® E-bay - тема 21

• 38 703
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря ти, mam@!   bouquet

# 301
Неприятно  Confused БГ Пощи  #Cussing out

А нещо по моя въпрос с двойното плащане на един и същ артикул  newsm78

# 302
а от САЩ за колко време пристигат.И наистина ли има free shipping от там.Благодаря ви

# 303
а от САЩ за колко време пристигат.И наистина ли има free shipping от там.Благодаря ви

Отговорите на тези въпроси са също много относителни.
Зависи с каква поща е пусната пратката - между 4 и 20 дни.

# 304
ooooh! Днес не ми е ден  Embarassed
Платила съм два пъти сандалите  Joy - нали хитрея - нека ми сега  hahaha
Какво да правя - да пиша на продавача? Мога ли от някъде да го кенсалирам второто плащане  newsm78

Не знам дали може да се кенселира,най-добре пиши на продавача да ги върне и после си ги приеми обратно.Успех! Peace

# 305
Какво правите, когато ви се загуби пратка с тракинг-номер, а онези смотаняци от БГ пощи се правят на ущипани госпожици?

Алекс,на мене ми издириха един изгубен колет по тракинг-номер в Разменна пощенска станция,тел.8922612 или 8922611.Може би съм попаднала на свястна служителка,но беше много любезна и така пратка,която я бях отписала/закъсняла повече от 2 месеца/,се намери.Успех и на тебе! Peace

# 306
Какво правите, когато ви се загуби пратка с тракинг-номер, а онези смотаняци от БГ пощи се правят на ущипани госпожици?

Алекс,на мене ми издириха един изгубен колет по тракинг-номер в Разменна пощенска станция,тел.8922612 или 8922611.Може би съм попаднала на свястна служителка,но беше много любезна и така пратка,която я бях отписала/закъсняла повече от 2 месеца/,се намери.Успех и на тебе! Peace

Благодаря ти много! Утре ще ги тормозя! Откраднаха ми гащичките и сутиена, ей....

# 307

Благодаря ти много! Утре ще ги тормозя! Откраднаха ми гащичките и сутиена, ей....

А сайта на пощите какво казва, при проверката на тракинг номера?

# 308
Казва, че няма такъв номер въобще. А сайта на USPS твърди, че пратката е напуснала САЩ на 4-ти януари. Вероятно е изчезнала по трасето някъде, ама отде накъде?

# 309
А продавача пуснал ли е разследване?

# 310
Твърди, че е пуснала. Има ли начин да проверя?

# 311
Момичета до колко долара няма мито? Понеже искам да поръчам 3 часовника от един и същи продавач, но се притеснявам че ще плащам мито и ще се занимавам с митници.

# 312

Алекс, може да пуснеш жалба, пак е нещо - дори и да няма резултат.

Мама, аз платих на една жена 2 пъти. Писах й и тя ми върна едната сума.

# 313
  • Русе
Момичета,знаете ли какъв период време трябва да мине,за да се счете за нов feedback от един и същ продавач за 2 различни неща,закупени от него?Нали ако пусне наведнъж feedback за две или повече неща ,се тразява само като една точка...Дано ме разбрахте какво питам... Laughing
По спомени е седмица или десет дни - обсъждахме го в старите теми  Wink

Нещата,които си купила трябва да са платени в различни седмици. Peace

However, members can affect each other's Feedback Score by only one point per week. Each member may affect your score by one point per transaction. However, to make sure that repeat Feedback is calculated in the Feedback Score, each transaction the member is leaving Feedback for must end in a separate week. For Feedback, eBay defines a week as Monday through Sunday, Pacific Time.

# 314
  • Отвъд алеята зад шкафа
Кажете ми как да проследя пратка в сайта на БГ пощи, изходяща за САЩ. Има един дълъг номер, но не излиза нищо в сайта. Това е номера - 000451/041309012

Общи условия

Активация на акаунт