какво не искат да правят мъжете ви?

• 4 589
  • 91
  •   1
Отговори
# 45
Не иска да чисти прах, защото го дразни , че трябва да махне всички джунджурии по секцията (не, че само там е прашно). Иначе прави всичко друго...Лошото е, че трябва в повечето случаи да напомня...но е добре, защото има и такива, които и след напомняне не искат...а най-се дразня, като искам да го науча на нещо или да му покажа нещо и той се дърпа!  Twisted Evil

# 46
Ами моят прави всичко...сега как да се включа в анкетата??? newsm78

# 47
  • някъде в орбита...
Мъжа ми чисти с прахосмукачка, изхвърля боклука, и ако аз не мога (ама наистина наистина не мога  Rolling Eyes) ще напазарува. Но няма нещо в домакинството, с което да се справя по-добре от мен, та тез неща ги прави за да ми помогне, не защото са му задължения вкъщи  Peace.

# 48
  • Майничка
Не ще да глади, европеецът му с европеец! За другите още не се е пофренчил толкова, та се дорежда.

# 49
  • София /Абсурдистан
Добави опция и за готвенето, че да гласувам.

# 50
Не бърше прах, не чисти банята, не пуска прахосмукачка.

Пазарува редовно, пуска пералня или миялна, ако реши, че има нужда. Когато не съм под ръка глади, хвърля боклука! Най - често готви той. 
Така написано изглежда, че върши много неща  Rolling Eyes, за какво ли недоволствам обикновено  newsm78?

# 51
Не мие чинии,не пере и не глади,не иска и това си е Joy

# 52
Добави опция и за готвенето, че да гласувам.

И аз така  Peace

# 53
Не обича или не знае как да:

- готви
- чисти банята
- мие чинии
- пуска пералнята
- простира дрехи
- сгъва дрехи

Обича да:

- чисти с прахосмукачка
- мие пода с парцал
- хвърля боклука
- поправя нещо
- бърше прах
- пазарува
- глади
- шие

# 54
Лелееееее аз почти всички опции отбелязах - без тази за пазаруването- това вече го може bowuu Абе той и някои от другите неща може ама се прави на разсеян #2gunfire

# 55
От изброеното само не бърше прах. Не че не иска, просто никога не би се сетил. Почти винаги той хвърля боклука и пазарува, но и в другите неща се включва активно.

# 56
Нито едно от изброените неща не върши. ooooh!
Можеби само от време на време се сеща да изхвърли боклука.

# 57
Не пере, не глади и не бърше прах!В момента даже е на пазар Peace

# 58
 Чисти с прахосмукачката,мие чинии и пазарува-друго нищо не иска да прави!!! #2gunfire

# 59
Ами моят прави всичко ....че и още...    newsm78   

Общи условия

Активация на акаунт