® E-bay - тема 21

• 38 602
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
А има ли начин да си сложа някаде това което съм си харесала например в предпочитани,защото много трудно намирам нещата които искам,при толкова много стока.

Можеш да си сложиш продавача в Add to Favorite Sellers/вдясно/, а също така и самото нещо в Watch this item in My eBay /малко по-горе вдясно,под номера на нещото/. PeaceПосле си ги наблюдаваш в акаунта си.
Или както аз правя обикновено-слагаш си го във Favorites на Explorer-а/напр.папка E-bay /и при желание го намираш веднага. Peace

Честито на рождениците и от мене!:-)

# 496
Патето не си защото не съм го написал Simple Smile
Благодаря
А пазаруването - винаги си е финансова катастрофа

# 497
Патето не си защото не съм го написал Simple Smile
Благодаря
А пазаруването - винаги си е финансова катастрофа
Ясно. Laughing
А оправили се с немците и люлките?

# 498
Ми дойдоха с уеко закъснение от 2 месеца та са в продавалника 2 от тях, трябше да са за коледа ....

# 499
Дали някоя от вас е поръчвала тази красота да сподели
http://cgi.ebay.com/Flower-Girls-Pageant-Wedding-Dress-Fancy-NEW … #ebayphotohosting

# 500
Момичета, много спешно ми трябва отговор. Praynig
Ще ми начислят ли мито за стока с цена 198,95 долара, като това е с доставката (ако изобщо това има някакво значение де)?

# 501
А има ли начин да си сложа някаде това което съм си харесала например в предпочитани,защото много трудно намирам нещата които искам,при толкова много стока.
Малко по-отдолу от мястото за бид има едно бутонче watch this item.Цъкваш там и си ги виждаш после в My ebay.

Durnago,как не съм видяла!Честит рожден ден и безаварийно пазаруване! Crazy
много ти благодаря  newsm51

# 502
  • на пистата
Ще ми начислят ли мито за стока с цена 198,95 долара, като това е с доставката (ако изобщо това има някакво значение де)?
пиши на продавача да обяви по-малка стойност,иначе няма да се разминеш

# 503
  • София
sparkk , следващия път, когато купиш нещо, преди да платиш, обърни тези 3 евро във валутата, в която ще плащаш. Обръщането става с команда Manage currency от акаунта ти в Пейпал.  Peace

pepi7096, аз съм чела този съвет тук в темата и го спазих........доста по-рано съм ги обърнала всъщност тези 3 евро в долари и плащам съответно в долари, но те така и продължават да са ми налични в акаунта, а въпросната сума ми я дръпнаха отново от картата. Затова реших да питам пак да не би пък да трябва да ги платя чрез "send money" за да се получи врътката  Tired

# 504

Е нали беше  200 долара уж, или 150 евро? Rolling Eyes
Нещо ми обяснява, че ако пишел по-малка сума...абе направо ще ти копна:

But if we send an invoice with low value for customs, then the insurance value will also be low as per declared value and if the item is lost in transit then the loss of insurance will be yours and we will not be responsible. If you agree that the loss is yours if the item is lost, then we can ship the item.

# 505
Справих сеееее! Whistling Whistling Whistling Whistling

Благодаря на всички за помощта!

maiche   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 506

Е нали беше  200 долара уж, или 150 евро? Rolling Eyes
Нещо ми обяснява, че ако пишел по-малка сума...абе направо ще ти копна:

But if we send an invoice with low value for customs, then the insurance value will also be low as per declared value and if the item is lost in transit then the loss of insurance will be yours and we will not be responsible. If you agree that the loss is yours if the item is lost, then we can ship the item.

Ми човекът ти казва, че ако пише на фактурата по-малка стойност, то и застрахователната стойност се намалява. Ако си съгласна, ако се загуби пратката, да получиш по-малко пари от платените, той е съгласен.

# 507
Как се отваряше диспут през Пей Пал за стоки от ибей,но не са спечелени от търгове,само ми прати инвой през Пей Пал с номерата им,защото търга вече беше спечелен.Обаче не получих нищо.Как да отворя диспут? Rolling Eyes

# 508
Сега вече се успокоих и ...
честит празник на рождениците!  bouquet  bouquet  bouquet

# 509
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Момичета да се похваля!

Проблема, закойто ривах вчера, вече не е проблем.

Имам си булчинска рокля  Crazy Това определено беше успешна покупка от E-bay!

Благодаря ви за подкрепата!

Общи условия

Активация на акаунт