна го отсвирих,щом и през ГН не пуснах поръчка........... Ама по-добре не се регистрирай,че то си е жив комар нашето - лудост Crazy

А аз имам само 1 поръчка от редут през последните 7-8 месеца.

# 253
  • varna
момичета някой знае ли кога е следващия трансфер на емпреса.на 10.02 ли беше?

# 254
  • София
момичета някой знае ли кога е следващия трансфер на емпреса.на 10.02 ли беше?

На 12.02 тръгват оттам Peace

Общи условия

Активация на акаунт