® E-bay - тема 21

• 38 579
  • 744
  •   1
Отговори
# 540

Бусът не тръгна ли днес сутринта? newsm78 Щото Мариела ми писа, че, ако до 9 часа сутринта не ми пристигне пратката, ще остане за следващия път.
Незнам,аз си писах днес с нея и останах с впечетление,че днес са дошли много пакетчета и ще тръгнат днес.Защото имам една невзета пратка отпреди и тя ми каза,че ще си я взема с тези направо(невзета пратка от предишния курс).Но може и аз да съм се подвела нещо. newsm78

Мариела сутринта е ходила да вдига скандал и явно е имало резултат - изсипал се е бус със пакетчета за нея малко по-късно.Та до 16ч. товариха пратките за България.Със сигурност не е тръгнал сутринта в 9,както е било запланувано. Peace

# 541
  • софия
Току-що спечелих това за 1.50 паунда.
Въодушевена от направения "удар", поръчах и на дребосъчка Пратих ги на Емпреса. Дано тази ми 2ра поръчка от Англия този път е безпроблемна.

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 23:51 от zvanche

# 542
Чета ви скришом и отвреме на време задавам някой въпрос, чиито отговор не откривам никъде...  Embarassed Сега искам и аз да се включа и да честитя на двамата рожденника и да им пожелая много здраве и усмивки!   bouquet Имам и един въпрос, който сигурно е адски глупав, но чета, чета и съм в недоумение....  Не мога да захапя каква е системата с тази Емпреса, Роял мейл.... Не си ли идват нещата от Англия с даден куриер и после по пощата  newsm78 Не ми се смейте много, моля ви!  Embarassed Praynig

А, щях да забравя - булчинската рокля е прелестна!!! Поздравления за хубавата покупка и точния размер! Дано денят, в който ще я носиш бъде най-страхотния момент в живота ти ДОСЕГА! За в бъдеще - още много красиви моменти!  Peace

# 543
  • Бургас
Току-що спечелих това за 1.50 паунда.
...

О, супер! Честито! Преди време моят го купих за около 10 паунда.

В булчинската рокля ми останаха очите! Пожелавам прелестен сватбен ден!

# 544
  • софия
Много обичам да изслушвам тъпи въпроси, но моя сега ще е от такива  Rolling Eyes
От оня ден го разглеждам И-бей, също и блуждая и из темите, сигурно все ще ми изскача някаква тъпня, която не разбирам. Все се чудех защо ползвате Емпреса, щом може да поръчате директно от Англия, но сега почвам да разбирам, че тези, които не доставят до БГ могат да го пратят до офиса на Емпреса в Англия и те вече доставят до тук, когато извършват техните курсове. Правилно ли разбрах? Blush В такъв случай се свързвам с Емпреса, казвам че искам да поръчам еди какво си, евентуално, и да си сменя адреса на доставката на този на техния офис, нали така?
....
И защото понякога доставката е по-евтина с Емпреса Simple Smile
.....

Mimita, благодаря! И аз първият път го купих за 10, но продавачът се оказа несериозен и не го изпрати, та трябваше да пускам диспут. Но всяко зло за добро! Сега доставката на този е по-скъпа от него Simple Smile.

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 23:50 от zvanche

# 545
zvanche, благодаря ти! Simple Smile Най-после ми светна каква е ситуацията... Е, в такъв случай може би ще трябва да се запозная по-подробно с нещата, защото английския ибей ми се струва доста по-евтин от американския....

# 546
дайте линк и на на де сръндзи......

# 547
похвал

и пак

и пак

за нея

и за него

# 548
момичета благодаря на всички Ви,почерпете се със закъснение

Durango

# 549
  • Варна

Бусът не тръгна ли днес сутринта? newsm78 Щото Мариела ми писа, че, ако до 9 часа сутринта не ми пристигне пратката, ще остане за следващия път.
Незнам,аз си писах днес с нея и останах с впечетление,че днес са дошли много пакетчета и ще тръгнат днес.Защото имам една невзета пратка отпреди и тя ми каза,че ще си я взема с тези направо(невзета пратка от предишния курс).Но може и аз да съм се подвела нещо. newsm78

Мариела сутринта е ходила да вдига скандал и явно е имало резултат - изсипал се е бус със пакетчета за нея малко по-късно.Та до 16ч. товариха пратките за България.Със сигурност не е тръгнал сутринта в 9,както е било запланувано. Peace

Аха, ясно. Peace

Да се похваля, че роклята от нерегистрирания вече продавач снощи пристигна. Много съм доволна, а Симона - 10 пъти повече (снощи цяла вечер се фръцка с нея из къщи).

# 550
Може ли някой да ми помогне?! Вчера спечелих един търг на една детска рокличка и продавача ми писа, че е направила грешка вместо тази била някаква друга и ми каза ако искам да я купя.Аз обаче май не искам да я купувам и въпроса ми е как да я махна от профила си, защото сега седи на статус плащане и дали това няма да ми създаде проблеми занапраед?

# 551
Здравейте момичета!За първи път ще поръчвам ,харесах едни маратонки на голямото ми момче,от някакъв гръцки магазин.Някой да е поръчвал от там?Нещо ми се струва ,че няма голям избор на маратонки №28 ,или аз не ги откривам newsm78

# 552
  • София
Здравейте момичета!За първи път ще поръчвам ,харесах едни маратонки на голямото ми момче,от някакъв гръцки магазин.Някой да е поръчвал от там?Нещо ми се струва ,че няма голям избор на маратонки №28 ,или аз не ги откривам newsm78

Ако магазинът е Barolas24, сме поръчвали bowuu
Много са коретктни, така че поръчвай смело Hug

# 553

"Някакъв" гръцки магазин едва ли на някой му говори нещо. Дай линк към магазина, да ти кажем по-подробно.

Може ли някой да ми помогне?! Вчера спечелих един търг на една детска рокличка и продавача ми писа, че е направила грешка вместо тази била някаква друга и ми каза ако искам да я купя.Аз обаче май не искам да я купувам и въпроса ми е как да я махна от профила си, защото сега седи на статус плащане и дали това няма да ми създаде проблеми занапраед?

Това, че ще си я изтриеш от профила, не означава, че няма да я плащаш. Продавачът трябва да пусне диспут, че няма да извършите сделката и да те пита дали си съгласна. Едва когато се съгласиш, тогава рокличката ще се махне от профила ти. И това е единствения начин да нямаш проблеми с Ибей. С изтриване не става.

# 554
Благодаря за бързия отговор! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт