® E-bay - тема 21

• 38 641
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
жалко  Confused, благодаря ти Алекс  bouquet

# 436
жалко  Confused, благодаря ти Алекс  bouquet

Емпреса, де. Не бързай да се отказваш.

# 437
Момичета сайта на емпресата не работи нещо .Можете ли да ми кажете как беше скайпа? Hug

# 438
empresa.dir

# 439
Момичета получих съобщения че от 3та страна са се опитали да влезнат в акаунта ми. И ме приканват за смяна на парола.Направих го и пишеше дали да ми се обадят по телефона дали аз съм титуляр, такаааа обадиха ми се и ми казаха да натисна 6 оттам ми казаха един 4 цифрен код да въвета и уж  вс. беше ок сега пък немога да ползвам снайпера.Дава ми нещо на детайлите????? да ги актуализирам....
Някой да е имал подобен случай и кво да правя по нататъка.....??? newsm78 newsm78
Благодаря предварително!

# 440
  • на пистата
Момичета получих съобщения че от 3та страна са се опитали да влезнат в акаунта ми. И ме приканват за смяна на парола.Направих го и пишеше дали да ми се обадят по телефона дали аз съм титуляр, такаааа обадиха ми се и ми казаха да натисна 6 оттам ми казаха един 4 цифрен код да въвета и уж  вс. беше ок сега пък немога да ползвам снайпера.Дава ми нещо на детайлите????? да ги актуализирам....
Някой да е имал подобен случай и кво да правя по нататъка.....??? newsm78 newsm78
Благодаря предварително!
имала съм този проблем,опитай утре и всичко ще е ок

# 441
във връзка със сиренето, млякото и други дали да си не поръчаме сирене от Швейцария
 newsm78
притеснен съм как палмовото масло ми се отразява на килограмите

# 442
  • Sofia
аз всяка вечер маам сланина и не ми се отразява на килата Mr. Green Палмовото  масло няма да го мисля Mr. Green

# 443
а пръжки с лук муаш ли
и руска салата
с 3 бири

# 444
# 445
Имам въпрос към тези които ползват Емпресата не отскоро- като мен, винаги ли нещата се бавят така, т.е. поне 10 дни докато стигнат до адреса на емпреса, пък после вече всички знаем реда и датите. Не за друго ами ако има някакъв проблем със стоката то изтичат срокове за диспути и т.н. За пример аз имам платено нещо още 23-24 януари пристигнало е при емпресата на 07.02, ще пътува с курса утре а при мен ще доиде най-рано 18-19февруари. Tired
Zdraveyte,iskam da obqsnq tuk za da go razberat vsichki royal mail ima problemi s dostavkite i nqta dostavki ot dosta vreme zatova kogato kupuvate neshto pomolete da go izprashtat s koqto i da e druga firma no ne i royal mail zashtoto s tqh nqma rabirane vseki den im zvunq i se karam no nishto nemoga da im napravq te sa "nedosegaemi"poneje sa pod rukovodstvoto na kralicata taka che koito ima dostavki ot royal mail da si znae che gi nqma i ne se znae koga shte pristigna i izbqgvaite da prashtate s tqh,primer chickolina   e poruchvala neinite neshta  predi 2 ili 3 dni no veche sa pri men i ima mnogo drugi takiva sluchai prosto vi davam tozi

# 446
баси, що не го каза вчера, преди да поръчам 20 пратки от UK общо за 700 лв.

# 447
  • на пистата
аз пък от понеделник получавам с роял майл,едното даже пуснато в петък и дошло в понеделник,за 3 дни.другите неща са ми от 5-6.02

# 448
Хм........един продавач се оправдава с многото сняг в Англия  ooooh!

Виждам че сте огладняли  Mr. Green

Преди време писах, че продавач ми обърка пратка - беше пратил друг артикул.
Върнах му объркания - имам писмо че ме компенсира и че е изпратил /надявам се/ верният артикул.
Така.... парите са върнати /повече от моите разходи  Crazy/, но като отида в май ибей и в платените артикули - стои като чакащо плащане, т.е. отметката я няма че е платено.
Разбираемо ли го обясних Rolling Eyes
Да маркирам ли че е извършено плащане  newsm78
Може би след връщане на сумата за компенсация нещо...  Thinking

# 449
на мен една леля ми каза че не могла на същия ден заради снега, но на другия ми писа че го е пратила
понякога налитам на много приятни лелки, или дами
сигурно и в UK вече ми се носи славата на красавец
 Joy
напоследък много се отпелеснах по разин немскоговорящи страни - Австрия, Швейцария, Германия
вчера отнесох една писта Hot Wheels за 17 euro, дето в Джъмбо е 135 лв или нещо подобно
От Светкавицата макуин май само публиката ми остана и един журналист, който беше Saab 9-5

Общи условия

Активация на акаунт