® E-bay - тема 21

• 38 622
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
преди малко говорих с жената от пощата,та тя каза че вече пратки до 3кг се получават в пощата,над 3 на митница,вярно ли е това,пак ли съм пропуснала новината Blush
след историята с люлките
днес ми изпратиха 2 проходилки(walker), които не съм поръчвал
ама нали съм вече улегнал мъж (вчера излязъл от пубертета) та писах на продавача за грешката
Дуранго от пубертета се излиза на 45(навършени)
 Mr. Green

# 586
  • софия
преди малко говорих с жената от пощата,та тя каза че вече пратки до 3кг се получават в пощата,над 3 на митница,вярно ли е това,пак ли съм пропуснала новината
В кой град това? При редутките никой нищо не е написал (ама и аз много внимателно не ги следя). Алекс със сигурност ще знае  Peace

# 587
  • varna
аз немога да им разбера логиката на пощите,няколко пратки(няма  и 1кг -1.5кг) от щатите ги получавам на митницата,други такива от същото местонахождение на пощ клон Rolling Eyes
тъй че незнаеш къде да чакаш Peace според мен де

wiwian аз знам че от пубертета мъжете влизат направо в пенсионна възраст Peace  Simple Smile

# 588
преди малко говорих с жената от пощата,та тя каза че вече пратки до 3кг се получават в пощата,над 3 на митница,вярно ли е това,пак ли съм пропуснала новината Blush

За кой град е това?
Щеше да се разчуе в темата за Ларедут ако имаше такова нещо  Tired

# 589
Ся да оспамя темата малко, ама чакам една поръчка от Редута от 24 януари, още не са ми изтеглили парите обаче. Я кажете вие останалите, които поръчвате дали  и при вас е така. В другата тема не ми се чете направо, че са опасни там ooooh!

# 590
  • София
Ако магазинът е Barolas24, сме поръчвали bowuu
Много са коретктни, така че поръчвай смело Hug
Да този е .Благодаря ти за отговора!А за колко време идва поръчката?

Идват за два-три дни по принцип - с UPS ги доставят. Покрай новогодишната ваканция бяха затрупани с поръчки и се получи сериозно забавяне, но май вече влизат в ритъм Simple Smile

# 591
Ся да оспамя темата малко, ама чакам една поръчка от Редута от 24 януари, още не са ми изтеглили парите обаче. Я кажете вие останалите, които поръчвате дали  и при вас е така. В другата тема не ми се чете направо, че са опасни там ooooh!
И при мен е така, моята е от 23.01 даже, не са теглили парите, няма я  ooooh!
Извинете  Embarassed

# 592
Мерси, Пепи, ще се чака значи, поне засега не е анулирана.

# 593

Сега погледнах, моите пари за поръчката от 21.01 са ги дръпнали на 10.02, сигурно и твоите ще ги дръпнат тия дни  Peace

# 594
след историята с люлките
днес ми изпратиха 2 проходилки(walker), които не съм поръчвал
ама нали съм вече улегнал мъж (вчера излязъл от пубертета) та писах на продавача за грешката
Дуранго от пубертета се излиза на 45(навършени)
 Mr. Green
Вивиян
аз пък съм 1000% сигурен че никъде не съм написал на колко ставам ... може и на 55 да съм
 Joy
ама сега да не виждам анкети
Пенсионер ли е Дуранго
Мерцедес - ти си знаеш за хубавите майки и Ларедута ...

# 595
Дуранго, то като дойде не пита, братле Crazy Знаех си,че си Водолей,  у дома имам същото чудо ooooh!
Малко на патерици да ви честитя поводите на теб и на Вивиан, и много успешни покупки ви желая Hug

# 596
Здравейте. Следя редовно темата, но не мога да се сетя дали е обсъждано и реших да питам: когато давате адреса на емпреса за покупки от ebay, освен вашето име в скоби (да се знае, че е за вас нали), пишете ли и друго име (мисля, че Мариела се казваше момичето, но не съм сигурна) или просто си оставате вашето име?

Мерси предварително и хиляди извинения ако вече е обсъждано.  Hug

elde,във предишната тема имаше дълга дискусия точно по този въпрос.Молбата на Мариела е да се пишат само нашите имена,без нейното.И аз като другите в началото се чудех как така аджеба тя ще може да вземе пратка,адресирана до друго лице.В последствие разбрах,че при тях не е като при нас,не се изисква легитимиране при получаването.
Много често англичаните пишат само първите 2 имена на плика(нейните) и така тя не знае за кого е пратката.
Аз се поправих,регистрацията в Ибей е само с моите имена,обаче незнайно защо след приключване на плащането,във потвърдителното писмо от ПейПал излизат и четирите имена Tired.Вчера пак имах пратка само с нейните имена.

Та по-добрия вариант е да се пишат само своите 2 имена Peace

# 597
  • Home is where the heart is...
Здравейте. Следя редовно темата, но не мога да се сетя дали е обсъждано и реших да питам: когато давате адреса на емпреса за покупки от ebay, освен вашето име в скоби (да се знае, че е за вас нали), пишете ли и друго име (мисля, че Мариела се казваше момичето, но не съм сигурна) или просто си оставате вашето име?

Мерси предварително и хиляди извинения ако вече е обсъждано.  Hug

elde,във предишната тема имаше дълга дискусия точно по този въпрос.Молбата на Мариела е да се пишат само нашите имена,без нейното.И аз като другите в началото се чудех как така аджеба тя ще може да вземе пратка,адресирана до друго лице.В последствие разбрах,че при тях не е като при нас,не се изисква легитимиране при получаването.
Много често англичаните пишат само първите 2 имена на плика(нейните) и така тя не знае за кого е пратката.
Аз се поправих,регистрацията в Ибей е само с моите имена,обаче незнайно защо след приключване на плащането,във потвърдителното писмо от ПейПал излизат и четирите имена Tired.Вчера пак имах пратка само с нейните имена.

Та по-добрия вариант е да се пишат само своите 2 имена Peace

Beaa, много ти благодаря.  Hug  И аз се чудех относно това как се разбира кое за кого е, но сега и аз ще си оставя само моите имена.

Мерси още веднъж.   Peace

# 598
я направете като испанците
с по 4-5 имена
да има отчетност
първо вашите две имена после двете име на дамата от емпреса
но така ще излезе че е баба на всички ви
 Joy

# 599
  • Варна
Za пратките и получаването им... днес говорих със служителките в пощенския клон на митницата във Варна. Казаха, че ръководството им е направило постъпки и се старае да промени тази практика с деленето на пратките на килограми. Така или иначе няма никаква логика в това. И искат да постигнат резултат- пратките от ЕС/ и ларедута който зверски ги мори 2 пъти в годината/ да си се получават от пощенските клонове по местоживеене, както е редно. Всичко останало без значение килограмите да си отива на митница и там вече да си го гледат дали ще го проверяват и облагат. Това е на местно ниво обаче и не се знае дали ще се реализира.
И още спам,  Grinning винаги 'теглят' парите много късно/през ЦКБ ако има значение/ дори се е случвало 2 месеца по-кълно от датата на поръчване и месец след получаване на колета. Реших, че са ми го опростили ама не би! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт