® E-bay - тема 21

• 38 701
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
bubchen благодаря за бързият отговор   bouquet   bouquet   bouquet

# 331
Момичета,знаете ли какъв период време трябва да мине,за да се счете за нов feedback от един и същ продавач за 2 различни неща,закупени от него?Нали ако пусне наведнъж feedback за две или повече неща ,се тразява само като една точка...Дано ме разбрахте какво питам... Laughing
По спомени е седмица или десет дни - обсъждахме го в старите теми  Wink

Нещата,които си купила трябва да са платени в различни седмици. Peace

However, members can affect each other's Feedback Score by only one point per week. Each member may affect your score by one point per transaction. However, to make sure that repeat Feedback is calculated in the Feedback Score, each transaction the member is leaving Feedback for must end in a separate week. For Feedback, eBay defines a week as Monday through Sunday, Pacific Time.

Жалко,значи няма да мине номера с повишаване на рейтинга,защото съм ги платила наведнъж,с една транзакция.
maiche,благодаря за цитата.  bouquet

# 332
  • Отвъд алеята зад шкафа
Кажете ми как да проследя пратка в сайта на БГ пощи, изходяща за САЩ. Има един дълъг номер, но не излиза нищо в сайта. Това е номера - 000451/041309012

Моля ви помогнете ми, че трябва да пратя на купувачката сайта и номера за проследяване.

# 333
Кажете ми как да проследя пратка в сайта на БГ пощи, изходяща за САЩ. Има един дълъг номер, но не излиза нищо в сайта. Това е номера - 000451/041309012

Моля ви помогнете ми, че трябва да пратя на купувачката сайта и номера за проследяване.

Най-вероятно номерът е този: RI041309012BG
и излиза това...

http://services.bgpost.bg/WebTracking/WebTracking/IPSWeb_item_events.asp?itemid=RI041309012BG&Submit=Submit

# 334
  • Отвъд алеята зад шкафа

Най-вероятно номерът е този: RI041309012BG
и излиза това...

http://services.bgpost.bg/WebTracking/WebTracking/IPSWeb_item_events.asp?itemid=RI041309012BG&Submit=Submit

много благодаря. Макар, че пак не става ясно какво се случва с пратката. Поне ще пратя на купувачката линка да види.

# 335
много съм нова тук и ми простете,но възможно ли е от САЩ да ми пратят слънчеви очила с free shipping.няма възможност след това да си дръпнат допълнителни такси

# 336
  • Русе

Тя може да си провери и чрез американските пощи  Peace

В момента пратката се подготвя за шипване.Но това може да е стара информация. newsm78

# 337
  • Отвъд алеята зад шкафа

Тя може да си провери и чрез американските пощи  Peace

В момента пратката се подготвя за шипване.Но това може да е стара информация. newsm78

Просто аман вече, отказвам се да пращам стоки за където и да било. Другите ми пратки са пристигнали без проблем - едната в Австралия, другата е в САЩ, а тази от 22 дни пътува и още не в ръцете на получателката. А тя ми пише всеки ден с искане за обяснение. Какво значи, че се потготвя за шипване - да не би сега да вземат да я върнат за БГ, че не е потърсена? Или още изобщо не е стигнала до САЩ? След 22 дни?

# 338
Момичета, много бързам за една стока, обаче продавача не ми отговаря...пък аз съм от нетърпеливите.Има ли някакъв начин да разбера дали е влизал в акаунта си, след като съм пратила писмото..т.е. кога за последно е влизал? Извинете за въпроса, ама наистина не съм запозната добре с нещата в e-bay. Blush

# 339
на мен БГ пощи ще ми изплатят обезщетение след 2-3 седмици - подадох жалба за неполучена пратка до Англия, след малко повече от месец ми дойде отговор, че няма данни за получаването й и мога да пусна искане за обезщетение. Така и направих, сега чакам запис от БГ пощи, само дето не знам колко ще е...А пратката ми беше на стойност 40 паунда

# 340
  • Отвъд алеята зад шкафа
на мен БГ пощи ще ми изплатят обезщетение след 2-3 седмици - подадох жалба за неполучена пратка до Англия, след малко повече от месец ми дойде отговор, че няма данни за получаването й и мога да пусна искане за обезщетение. Така и направих, сега чакам запис от БГ пощи, само дето не знам колко ще е...А пратката ми беше на стойност 40 паунда

Моята е на стойност 70 долара, дано поне ако не се получи да ми върнат парите, че да ги върна на купувачката, а за мен ще остане минуса от цената, която съм платила за доставката.

# 341

Моята е на стойност 70 долара, дано поне ако не се получи да ми върнат парите, че да ги върна на купувачката, а за мен ще остане минуса от цената, която съм платила за доставката.

По-скоро си мисля, че пощите ще изплатят сумата, която е платена при тях за пратката, а не стойността на самата пратка  Thinking
Дано да греша.

# 342
... а за мен ще остане минуса от цената, която съм платила за доставката.
Цената на доставката също би трябвало да ти я възстановят, все пак не са ти свършили услугата, за която си платила...
А каква беше пратката? Писмо, колет? На сайта на пощите трябва да пише кое до каква стойност е застраховано...

# 343
  • Отвъд алеята зад шкафа
Пратката е малък пакет, 380 гр, пратена с булпост, обявената стойност е 60 долара, която написах на декларацията, отделно 13 лв. доставка. Не знам каква е застраховката, но не би ли трябвало да ми върнат сумата, която съм обявила на пратката, че има стойност 60 долара?

# 344

За съжаление минусът ти ще е и загубената стока. Дано поне пощите ти възстановят сумата, защото в противен случай си на двойна загуба - хем стоката, хем върнатите пари на купувача.

Общи условия

Активация на акаунт