® E-bay - тема 21

• 38 609
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Момичета получих съобщения че от 3та страна са се опитали да влезнат в акаунта ми. И ме приканват за смяна на парола.Направих го и пишеше дали да ми се обадят по телефона дали аз съм титуляр, такаааа обадиха ми се и ми казаха да натисна 6 оттам ми казаха един 4 цифрен код да въвета и уж  вс. беше ок сега пък немога да ползвам снайпера.Дава ми нещо на детайлите????? да ги актуализирам....
Някой да е имал подобен случай и кво да правя по нататъка.....??? newsm78 newsm78
Благодаря предварително!

maiche, ето това е написала mmagy преди това, което цитираш ти. Доколкото аз разбрах проблемът да не може да влезе в акаунта си се е появил след като е сменила пароли, че даже и по телефон...
Сега погледнах писмата от ибей, които съм запазила. На всички тях най-отгоре пише: eBay sent this message to Petya Georgieva (pepi7096). А обръщението по-долу наистина е с никнейма. Явно оттук идва недоразумението.  Peace Аз имам впредвид това, че отгоре пише имената ти, а не след това Dear ....

# 481
  • varna
и недей си сменя паролата от тяхния линк,а влез наново в ибея,нали така беше момичета.аз така съм запомнила от някой който беше получил същото Peace

# 482
mmagy,
аз бих информирала ибей по най-бързия начин. Може и да е безобидно, но ако не е могат да ти направят много поразии, така че за всеки случай....
Обаждания по телефона знам, че правят от миналата година към акаунти на търговци, които са се регистрирали от един компютър, а се опитат да влязат от друг. Тогава, за по-голяма сигурност, се обаждат и питат "ти ли си наистина?". За обаждания към частни лица не съм чувала, но може в различните държави да имат различна практика... newsm78 Обаче смяна на паролата по телефона си звучи съмнително от където и да го погледне човек...

# 483
  • Русе
Момичета получих съобщения че от 3та страна са се опитали да влезнат в акаунта ми. И ме приканват за смяна на парола.Направих го и пишеше дали да ми се обадят по телефона дали аз съм титуляр, такаааа обадиха ми се и ми казаха да натисна 6 оттам ми казаха един 4 цифрен код да въвета и уж  вс. беше ок сега пък немога да ползвам снайпера.Дава ми нещо на детайлите????? да ги актуализирам....
Някой да е имал подобен случай и кво да правя по нататъка.....??? newsm78 newsm78
Благодаря предварително!

maiche, ето това е написала mmagy преди това, което цитираш ти. Доколкото аз разбрах проблемът да не може да влезе в акаунта си се е появил след като е сменила пароли, че даже и по телефон...
Сега погледнах писмата от ибей, които съм запазила. На всички тях най-отгоре пише: eBay sent this message to Petya Georgieva (pepi7096). А обръщението по-долу наистина е с никнейма. Явно оттук идва недоразумението.  Peace Аз имам впредвид това, че отгоре пише имената ти, а не след това Dear ....

pepi7096 , наистина сме си мислели за две различни неща.  Peace

Но не знам дали илинотка е имала това впредвид. Peace
Тя веднага й предложи да си блокира картата , защото не били написани двете имена.А mmagy беше цитирала писмото само с dear.

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 11:52 от maiche

# 484
Е, чак за картата няма проблем, да не се шашка mmagy. Няма как да изтеглят пари от картата, защото става въпрос за акаунта в Ибей, а не в Пейпал  Peace
В ибей единствената поразия, която могат да и направят, е да накупят неща от нейно име и след това да не ги платят, естествено. Само страйк може да си докара  ooooh!
Дано все пак да няма проблем и да се оправят нещата  Peace

# 485
Виви,честит рожден ден!  bouquet

И аз да се оплача от английските пощи.От 8 пакетчета за Емпреса само 1 е  получено. ShockedЩе си чакам до другия курс,който е чак на 26  Tired

# 486
На днешната дата са родени
1. Абрахам Линкълн
2. Wiwian
3. АЗ
4. Провайдера ми
Все светли личности, дали много на света
 Joy

# 487
Здравейте момичета!
Благодаря на всички за отговорите!но аз по никав начин немога да влезна в акаунта си!
Значи ситуацията е следната правя вчера запитване дали 1 продавач ще прати 1 маратинки за мен до БГ и след малко получавам 3 писма 1 то е отг на затитването а др.2 са над графата с съобщения
 от подател
MC033 A26 TKO NOTICE #UK: Restored Account - mmagyca
и писмото е това което написах. така  и това което разбрах е че искат да ме защетят че накой се опитва да влезе в профила ми и т.н и да копна линка в нов прозорец и там пише пак милион подробности и някви випроси кво да се прави и кво не.И тук някъде ми излезе че ако съм титуляр на този акаунт ще ми се обадят.да потвърдя.и ми се изписа 1 прозорец където имаше масто за код който да се въведе след потвърждаване че съм аз за да не ме блокират обадиха ми се от този тел:
+18477090211
и ми казаха 4 цифрен код на англ. Въведох го и вс. си беше ок.
Не съм си сменяла паролата зашото ми работеха програмите но след като снощи си изкл. компа, днес немога да влезна.
Сега моля кажете ми на кой адрес да пиша.В картака ми има само 20лв така че не е проблем но какви други поразий могат да станат....не ми се мисли.

# 488
Честит рожден ден на всички светли, велики личности и най-вече на Вивиан и Дуранго! Да сте живи и здрави, колкото пари похарчите, двойно повече да се връщат в картите!
Дуранго, да не лъжеш, че на теб ти нямам вяра, ей  Wink
И сложете тук на софрата по една тортичка, кафенце, коняче... може и швейцарско сирене  Crazy

Маги, аз пак не разбрах, тези писма на имейл ли ги получи или в самия ибей като съобщения? Ако са на имейла, дай по един скриншот, да ги видим целите писма.

# 489
  • София
Искам да ви попитам нещо във връзка с плащането чрез ПЕЙПАЛ.
Имам едни 3 евро в акунта там, които искам да похарча по някакъв начин обаче не успявам.....все ми тегли цялата сума от картата, а не ми приспада и тези от акаунта (да уточня първо, че съм ги обърнала във валутата, в която ще плащам и пак не става). Чудя се дали се получава така защото ползвам линка на пейпал от сайта, в който пазарувам и всичко става автоматично и дали ако ползвам опцията "SEND MONEY" в ПЕЙПАЛ, ще ми включи към общата сума за плащане и тези въпросните 3 евро  Thinking

Малко объркано го обясних, но се надявам някой да ми дадет съвет по гореописаното  Rolling Eyes

# 490
  • Варна
Wiwian, Durango, Честит Рожден ден!
Много и успешни покупки с бърза доставка ви пожелавам.

# 491
  • Русе
Честит Рожден Ден на Wiwian и  Durango! newsm59

mmagy , опита ли да си смениш паролата от тук?

# 492
sparkk , следващия път, когато купиш нещо, преди да платиш, обърни тези 3 евро във валутата, в която ще плащаш. Обръщането става с команда Manage currency от акаунта ти в Пейпал.  Peace

# 493
А има ли начин да си сложа някаде това което съм си харесала например в предпочитани,защото много трудно намирам нещата които искам,при толкова много стока.

# 494
А има ли начин да си сложа някаде това което съм си харесала например в предпочитани,защото много трудно намирам нещата които искам,при толкова много стока.
Малко по-отдолу от мястото за бид има едно бутонче watch this item.Цъкваш там и си ги виждаш после в My ebay.

Durnago,как не съм видяла!Честит рожден ден и безаварийно пазаруване! Crazy

Общи условия

Активация на акаунт