Ирка, какво стана. Не виждам да си дала сайта а и ние искаме да похарчим малко пари

Чети ме внимателно

Хайде по едно билково чайче за болнички и здравички

на мен три седмици ми избиваха пъпките,а после още толкова докато минат егати кошмара беше
Дано скоро Марто да е в отлична форма 

съществува ли фотоапарат,който да прави хубави снимки/знам,че зависи и много кой седи зад апарата де/,ама го искам да е с голям обектив,защото този,който имаме докато снима и момента е забравил кога е бил
и ако може да струва до към 600лв. 
.......,но важното е,че вече има клиенти/аз само да кажа,че поразгледах тук там из сайтовете от които доставят стокаи мога да кажа,че нещата са хем на чудни цени,хем в пъти по-качествени от тукашните по магазините/факта,че сега гледам и Иво с дрехите на батко му ,дето минаха и през детето на една приятелка и още изглеждат добре си е факт/..,но предполагам,че няма нужда от повече реклама.
..просто се чудя как успях от милионите консервативни,улегнали и много стабилни Козирози баш най-вятърничавия и авантюристично настроен да случа......то ,не че беше трудно да бъда ядосана/че както ме болеше-малко ми трябваше/,ама той направо надмина себе си/няма да навлизам в подробности,само ще кажа,че планира заминаване за чужбина/...та в контекста на флуидите дето прехвърчат,аз също не разчитам да бъда почетена/пък и нещо не ми е Валентинско...ама хич
/.Но,смятам да повторя почитането на Трифон Зарезан,че предния път нещо не го уважихме подобаващо.......
.....нали не е дело на Иван?Я раздуй клюката,че то покрай тоя мач,новини ще видя чак утре........
/Препоръчани теми