® E-bay - тема 21

• 38 764
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, можете ли да ми кажете как да реагирам в тази ситуация.
Спечелих един търг за 16 паунда. Преди това бях питала продавача за колко ще изпрати стоката до България -  той каза 6 пауна. ОК, но сега получавам фактура за 17,75 т.е. с доставка до ЮК, а не до БГ.

А да си си сменила адреса с този на Емпреса?  Laughing

# 226
Момичета, можете ли да ми кажете как да реагирам в тази ситуация.
Спечелих един търг за 16 паунда. Преди това бях питала продавача за колко ще изпрати стоката до България -  той каза 6 пауна. ОК, но сега получавам фактура за 17,75 т.е. с доставка до ЮК, а не до БГ.

А да си си сменила адреса с този на Емпреса?  Laughing

Цъ  Naughty
Не съм го пипала. Даже сега погледнах, доставката до ЮК е 2,50. Така че пак не стават 17,75, колкото е фактурата  Thinking
Хората се оплакват от висока цена на шипинга, а аз рИва, че е много ниска  Joy

# 227
Изпрати им искане за фактура, като им пратиш техния отговор за нисък шипинг  Wink
В такъв и подобни случаи винаги си пазете отговорите  Peace
Не всички помнят какво отговарят - така им напомням  Crazy

# 228
Изпрати им искане за фактура, като им пратиш техния отговор за нисък шипинг  Wink
В такъв и подобни случаи винаги си пазете отговорите  Peace
Не всички помнят какво отговарят - така им напомням  Crazy

Неее, той ми изпраща фактура с по-нисък шипинг от договорения, а не с по-висок. Платих така, ако се сети, че иска още пари ще доплащам  Crazy

# 229
Недоглеждане  Crazy

# 230
  • някъде там
Hi,yes i can ship to bulgaria by international postage which will be 530p,many thanks for your question if you need futher help please contact me i will be willing to help kind regards Dawn
Колко е шипинга въщност?
530 рлири ли?

# 231
Някои да е имал 6 диспута за 1 месец newsm78 newsm78
Притеснявам се да не би нещо пейпал да си помислят,че лъжа,но 6 неща ги няма за 1 месец време #2gunfire #Cussing out

# 232
Аз щях да пускам 2ри за 2 седмици и се бях притеснила,но ти току що ми даде кураж  Mr. Green !

# 233
Вижте какво застрелях току що

Заедно с пътните ми излязоха 15 лири Peace

# 234
  • varna
Вижте какво застрелях току що

Заедно с пътните ми излязоха 15 лири Peace
браво-от магазин ли са или от частно лице,ако  са от магазин може ли линкче  bouquet

# 235
И аз за малко помощ, спечелих един тестер на парфюм с доставка 7.5 лири, платих си като поп ф-рата, после размислих и писах на продавачката, че ще играя за още едно  нещо и я моля да ми ги прати двете комбинирано, но на ЮК адрес, тя ми потвърди и ми каза 4.95 за две неща, спечелих и другото и веднага хоп, инвойс, пак с единична цена на доставка 7.5, от тогава пиша по писмо на ден, ни вопъл ни стон, пазя си мейла, в който ми отговори, че е съгласна да ми ги прати комбинирано до ЮК.
Въпросите ми са
- какъв диспут да повдигна, не намирам нищо подходящо, или да е свободен текст, искам нещо от сорта за неспазено обещание, или аз не знам, нямам никакъв опит с диспути
- как се пращат хедъри на имейли, да ми обясните по-елементарничко
Помагайте бързо, че днес май ми изтича срока за плащане на втората ф-ра, а искам да я изпреваря.

# 236
Всички тук сте с опит в ибей.Кажете ми как мога да преведа пари по банкова сметка или Уестърн и да съм сигурна, че не плащам на някой мошенник?
Искам да купя нещо от китайския.От там търговеца ми дава банковата си сметка.Питах го може ли първо да го получа, да видя какво ми праща и тогава да платя.Той ми отговори така: Confirm that your money, and I immediately sent the parcel to you!
Въпроса ми е, може ли по някакъв начин да блокирам парите и той да може да си ги изтегли едва след като аз се уверя, че всичко е точно?

Последна редакция: сб, 07 фев 2009, 17:39 от карамелена

# 237
  • Бургас
Вчера получих пратка от Щатите, изпратена на 2 февруари  Shocked

# 238
браво-от магазин ли са или от частно лице,ако  са от магазин може ли линкче  bouquet

От частно лице са.Новички но без кутия

# 239
Момичета, кажете си тежката дума Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт