Споделете 94

• 23 354
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
  • Неизживени спомени
пак сама,мъжът ми пак е в командировка ConfusedПоне  ще погледам тв на спокойствие и ще се поглезя с шоколад Twisted Evil

Бе, то хубаво, ама друго си е  да има с кой да се заяждаш постоянно. НА мен ми писна от спокойствие таз година, а сме в началото още Simple Smile
Споделям оризови спагети, донесени у дома  от истински китаец. Преядох,  вие не правете тъй!
Направо ти завиждам за спагетите,обожавам китайско Wink

# 511
  • София
Вълчо, единият определено си заслужава публикуване. "Вторият". Той е падал от четвърти етаж на хотел в Сарафово, падал е от втория етаж на стара софийска кооперация. Пил е чай, кафе, уиски. Бил е пълен с пясък, пръст, борови иглички. Не ме е изоставял никога. Имам го от три години. Нищо не преувеличавам. Видът му го доказва.

# 512
Снощи сънувах кошмар. Кънтри секс фентъзи ужас. Още ми държи влага и съм женомразец.
Надявам се да ми мине. Егати долните кучки, наживо няма такива. За пръв път сънувам секс кошмари.
Им моя не е падал от толкова високо, най-агресивната среда в която оживя бе доматен сок.
Наскоро ми дадоха нов - поиграх си, поиграх си и го предадох на Вълчицата. Сименс А70 е върхът.

# 513
Не мога да не се похваля със сина ми. Вече може да брои до едно, а е само на две години!

# 514
Гледам Червената шапчица с червените обувки си е признала...
Аз какво да споделя ?
Неделя сутрин никога не е това което изглежда....
Мъкааааа..
Вълк, я разкажи подробно съня си.
Селтакис спря да пише разкази и сборникът куца.

# 515
Скоро да съм ви споменавала, че се мразя?
Е, мразя се.

Сънувах някакви неща, като през цялото време си мислех ..."Това трябва да го запомня, за да го напиша".
От цялото запомних само 2 сцени и въобще не знам как да ги свържа  Laughing

Но не за това се мразя, не ми е за първи път...
Както и да е, сигурно ще ми мине ....до следващия път. Rolling Eyes

# 516
Нищо не сънувах! Затова пък спах до 11.30. Обаче не ми е добре на душата нещо. Кухо ми е едно такова. Няма да ходя да плувам, защото не ми иде отвътре. на разходка смятам да се съглася да отида. Миуото се чуди вече какво да ми организира, да ме разведри, да ме разходи... Мен пък ми е кухо. Що? Не знам. Вие знаете ли къде е вашата душа? Аз си я усещам. И знам, че когато ми е кофти по един определен начин, то е от нея. Tired

# 517
Имелда, хареса ми. Сладък шемет си  Simple Smile
Потвърждавам, че е.
И аз имах вчера случка, обаче вечерта. Отивам до кварталния магазин, хоп-троп, без телефон, по ключове и портмоне. Всичко по джобовете. Купих щото си беше необходимо, прибирам се, брък в джоба-ключове НЪЦ. Веднага спринт до магазина-немА. Връщам се до входа, в тоя момент някой включва стълбищното осветление и ги виждам, висящи на пощенската кутия. ooooh! ooooh!

# 518
  • UK
Знаете ли как се чисти разтопена найлонова торбичка от котлон? Трудно. Като сме започнали с приключенията... Сега кухнята мирише на... Няма да обяснявам на какво, сигурна съм, че можете да си представите, ама котлона е вече чист. Simple Smile

# 519
Вълчо, единият определено си заслужава публикуване. "Вторият". Той е падал от четвърти етаж на хотел в Сарафово, падал е от втория етаж на стара софийска кооперация. Пил е чай, кафе, уиски. Бил е пълен с пясък, пръст, борови иглички. Не ме е изоставял никога. Имам го от три години. Нищо не преувеличавам. Видът му го доказва.

Реших, че иде реч за мъже  ooooh! Пълни с пясък, пръст и борови иглички  Shocked

# 520
  • о`майна лунна нощ е
Споделям, че днес черпят за РД комшийчето, братовчедка на милото, другата му братовчедка, която взела, че родила преди час момиченце и една моя приятелка, която пък е родила посред нощите.
Освен сироп за кашлица обаче, алкохолец под друга форма не мога да приема сега  Crossing Arms
Почерпете се за тяхно здраве!

# 521
Вълк, я разкажи подробно съня си.
Споко, Христо, Им не бе сред главните героини.
Пък и не помня нищо съществено, само горчилка и обида.

# 522
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Знаете ли как се чисти разтопена найлонова торбичка от котлон? Трудно. Като сме започнали с приключенията... Сега кухнята мирише на... Няма да обяснявам на какво, сигурна съм, че можете да си представите, ама котлона е вече чист. Simple Smile

Сигурно мирише на същото, на което нашата, след като стопих една пластмасова паничка във фурната.
Сума ти време се чудех каква е тази оранжева пластмасова каша, върху която здрави здравенички, леко поизгорели си седяха едни какаови бисквити.
Като изстина, заприлича на смешен таралеж, защото се беше процедила през решетката.
Главата ме боли и съм зла, карам се на всички за всичко.
Разбира се, дъждът заваля и полазването на Витоша пропадна.

# 523
Аз пък си сипах едно за ЧРД на Христо Стоичков - все още най-великият български футболист. Наздраве.

По Vh1 има U2 weekend.

# 524
Хич не обичам да ме тормози нещо, а най не харесвам това, дето ме тормози да зависи от други и нищо да не мога да направя. Ще си дудням, ще си мрънкам и така до следващия път  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт