MOLQ POMOGNETE

• 75 994
  • 1 272
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Ако има сметка, в която събирате парите за Марина, моля напишете я тук (и то цветно, за да се откроява). Аз ще преведа веднага.

Има някаква сметка, в която пари събират майките от отчетната на Маринка. Може би те трябва да я кажат.

Хопала пуснаха ми сметката на ЛС. Така че, ако някой я иска да свирка!

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 22:46 от nana77

# 856
Съжалявам, че по-рано не съм видяла написаното...
Сметката е на "зелено човече" - ползва преференции и е освободена от такси, затова ползваме нейната сметка. Моля пишете и на лични - ще ви я изпрати. Лично ни помоли да не разпространяваме сметката. После тя праща отчети по мейла на всички, които са превели някаква сума. Имаме някакви събрани пари все още, а и още се събират там. Не знам колко са обаче. Аз заминавам утре, но ще преведа малко пари, а зеленкото ще има грижата да стигнат до Марина.
Просто пишете на лични на зеленкото. Hug

# 857
  • София
Марина не си вдига и телефона. От няколко дена се опитвам да се свържа с нея, но не успявам. Имам един колет за нея. Утре ще се пробвам пак. Днес я видях, но не успях да я настигна, че докато слезна с бебата и тя избяга.

# 858
  • София
Здравейте на всички! Аз съм от МАРТеснките мами 2009 г. Видях, че Тони_ст ви е писала за сметката, та аз просто ще разширя малко, като опиша нашата организация.

ЕДИТ: Да уточня, че Марина не е от нашата отчетна тема, може там да си има друга организация! Ние разбрахме от Глафира  Hug и тя ни предупреди, че Марина отказва да вземе пари. Тогава просто се организирахме да помагаме "в натура", а събираме пари от мамите, които нямат какво да "дарят" (или не им е удобно придвижването, напр. са от други градове и т.н.) и общо купуваме каквото можем.

Обобщение на организацията за МАРИНА (marina21andreeva) - МАРТенки 2009 г. - няма уточнения и промени спрямо предното ми писане!

ТЕКУЩО:

* Очакваме Глафира (или друга мама, ако контактува) да каже, ако има нужда

ПРИНЦИПНО:

1) Който иска да праща пари, с които да напазаруваме неща, нека ми пише ЛС, ще дам данните за сметката, в която събираме пари, но да посочи и мейл за връзка, за да пращам отчети. Ще разчитам АЗ лично да пращам сметката, за да мога да коригирам списъците за отчетите както е редно и в тази връзка моля да не си я разменяте по между си, а просто да ми пускате ЛС.

2) Който може да се ангажира да купува неща, нека се обади:
- Вис Виталис (Тони_ст)
- Даяна и Ники - борса за дрешки (Вероники, Шу, Глафира може да дойде заедно с някого)
- Джъмбо (беба)
- аптеки Ремедиум за козметика и лекарства - най-евтини са! (беба - Тати, Шу - Тати - ползва отстъпка до юни вкл.)

Който (ще) пазарува за Марина - АМ, лекарства, да каже кога и къде да се видим, за да дам пари!
Може в темата, на ЛС или по ГСМ. Повечето софийски мами ми имат ГСМ, но ако го нямате, пишете ЛС.
Мога да пусна парите и по банкова сметка   Mr. Green

3) За адреса на мамата за пращане на колети: който го иска, да пише ЛС на мамата или на Глафира. Да не го публикуваме публично, а да си го разменяме само на ЛС - да не го пишем из темата, че четат всякакви хора.

4) Който желае да дава неща, а не пари: ще събираме накуп и един ще носи: благодарим на Глафира за ангажимента! На Вероники - също.

5) Примерен списък за неща, дописвайте и вие:
- памперси (номер 4)
- мокри кърпички
- АМ (25.05.2009: още 1 месец МАЛТОФЕР)
- прах за пране
- бебешка козметика - ИМА ДОСТА
- алергично ли е бебето - за Пентаксим? - СЛОЖЕНА ВАКСИНА ПО ЗК
- бебешка аптечка - ИМА
- дрешки за бебето - 57 см. и 5.700 кг. към 24 май, без бодита, че има много
- лекарства за мамата: Пресинекс/Миринин (чакаме уточнение на точното описание, защото се оказа, че има различни видове)
Марина: Лекарството ми е Минирин таблети, но ги няма, казаха след края на месеца (май). Сега са ми дали "мостра" Пресинекс спрей, който има слаб ефект, но е по-добре от нищо
- дрехи за мамата (висока 147 см.) (Кремито е от Димитровград)
- шампоан, сапун, паста за зъби и прочие за мамата и  брата (Вероники)
- играчки за бебето
- дрехи и учебници за брата на Марина (Еди е 172 и е на 17 години. Слабичък е), раница

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 09:30 от зелено човече

# 859
  • София
Момичета, аз имам личната сметка на Марина, на която й е дебитната карта от Стопанска и инвестиционна банка. Така че, който иска да преведе пари - да ми каже да му я изпратя, за да може Маринка да си плати интернета.
Снощи разбрах, че си е изгубила и личната карта, та сега ще ходи до Пето РПУ да ги уведоми и да си вади нова. И за там ще трябват пари.

# 860
Мерси на Свилен той ми  прати пари за нета и сега имам нет
 Hug Hug Hug Hug
Глафира вчера видях че си ме търсила чак след като се прибрах тел ми се зареждаше в нас Embarassed

# 861
Днес няма да ходя до районното биха ми ваксина и не трябва да излизам по-слънце с Ади Rolling Eyes

# 862
Ади е много неспокоен иначе е пораснал с 2.5 см и 800 гр.
ваксини Rolling Eyes

# 863
  • София
Ади е много неспокоен иначе е пораснал с 2.5 см и 800 гр.
ваксини Rolling Eyes

И как са му сега мерките  Hug
Какви са тез ваксини  newsm78

# 864
ДТК и полиомиелит
сега е 7 килограма и 200 гр и 63.5 см
понеже съм по ЗК и му бият 2 една в крачето и една в ръката Cry

# 865
  • Бургас
браво на малкия мъж, колкото нас е по мерки, нищо че ние сме по възрастни  Joy

# 866
пУ-пу-пу
чук чук чук
да не ни чуе........
Притесних се как така Ади е на 5 месеца а му бият ДТК и полиомиелит пък забравих че му я отлагахме на 2 пъти ooooh!
Звънях на педи с готовност да се карам а се оказа че трябва да се извинявам Embarassed
Ама то с нейните грешки вече съм на пара Rolling Eyes

# 867
Сърдечни благодарности на Iveeeta за колета.Еди остана много доволен  bouquet
Ади също  Joy
Но снощи вдигна температура и не е спало почти цяла нощ милото ми слънчице Sad
Вчера осъзнах колко много е силна връзката между нас.След второто убождане заплака със сълзички и аз го гушнах а той милия само това и чакаше.Обви врата ми с двете си рачички сложи си главичката на рамото ми и така жално плачеше сякаш ми се разкъса сърцето.За миг времето спря и този момент ще е един от многото които ще ми напомнят че вече съм МАЙКА

# 868
  • Бургас
колко такива моменти ни чакат още  Hug

# 869

Общи условия

Активация на акаунт