® E-bay - тема 21

• 38 584
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
sparkk , следващия път, когато купиш нещо, преди да платиш, обърни тези 3 евро във валутата, в която ще плащаш. Обръщането става с команда Manage currency от акаунта ти в Пейпал.  Peace

pepi7096, аз съм чела този съвет тук в темата и го спазих........доста по-рано съм ги обърнала всъщност тези 3 евро в долари и плащам съответно в долари, но те така и продължават да са ми налични в акаунта, а въпросната сума ми я дръпнаха отново от картата. Затова реших да питам пак да не би пък да трябва да ги платя чрез "send money" за да се получи врътката  Tired
Повярвай ми, това е начинът. Щом парите в акаунта са в същата валута, в която плащаш, взима първо от акаунта и каквото не достига, от картата. Не знам как стоят нещата при теб, но сигурна ли си, че си обърнала валутата? Какво ти пише на последния ред в табличката?

Как се отваряше диспут през Пей Пал за стоки от ибей,но не са спечелени от търгове,само ми прати инвой през Пей Пал с номерата им,защото търга вече беше спечелен.Обаче не получих нищо.Как да отворя диспут? Rolling Eyes
От Resolution center, избираш Report a problem и следваш стъпките.

# 511
Честит Рожден ден , wiwian и Durango!

# 512
Ще ходиме на свадба, ще ходиме на свадба
 Joy
хмм във вестника пише, че и станишев щял да се жени, но не казват кой ще е младоженеца дето ще го вземе
накрая и аз ще взема да се оженя

# 513
  • София
sparkk , следващия път, когато купиш нещо, преди да платиш, обърни тези 3 евро във валутата, в която ще плащаш. Обръщането става с команда Manage currency от акаунта ти в Пейпал.  Peace

pepi7096, аз съм чела този съвет тук в темата и го спазих........доста по-рано съм ги обърнала всъщност тези 3 евро в долари и плащам съответно в долари, но те така и продължават да са ми налични в акаунта, а въпросната сума ми я дръпнаха отново от картата. Затова реших да питам пак да не би пък да трябва да ги платя чрез "send money" за да се получи врътката  Tired
Повярвай ми, това е начинът. Щом парите в акаунта са в същата валута, в която плащаш, взима първо от акаунта и каквото не достига, от картата. Не знам как стоят нещата при теб, но сигурна ли си, че си обърнала валутата? Какво ти пише на последния ред в табличката?

Eто това ми излиза в табличката:

U.S. Dollar (Primary):    $0.00 USD
Euro:    ?3.00 EUR
Current Total in USD:    $3.76 USD

Сега пък се замислих дали наистина съм ги обърнала.....сложих само долара да ми е "Primary"......или пък трябва да ги обърна от "Manage Currencies" и после табличката в дясно "Currency Exchange"  newsm78

П.П. Извинявам се за невежеството ми, ама отскоро се занимавам с Ибей и Пейпал и някои неща още са ми тъмна Индия  Crazy

# 514
  • виртуално
Парите все още са ти в EUR, просто ти тава за сравнение на колка долара се равняват, защото долара ти е основната валута. Като ги обърнеш табличката трябва да изглежда така:
U.S. Dollar (Primary):    $3.76 USD
Euro:    ?0.00 EUR
Current Total in USD:    $3.76 USD

# 515
  • Русе
Момичета, пак да разясня проблема на Маги, защото може да се случи и на друг.Имейла,който е получила е от ибей.В писмото пише,че трябва да си смени паролата.Тя го прави като кликва,че е забравила паролата, но не получава обратен имейл с новата парола.Тогава има друг вариант да си докажеш самоличността чрез обаждане от ибей на твоя телефон. Този начин  може би е нов не го знаех и даже Маги като го написа не й повярвах.Ето тук се вижда:

Обаждат ти се казват ти кода и ти го въвеждаш в едно поленце.
Аз го направих стъпка по стъпка също,че съм си забравила паролата.Беше ми изписано,че ще получа имейл с новата парола, но не получих.Така,че остана варианта с обаждането.

И си проверете в акаунта какъв тел.номер сте написали, че ако трябва да си сменяте паролата , ще очаквате тел.обаждане от ибей. Wink

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 16:09 от maiche

# 516
  • София
Много обичам да изслушвам тъпи въпроси, но моя сега ще е от такива  Rolling Eyes
От оня ден го разглеждам И-бей, също и блуждая и из темите, сигурно все ще ми изскача някаква тъпня, която не разбирам. Все се чудех защо ползвате Емпреса, щом може да поръчате директно от Англия, но сега почвам да разбирам, че тези, които не доставят до БГ могат да го пратят до офиса на Емпреса в Англия и те вече доставят до тук, когато извършват техните курсове. Правилно ли разбрах? Blush В такъв случай се свързвам с Емпреса, казвам че искам да поръчам еди какво си, евентуално, и да си сменя адреса на доставката на този на техния офис, нали така?

Също така доколко е рисковано да се поръчва от Хонг Конг?

# 517
Момичета да се похваля!

Проблема, закойто ривах вчера, вече не е проблем.

Имам си булчинска рокля  Crazy Това определено беше успешна покупка от E-bay!

Благодаря ви за подкрепата!
Еееее дай да я видим де

# 518
Много обичам да изслушвам тъпи въпроси, но моя сега ще е от такива  Rolling Eyes
От оня ден го разглеждам И-бей, също и блуждая и из темите, сигурно все ще ми изскача някаква тъпня, която не разбирам. Все се чудех защо ползвате Емпреса, щом може да поръчате директно от Англия, но сега почвам да разбирам, че тези, които не доставят до БГ могат да го пратят до офиса на Емпреса в Англия и те вече доставят до тук, когато извършват техните курсове. Правилно ли разбрах? Blush В такъв случай се свързвам с Емпреса, казвам че искам да поръчам еди какво си, евентуално, и да си сменя адреса на доставката на този на техния офис, нали така?

Да,правилно си разбрала за Емпреса Peace
За Хонк-Конг,рисковано си е и аз иббягвам.Първо-заради огрмоното пътуване на стоките до Бг(около месец) и второ-заради съмнителното качество.Май тео си беше поръчала една сако,което на снимката изглеждаше страхотно,а в действителност-боклук.

Пепи,благодаря.Отивам да се боря Peace

# 519
  • софия
Много обичам да изслушвам тъпи въпроси, но моя сега ще е от такива  Rolling Eyes

И защото понякога доставката е по-евтина с Емпреса Simple Smile
Хонг Конг е рисковано. Аз имам една поръчка от там. Доволна съм. Продавачът беше читав, но аз поръчах глупотевина.

# 520
  • София
Грозното пате, zvanche  , благодаря  Hug

# 521
  • София
Парите все още са ти в EUR, просто ти тава за сравнение на колка долара се равняват, защото долара ти е основната валута. Като ги обърнеш табличката трябва да изглежда така:
U.S. Dollar (Primary):    $3.76 USD
Euro:    ?0.00 EUR
Current Total in USD:    $3.76 USD

Благодаря......вече табличката ми е идентична с показаната от теб   bouquet

# 522
Ще има профилактика на сайта на ПП по-късно,някой ,ако има проблем с плащането да не се притеснява:

We will be performing maintenance on the PayPal site from 21:00 PST to 02:00 PST. The site may be unavailable during that time. Thank you for your patience.

ЧРД,Дуранго и Вивиан,пълни карти и успешни покупки!   bouquet

# 523
  • Тракийка в Софийското равно поле....
........................
Благодаря ви за подкрепата!
Еееее дай да я видим де

Peace Довечера, че нямам как да я снимам! Иначе снимката от E-Bay е тази:

Направо се учудих, че и получената е толкова добра, предвид, че е китайска все пак!
Ама голямо чакане му дръпнах!  Crazy

# 524
Роклята е невероятна! Crazy

Общи условия

Активация на акаунт