® E-bay - тема 21

• 38 673
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Момичета получих съобщения че от 3та страна са се опитали да влезнат в акаунта ми. И ме приканват за смяна на парола.Направих го и пишеше дали да ми се обадят по телефона дали аз съм титуляр, такаааа обадиха ми се и ми казаха да натисна 6 оттам ми казаха един 4 цифрен код да въвета и уж  вс. беше ок сега пък немога да ползвам снайпера.Дава ми нещо на детайлите????? да ги актуализирам....
Някой да е имал подобен случай и кво да правя по нататъка.....??? newsm78 newsm78
Благодаря предварително!

От кой го получи това съобщение, от Пейпал ли  Rolling Eyes

# 451
  • София-Лагера
Кой ти се обади?Много странно.Дано всичко да ти е наред Peace

# 452
И на мен ми се случи наскоро,но промених навсякъде паролите и засега всичко е ок.Никой не ми се е обаждал,имах после временен проблем с изпращането на съобщения,но писах в хелп центъра и всичко се оправи. Peace

# 453
Току що получих първите си 2 неща от спечелени търгове  newsm44

похвал и похвал  Crazy

За колко все Сикстито?? Peace

Za £34,95+£6,95 доставка. Чисто нов е, беше с етикет и лепенки. В магазин на Витошка е 230 кинта .

Edit profile -  Credit/Debit Cards и като влезеш там под сегашната карта има оранжев бутон Add a Card с него добавяш, а изтриваш старата от Remove.
Имаше и една опция да се продължи валидността на старата карта... ако не си я изтрила вече де ....Като цъкнеш на едит и ще ти се появи нещо от сорта на нов срок на валидност ..нещо такова беше - сега ще проверя за по-сигурно и ще пиша.  Peace
ПС: След като щракнеш на едит имаш New Expiration Date - пишеш си новата дата и новия трицифрен код отдолу и си готова  Grinning

Добре де, нали от банката сменят цялата карта, вклюително и номера, как да се продължи само валидността?

# 454
Току що получих първите си 2 неща от спечелени търгове  newsm44

похвал и похвал  Crazy

За колко все Сикстито?? Peace

Олеееее, часовникът е уникален просто, от къде го взе?

# 455
на мен една леля ми каза че не могла на същия ден заради снега, но на другия ми писа че го е пратила
понякога налитам на много приятни лелки, или дами
сигурно и в UK вече ми се носи славата на красавец  Mr. Green
 Joy
напоследък много се отпелеснах по разин немскоговорящи страни - Австрия, Швейцария, Германия
вчера отнесох една писта Hot Wheels за 17 euro, дето в Джъмбо е 135 лв или нещо подобно
От Светкавицата макуин май само публиката ми остана и един журналист, който беше Saab 9-5

GrinningПредлагам ти да наблегнеш на покупката на фитнесуреди,чеее с това палмово масло и с тая соя Whistling-ще загубиш точки пред лейдитата Joy Joy hahaha
Виждам че влизаш във форма-беше се укрил нещо в нелегалност Whistling

# 456

вчера отнесох една писта Hot Wheels за 17 euro, дето в Джъмбо е 135 лв или нещо подобно
От Светкавицата макуин май само публиката ми остана и един журналист, който беше Saab 9-5

ох - момчешките играчки са ми слабост. А се опитвам да се въздържам след изпразването на кредитната карта покрай намаленията и Коледа.
Отивам да гледам за hot wheels... Писта си имаме. Може да има нещо друго интересно из немския ибей.

# 457
  • Варна

Добре де, нали от банката сменят цялата карта, вклюително и номера, как да се продължи само валидността?

Номера не се променя, само секюрити кода и датата естествено.

# 458
напоследък много се отпелеснах по разин немскоговорящи страни - Австрия, Швейцария, Германия

GrinningПредлагам ти да наблегнеш на покупката на фитнесуреди,чеее с това палмово масло и с тая соя Whistling-ще загубиш точки пред лейдитата Joy Joy hahaha
Виждам че влизаш във форма-беше се укрил нещо в нелегалност Whistling
че аз си имам, лятото се обзаведох

# 459
Здравейте,има ли опция,от която мога да разбера кога е пратена пратката?

# 460

Номера не се променя, само секюрити кода и датата естествено.

На мен ми сменят и номера, поне миналата година беше така, скоро пак ми предстои та ще видя как е.

# 461
  • Русе
Момичета получих съобщения че от 3та страна са се опитали да влезнат в акаунта ми. И ме приканват за смяна на парола.Направих го и пишеше дали да ми се обадят по телефона дали аз съм титуляр, такаааа обадиха ми се и ми казаха да натисна 6 оттам ми казаха един 4 цифрен код да въвета и уж  вс. беше ок сега пък немога да ползвам снайпера.Дава ми нещо на детайлите????? да ги актуализирам....
Някой да е имал подобен случай и кво да правя по нататъка.....??? newsm78 newsm78
Благодаря предварително!

А въведе ли си новата парола в снайперския акаунт? Peace

И аз съм получавала същото съобщение, когато съм влизала в ибей от GSM -a.И то два пъти. Thinking
Но никой не ми е звънял, само си сменям паролата.

# 462
Здравейте!
Ами нищо не е наред!Не мога да си влезна в акаунта.Кажете ми къде да пиша!Как да си смена паролата като не ме пуща да внезна в акаунта си.ОХххх Много се притесних!

Ей това е писмото;

Dear mmagyca (mmagy@abv.bg),

It appears that a third party accessed your eBay account and used it to send emails to other eBay members without your authorisation.

At this time we have taken several steps to secure your eBay account. We assure you that your credit card and bank details are kept encrypted on secure server and have not been viewed by anyone.

To restore access to your account securely, please follow these steps

1. Change the password on your personal email account to verify that it is secure and cannot be accessed by anyone other than you.

2. Change the password on your eBay account. Click "I've forgotten my password" on the eBay sign-in page and follow the instructions to choose a new password.

3. Check that the contact information on your account is correct. Go to "Personal Information" in My eBay.

We recommend you take our Account Protection tutorial to help understand how your account was compromised and how you can protect yourself in future. Copy this link into a new browser window:

http://pages.ebay.co.uk/help/tutorial/accountprotection/js_tutorial.html

Thank you for your patience and cooperation in this matter. Please don't hesitate to contact us if you have further queries or require assistance.

Regards,

eBay Trust & Safety

А ето това е номера +18477090211
Моля ако на някой му се занимава с мен да ни пише на ЛС или на скайпа mmagyca Благодаря предварително.  bouquet

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 09:17 от mmagy

# 463
  • виртуално
Продавачка ми е изпратила фактура с двойно по-голям транспорт от договорения. Пробвам да платя като изпратя пари от PayPal, но дори и да променя транспорта общата сума пак остава същата. Моля помагайте

# 464
Продавачка ми е изпратила фактура с двойно по-голям транспорт от договорения. Пробвам да платя като изпратя пари от PayPal, но дори и да променя транспорта общата сума пак остава същата. Моля помагайте
пиши лично , заплашвай с ибей..........

Общи условия

Активация на акаунт