Гоблени-43

• 70 064
  • 431
  •   1
Отговори
# 90
Момичете днес най накрая дойде ред и на моя Дименшън от поръчката на Дъмпи, и тая вечер реших да оправя конците и като отворих кутията изпаднах в ужас smile3511
Конците са направени в две снопчета без номера , ами сега как да разбера кой знак за кой конец е, като съм пълен профан с езика smile3518
Много ви моля който шие Дименшън или е шил да казва как да се оправям с две топки  конци.
Майко мила всичко ще уплескам и накрая ще стане една цветна картина сигурно ще е същинска плесканица  Weary

# 91
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
лейдито - ще стискаме разбира се,  Wink напоследък сме много добри в стискането  Hug
миангелова - не се сещам какво си купи, но ако пуснеш снимка на ключа може да се преборим с цветовете заедно  Peace по принцип слагат по един много отличаващ се конец във всяко снопче и така можеш да разбереш кое къде е
 Hug дай снимчица, че май по-лесно ще стане, отколкото да давам общи съвети  Sunglasses

# 92
  • варненка от София
Момичете днес най накрая дойде ред и на моя Дименшън от поръчката на Дъмпи, и тая вечер реших да оправя конците и като отворих кутията изпаднах в ужас smile3511
Конците са направени в две снопчета без номера , ами сега как да разбера кой знак за кой конец е, като съм пълен профан с езика smile3518
Много ви моля който шие Дименшън или е шил да казва как да се оправям с две топки  конци.
Майко мила всичко ще уплескам и накрая ще стане една цветна картина сигурно ще е същинска плесканица  Weary

Не изпадай в паника, няма страшно и ще се оправиш. Принципно двете снопчета отговарят на двете колонки, които са дадени в схемата и са озаглавени Bundle 1, Bundle 2
Хващаш си снопчето е поне трябва да разпознаеш един от цветовете, било то бял, черен или познат за теб цвят.

В първата колонка от табличката пише - Lenghts in the bundle и съответно срещу всеки цвят има определена бройка. Това са броят нишки от определен цвят, по броя нишки и горе долу с някакъв речник за цветовете би трябвало да си оправиш. В началото е респектиращо, но повярвай ми, не е толкова сложно.

Май не го обясних като хората, но се надявам да си ме разбрала. Blush Blush Blush

Дж, наистина е кофти разликата между снимката и резултата, но не се отчайвай, чака те тюбимски гоблен все пак  Hug

И като стана дума за другия форум, онзи ден госпожа Герика се е появила в него, та имаше обясняванка и полемика по темата с подмяна на конци и "оригиналите й", надявам се поне да влезе в час и да не петни името на фирмата. Ето тук http://www.goblenite.org/showthread.php?t=5651

# 93
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Дуданка, като гледам колко сложно нещо шиеш- Казанската, чудя се защо е нерешителността ти да почнеш нещо Дименшово Hug

И аз така си мислех за Казанската Св. Богородица на Солария, че ще е много трудна с тези 52 цвята, а то се оказа приятна за шиене до момента. Може би се уверих, че дяволът не бил толкова черен. Но  Naughty Дименшъните ми се струват невъзможни, тъй като съм пълен провал с езиците. И няма откъде да си поръчам гоблен на Димешънс от интернет без предварително да съм пратила няколко писма със запитвания колко струва едикой си гоблен. Обичам като видя снимката и описанието на гоблените и там да пише съответно и цената. Става дума за българските онлайн магазини и специално за Димешънс. Очарована съм от Аксиома и съответно Ланарте, но нямат Димешънс.
Пък и плюс това имам достатъчно започнати и недовършени гоблени.
Може да си направим състезание кой има най-много започнати и съответно незавършени гобллени и колко неотворени комплектовки чакат реда си!   Laughing

Зорница, с нетърпение ще чакам да я видя в рамка!

# 94
Може да си направим състезание кой има най-много започнати и съответно незавършени гобллени и колко неотворени комплектовки чакат реда си!   Laughing

нямаш никакъв шанс за първо място Sunglasses и срещу мен да тичаш пак не можеш ме стигна  Flutter

# 95
  • София
Аз имам само едно незавършено гобленче... така мисля де Simple Smile То ми е първото мое си. Лесничко уж, ама през годините разпилени схеми, разпилени конци... Не знам кое къде е вече. Значи нямам никакъв шанс! Mr. Green
Goody, ти искаше май дракончетата, нали?

# 96
  • в една мансарда точно под звездите ..........

нямаш никакъв шанс за първо място Sunglasses и срещу мен да тичаш пак не можеш ме стигна  Flutter

Дай да ги броим. Пусто не се стърпявам и винаги като видя нещо хубаво си го купувам, започвам го и докато не видя нещо по-хубаво. Пък то един живот за къде по-напред!  newsm78
Целувки  и лека нощ!   bouquet

# 97
Момичета много ви благодаря за милите думи!   bouquet  bouquet  bouquet Действате ми адски стимулиращо!  Hug Днес вече имам и 3 готови детайла!  Party

Моля ви само да не "зачекваме" тази тема!  Praynig #Silly
нямам толко пръстчета......... Mr. Green

# 98
  • София
Момичета, моля да ми пратите ключ с конци Ариадна на гоблена "Невеста", защото се оказа, че в този, когото имам няма някакъв номер и явно има някаква грешка.Благодаря!   email-kalinka1026@abv.bg

# 99
пък аз съм решила да ги" ликвидирам" един по един/започнатите гоблени/ Mr. Green
ама докога ще издържа не се знае.
"бой с петли" седи от половин година и чака само лицата да довърша  Embarassed

# 100
Дай да ги броим. Пусто не се стърпявам и винаги като видя нещо хубаво си го купувам, започвам го и докато не видя нещо по-хубаво. Пък то един живот за къде по-напред!  newsm78

Crazy не мога да броя до толкова, а и не смея  Hug
 Confused  предния път като изкарах всичко от тайниците за да направя инвентаризация милото ме "залови" и ми отряза джобнитеза мноооого дълго, закани се да не видя нов гоблен, докато не ушия всички стари  Rolling Eyes
второто е моя реплика  Hug

здравче, ти къде се буташ между асовете  Mr. Green

лейди - оказа се, че ги имам  Blush но вместо ламици съм ги кръстила дракончета, никакъв шанс да ги намеря с "търсене" ooooh!

мери - похвално  bowuu всички така сме решили, но както казва малък Петко: едно е да можеш, друго да искаш, а трето и четвърто да го направиш   Thinking може пък да си по-сериозна от мен - успех  Hug

# 101
  • Пловдив
Момичета, моля да ми пратите ключ с конци Ариадна на гоблена "Невеста", защото се оказа, че в този, когото имам няма някакъв номер и явно има някаква грешка.Благодаря!   email-kalinka1026@abv.bg

http://did-tag.mylivepage.com/file/996/4202_Vl._D._Maystora_Nevesta.rar

# 102
mery_poppins1,току що открих онзи гоблен с лозовите листи,но  newsm78 да видим дали ще дам правилно линка

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png
някъде по-надолу е и дано не бъркам Hug

# 103
Добро утро милички Heart Eyes
днес кафето е от мен

аз се позагубих,но не по собствено желание,на новата работа нямам нет и съм много нещастна Tired...липсвате ми Hug
Отне ми доста време да ви догоня и да прочета и разгледам всичко,видях големи красоти отново,страхотни първи странички на темата,поздравления момичета  bouquet
ketri, бързичко да се оправяш,ужасни неща чета за тоя грип,а ангелинчето е разкошно,с нетърпение чакам да оздравееш и да го видим готово Hug
Инче,браво за бебока бързо става и е приятно за шиене нали? Heart Eyes
zornitsa,petjah, много добре напредвате момичета или гоблена върви бързо или вашата скорост на шиене е завидна,поздравления напълни ми се душата,голяма красота!
vvvitality,и твоите еленчета са прекрасни!
...аз понапреднах с моя дракон,но ще показвам по нататък

Приятен ден от мен!
Grinning

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 07:12 от bella_

# 104
Добро утро и от мен  Hug

bella_ благодаря ти за кафенцето

Зачекнахте и темата с неушитите гоблени  Confused
Моите са няколко и не знам кога ще им дойде реда и дали изобщо ще им дойде

Ох този сватбения гоблен, който шия в момента направо ми взима здравето. Много цветове и много често ги сменям. Бавничко става

Общи условия

Активация на акаунт