® E-bay - тема 21

• 38 607
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря ви момичета много се отвивчиви.Преди малко внесох пари и следобед ще се пробвам да платя като се надявам да стане директно а не през пей пал че там нямям регистрация.А къде да гледам купувача за колко време изисква плащане?

# 571
Гледа се в описанието на стоката, там пишат начин и срок за плащане, което пък не знам как ще стане без пей пал, трябва да си направиш регистрация, иначе трябва трябва да платиш чрез банков превод, което пък излиза многооо солено ooooh!

# 572
  • на пистата
нали с интерлогистика се разбрахте да се пращат нещата от емпреса

# 573
  • София
От тук някой дали е пазарувал? Безплатна доставка, не пишели цената, а и двало като подарък за да не се облага...  newsm78 Отворих някакъв линк в И-бей.

http://www.shopping-designers.com/index.php

P.P. Не ми отговаряйте. Разгледах - цифромания си е  newsm50

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 13:56 от sVeshti4ka

# 574
  • Home is where the heart is...
Здравейте. Следя редовно темата, но не мога да се сетя дали е обсъждано и реших да питам: когато давате адреса на емпреса за покупки от ebay, освен вашето име в скоби (да се знае, че е за вас нали), пишете ли и друго име (мисля, че Мариела се казваше момичето, но не съм сигурна) или просто си оставате вашето име?

Мерси предварително и хиляди извинения ако вече е обсъждано.  Hug

# 575
Направих си регистрацията в пей пал сега пък тябва да чакам 2-3 дни а някакъв код и дано този продавач да ме дочака че така и невидях къде пише до колко дни трябва да платя

# 576
Направих си регистрацията в пей пал сега пък тябва да чакам 2-3 дни а някакъв код и дано този продавач да ме дочака че така и невидях къде пише до колко дни трябва да платя
Не е задължително продавачът да е посочил някакъв срок, но е добре да се плати в нормален срок- няколко дни до седмица, а не да купиш и да чакаш до по-следващата заплата Wink. 2-3-5 дни не са проблем, особено ако му драснеш два реда и обясниш какво те бави (пейпал в твоя случай).

# 577
  • Бургас
pinka222 кода ти трябва само ако плащаш над 100 евро, иначе може да платиш и сега пък после като ти излези да си "потвърдиш" картата.

# 578
  • софия
Да се оплача и да ме посъветвате: Сандалите, който снощи купих и платих били damaged (а състоянието беше описано като ново) и са ми върнали парите Sad Предлагат ми, ако харесам нещо друго, да ми го изпратят с пощенски за тяхна сметка като компенсация, но аз нищо не харесвам. Сега да им пиша ли някаква оценка и каква?
Голяма каръщина поръчките от Англия! Ще взема да се пререгистрирам!
Правя последен опит, нали съм упорита. Поръчах едни крокс от друг продавач. Ако мине покупката ще се похваля Rolling Eyes

# 579
след историята с люлките
днес ми изпратиха 2 проходилки(walker), които не съм поръчвал
ама нали съм вече улегнал мъж (вчера излязъл от пубертета) та писах на продавача за грешката

# 580
след историята с люлките
днес ми изпратиха 2 проходилки(walker), които не съм поръчвал
ама нали съм вече улегнал мъж (вчера излязъл от пубертета) та писах на продавача за грешката
Joy Joy Joy

# 581
Да се оплача и да ме посъветвате: Сандалите, който снощи купих и платих били damaged (а състоянието беше описано като ново) и са ми върнали парите Sad Предлагат ми, ако харесам нещо друго, да ми го изпратят с пощенски за тяхна сметка като компенсация, но аз нищо не харесвам. Сега да им пиша ли някаква оценка и каква?
Голяма каръщина поръчките от Англия! Ще взема да се пререгистрирам!
Правя последен опит, нали съм упорита. Поръчах едни крокс от друг продавач. Ако мине покупката ще се похваля Rolling Eyes
Кажи, че нищо не ти допада и искаш да ти върнат парите. При мен се е случвало, и при добра комуникация и  бързо връщане на парите, не поставям отрицателна оценка, слагам положителна с едно Благадаря само....

# 582
  • софия
mamahrisi, те са ми върнали парите. Няма проблем за това. Просто се чудех, като пускат обява за нещо нали го описват?

# 583
mamahrisi, те са ми върнали парите. Няма проблем за това. Просто се чудех, като пускат обява за нещо нали го описват?
ooooh! Ох да, къде чета и аз. Да правят описание, може би са се объркали, и добре, че са се коригирали навреме, че можеше да бъдеш още по разочарована като отвориш пакета, и вътре стари чепици вместо нови  Mr. Green Аз бих им сложила положителна оценка  Crazy

# 584
  • софия
Нали питам, следвам съветите Simple Smile Оставих положителна с 5 звездички за комуникация. Знам ли, може пък да си харесам някога нещо от тях и ще им напомня за офертата  Wink
Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт