Ей го иде малък Сечко, щурее варненскиЯ дечко!- ІІ

• 17 198
  • 297
  •   1
Отговори
# 120
Брей мъртвило.... Shockedкъде сте бре хора. Да не спите още #Crazy
Аз използвам "намалението"/разбирай бебо спи/ и съм на компа с кафенце.
Днес дано времето да се задържи така добро и да сме пак на вън да скиторим Laughing Laughing

# 121
Добро утрооооооо!  Гледам вчера колко много сте писали, а аз от сутринта като си бих камшика, чак в 18ч. се прибрах.  Grinning Добре, че ми остана поне малко време да сготвя ...

Добре дошли на новите бебета и мами!!!

Казабланка, аз раждах в МД при доктор Георгиев и съм изключително доволна от всичко: персонал, храна, битови условия, грижи към мен и бебето. Освен това, не ти искат да си носиш почти нищо... в общи линии, само с нощница да отидеш, никой нищо не ти казва Simple Smile Като дойде време за второ, пак там ще отида, без да се замисля  Peace
Ако искаш повече подробност, пиши на лични, все пак ми е сравнително прясно Simple Smile

За АГ - ходих да проверявам условията във ВИП-а, защото сестра ми ражда там и беше доволна от лекаря и  условията, но аз не споделям нейното мнение. Първо никой не пожела да се срещне с мен, за да ми обясни каквото и да е. Някакъв глас ми каза по интеркома, че тарифата я пишело до вратата и ако съм искала да си избера лекар, трябвало сама да го намеря къде и кога е на работа . За справка има тел. номера на 2-3 от лекарите, на останалите лекари, никой в АГ, не им знае телефоните. След като в крайна сметка открих избрания от мен лекар, ходих 2 пъти да чакам пред кабинета /защото не работи със записани часове/, чаках с останалите бременни мами права почти 2 часа, докторът ми каза, че по времето, когато аз ще раждам той ще е в отпуска  #Cussing out Има разбира се право да излиза в отпуска, но аз загубих много време и нерви, а сега се налагаше да повторя упражнението при друг лекар !!!
Разбира се, отказах се и веднага хукнах към МД /поне като ще си давам парите, да знам за какво/

Само искам да отбележа, че не оспорвам кадърността на лекарите и състоянието  на оборудването в АГ !

Вирджинити, гледам при един лекар сме раждали май Simple Smile

Малиии, аз писах, писах, все едно ми  е за последно  Joy Ама като изляза днес, може и да не се върна пак до довечера  Party

# 122
добро утро Grinning

и аз се възползвам от "намалението" Laughing

# 123
Добро утро, как ще спим Деси будни сме отдавна.
А относно раждането , аз бях се насочила към ОБ. Отидох без уговорка и случих на екип, който се отнесе много добре с мен. В предподилна зала,  акушерката беше до мен през цялото време около 2-3 часа и така. Но за следващия път, незнам дали ще имам същия късмет

# 124
  • Варна
Добро утро мами,бременни и малки дечица  Hug  Днес май ще бъде слънчев ден, така че приятна разходка на всички  Hug

# 125
Добро утро, как ще спим Деси будни сме отдавна.
А относно раждането , аз бях се насочила към ОБ. Отидох без уговорка и случих на екип, който се отнесе много добре с мен. В предподилна зала,  акушерката беше до мен през цялото време около 2-3 часа и така. Но за следващия път, незнам дали ще имам същия късмет
наистина си е било късмет Peace
Тонка, айде стягай осмомартенския купон да повъртим гъзягите Mr. Green

# 126
Доро утро  bouquetДнес еееееееееее smile3558
Вале  Hugпрекрасно начало на деня с кафенце и допълнителни сладки екстри Peace
Днес ще е време чудно за игра.
 1swing family

Майка ми вчера ходила на разходка в Морската с Виктор ...и се оплаква ,че без малко щял да fight piasyk ошамари едно/две деца

.Пфууууу толкова кротък беше цяла година  Heart Eyesкакво му става в последните няколко дни Mr. GreenВсе вика "Аз сам" Joy Joy
Май навлизаме в "ужасните две".  superuu.Аз малко не вярвам на това ,защото иначе е много разбран . newsm03..ама  подозирам ,че баба му нещо май го е  нервила  и като не може на нея да си го изкара  ...Joy Joy Mr. Green

Айде давайте предложения за 8-ми март.Ако има много моткане -няма да стане организацията на newsm19 cheers

Относно въпроса на Казабланка-не ставаше дума къде кои лекари са по- добри ,а къде е най-добрата АПАРАТУРА.Та затова отговорих категорично ,че ЕДИНСТВЕНОТО отделение по неонатология е в АГ.А иначе всеки си има любим лекар  smile3543 preggoи е най-нормалното нещо на света да си ражда при него.  ylinfant

# 127
голяма тъпня,Теди преди малко се събуди,сега ще закуси и после да играй в стаята си,а аз какво да правя? Rolling Eyes

Тони,защо не слезете на сам?Теди постоянно пита КоКО Heart Eyes

за купона съм на линия,само да има организатор,на мен не ми се занимава Mr. Green

# 128
 Здравейте момичета! Дребното преди малко стана и се храним. Полвиния ми ден свършил покрай това хранене. Да можеше сам да си яде, а аз да свърша нещо. Прогнозата е че е 8 градуса, но нещо днес слънцето липсва.
 Но днес съм по магазините че трябва да търся подарък за 3 год. рожденичка.
Приятен и успешен ден !

# 129
Вале , Коко не иска вече в количката и тук в квартала сме пеш постоянно, ама някой път ми вика "носи".
За купона , без кола незнам как ще стане - ако не искате някое квартално кръчме. Simple Smile
Айде ние излизаме

# 130
Тони и ние сме пеша,ходим до морската,обикаляме играем и после се прибираме,при мен няма такива номера носи Laughing

# 131
  Еее, момичета това време ни изненада, а уж щеше да е слънчево а то кво стана дъжд, ужас! smile3514

# 132
какъв беше този дъжд,тъкмо се оправям да излизам и като шурна ooooh!,ама спря вече де Grinning само на мокри земята #Cussing out

# 133
  • Варна
Да, честит дъжд  #Cussing out  #2gunfire А тъкмо се бях приготвила да излизаме, кви обяснения ще давам сега на Габи  Mr. Green

# 134
 : Wear UmbrellaИ това ми било хубаво време ooooh!малък Сечко си показа рогцата Whistling
Тони-абе без количка много не се навивам аз да излизам.Виктор все още може да бъде"убеден"да се вози ,когато има нужда от по-бързо придвижване. bowuu

Общи условия

Активация на акаунт