Споделете 94

• 23 320
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Имам още от всичко приготвено, ако дойдете до довечера мога да почерпя. Това специално за Дуци Grinning

# 616
За десерт какво каза, че имаш Whistling

Да ви кажа дреме ми истинската кола какво има в нея, обичам я и ми е вкусна. Обаче сега точно не мога да пия, че имам проблеми със стомаха.
Като ходя на зъболекар, преди да ми сложат пломбата ми слагат една синя киселина на зъба, която не трябва да гълтам. Е, според д-ра има такава и в колата, но доста по-разредена.

# 617
  • Пловдив
От тортата има - Бяла неделя Simple Smile

# 618
  • о`майна лунна нощ е
Няма какво ново да споделя. Отпаднала съм.
Няма да готвя, няма да посрещам гости. Искам просто да съм здрава, за да си гледам работата и детето.

# 619
  • Бу-у-урга-а-ас
За пръв път отидох на разкрасителни процедури на козметик. Очертава ми се често да се уважавам така, защото логопедичният ми кабинет е на етаж с няколко козметични и фризьорски салона.
После си изчаках чаканката в банката, докато внеса на Златния осигуровките. От там като се пуснах бавно и лежерно от магазин в магазин, каталясах. Купих си две готини туники и зяпах обувките, но съм силно разочарована. Магазините са пълни със стара боклучава стока от миналата година, като цените им са нищожно намалени.
Още не мога да схвана, какво ще се носи пролетта и лятото като цветове, а в КМ ме мързи да ходя да чета. Идеи???

# 620
# 621
  • Пловдив / София
Споделям, че в безалкохолното Бени, известно под кодовото име "Кола" има 9 броя Е-та.
Едното е ортофосфорна киселина (ако не греша Е 338), което си е така наречения "преобразувател за ръжда".
Какво по дяволите прави преобразувателя за ръжда в състава на безалкохолното???

Чак за преобразувател на ръжда не знаех, ама знам, ча колата е вредна.
Аз затва не я пия, както и всякакво друго оцветено газирано. Crossing Arms
"Натурални" сокове също.

# 622
  • о`майна лунна нощ е
Обичам кока кола. На моменти съм пристрастена към нея.

# 623
  • UK
И аз обичам, не ми пука какво има в нея. Wink Може би трябва да спра да пия всяка вечер, от няколко месеца така свикнахме, а не трябва, ама какво да се прави, пък. Обичам.

# 624
Споделям, че си купих самолетни  билети за март, реализирайки икономия от 200 лева.
После реализирах двестате лева в амазон.

Споделям, че след рождения си ден миналата неделя една седмица не готвих и не купувах храна. Само мъжът ми опече едно контрафиле, че му казали хубава рецепта.
Чудя се ако утре напълня и оползотворя получения огромен гювеч, ще ме чака още една седмица неготвене или на народа ще му писне.
Има и още торта, мамка му, що ми трябваше да правя три. Сега не смея да се вястна в темата за разделното хранене. Какво ли да правя с нея, вече си е загубила фацата.

# 625
# 626
# 627
Ako влезете в отчетните доста работа ще създадете на Вълка.
Видях 4 свръхаватара, един след друг, в една тема на очакващи бебета еди кога си  Laughing

# 628
Какво ви пречи да им направите забележки. Все едно съседката от горния етаж да си изхвърля пепелника на вашата тераса, а вие да викате мен да й направя забележка. Не, че не бих дошъл де.

# 629
Вълче мезе, а  Wink 

Общи условия

Активация на акаунт