MOLQ POMOGNETE

• 76 015
  • 1 272
  •   1
Отговори
# 735
Значи да ви кажаааааа.
Аз днес заминавам някъде след обяд.Сега приготвям багажа (малко множко ми се вижда от тук ще ме испратят бате и Еди а там ще ме посрещне дядо не му завиждам как ще носи.
Коридора вече е разлепен целия бате ще дойде днес преди обяд и започват и с хола после лепят тапети и ще измажат и таваните има останал материал бате.(е поне за които стигне де)
И така ще пиша като се върна на вас многооооо целувки и приятно прекарване
ЧАО за сега.
 Hug Hug Hug
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes newsm76 newsm76 newsm76 Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 736
Здравейте всички не с Ади се прибрахме.Днес сме на консултации и ваксинка.Бате и Еди са боядисали таваните в коридора и кухнята като за да ги повторят е трябвало да мине 1 ден за да изсъхнат.Успяли са и да налепят тапетите в коридора мисля че са свършили добра работа е не е идеално но и те не са професионалисти и на двамата им е за пръв път.Ще се наложи бате да идва и другата седмица за да налепят кухнята и да минат тавана на хола и да го налепят и него.Аз няма да годя на Дупница защото не искам пак да мъкна детенце ами докато те оправят хола ние ще сме в кухнята  Peace
Иначе на Дупница ни беше добре баба и дядо много се радвяаха на Ади и той им се радваше също.Отменяха ме често и така успях да си поотпочина.Много ми липсвахте и докато разказвах на баба за вас доста си поплакахме тя заради това че не може да ми помогне а аз заради добрината с която сте дарени  bouquet

# 737
  • София
Добре дошла, Маринка.

Приготвила съм дрешки за Ади. Ще ти звънна, кога ще мина.  Wink

# 738
Маринкаааа,

Веднага пиши, какви са ви нуждите Simple Smile

# 739
  • Бургас
Добре сте дошли   bouquet

# 740
Ами нас не ни е нямало чак толкова дълго за сега имаме и АМ и Памперси като АМ е 4 кутии а пампите са доста.
Ади е пораснал вече е 61 см и тежи 6380 гр Биха ми ваксинката за сега е добре (да не чуе дявола) ще видим за после
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вече ще започваме захранване защото Ади постоянно искаше още АМ и педи каза че не го наяжда и затова от днес сме на 2 лъжици картофен буломач.
Каква какфония ме чака да чистяяяяяяяя не е истина  Joy

# 741
  • София
Вече ще започваме захранване защото Ади постоянно искаше още АМ и педи каза че не го наяжда и затова от днес сме на 2 лъжици картофен буломач.
Каква какфония ме чака да чистяяяяяяяя не е истина  Joy

Абсууууууууурд! Сега ще изядеш шамарите  Mr. Green. Какво захранване, какви пет лева. Той няма пет месеца. Ма моля ти се. Тази педиатърка не е в ред.
Кобко изяжда на едно ядене детето?

# 742
  • на правилното място, в точното време
Я му дайте на това дете една пържолка с пържени картофи. Кви са тия буламачи - пюрета, някви си. Mr. Green

# 743
Маринке, ти си знаеш със захранването, но аз бих изчакала още малко. Няма да казвам, кога захраних Ния - много късно беше, но не съжалявам.

# 744
Я му дайте на това дете една пържолка с пържени картофи. Кви са тия буламачи - пюрета, някви си. Mr. Green
и една бира beer Joy

Маринка добре дошла Hug

# 745
Ади яде по 180 гр като си го увеличава често.И за да не му се разшири стомахчето тя така ми каза
Да му правя 1 картоф на пюре с 1 лъжица АМ и вода и малко масло 1/2 лъжиюка.
Иначе пък плаче заради коликите ако пие повече мляко.
Тя отсече че не се дояжда с АМ и затова
Като му давам по 1-2 лъжици като начало и постепенно ги увеличавам newsm78

# 746
  • София
Ади яде по 180 гр като си го увеличава често.И за да не му се разшири стомахчето тя така ми каза
Да му правя 1 картоф на пюре с 1 лъжица АМ и вода и малко масло 1/2 лъжиюка.
Иначе пък плаче заради коликите ако пие повече мляко.
Тя отсече че не се дояжда с АМ и затова
Като му давам по 1-2 лъжици като начало и постепенно ги увеличавам newsm78

Маринка, Ади е малък още за захранване, камо ли пък да му слагаш масло ooooh!   Просто в момента не мога да се побера в кожата си как е възможно педиатър да ти каже да даваш масло на 4 месечно бебе

# 747
Ами не знам вече какво да правя едни казват че щом не се наяжда от млякото (такива признаци ми дава) трябва да му давам картофа други казват че не трябва  Rolling Eyes
Не може да изяжда по 180 мл и да реве че иска още 60-75 не знам какво да правя и аз и казах че съм за късното захранване а тя ми каза че иначе ще му се разшири стомахчето newsm78
И сега ......................................?????????!!!!!!!!!!!

# 748
  • София
Ще му се разшири краставици.
Сега специално погледнах файла на Кало. На 4-5 месеца е нормално да яде между 180 и 210 грама мляко.
Ти си майката и ти решаваш, но според мен е твърде рано за захранване, камо ли за масло.

# 749
Нана нали разбираш че и аз съм за това кое е най добро за Ади Wink
НО ще попитам и други специалисти (тези от клиниката по педиатрия) и тогава ще предприема какво то и да било Peace
Това ми се вижда най уместно в такъв случай.
А имам в предвид че детето като изяде такова количество АМ след това пък пищи и се гърчи от болка в коремчето newsm78

Общи условия

Активация на акаунт