Ла Редут КОДОВЕ - 22

• 51 057
  • 709
  •   1
Отговори
# 120
  • Казанлък of all places
Пък на мен Сабин ми се скара дето съм използвала код, който не ми е пратен лично! Шото аз нагла - колета пристигна без подаръка и аз се оплаках. Да , ама не :
Цитат
The offer 22837 you used for this plaid cannot be used. You only can use the offers you received at your e-mail address.

Best regards.
Т.е. Офертата, която сте използвали не може да бъде използвана . Можете да използвате само кодове, които сте получили на имейла си. Аз си бях аресала двете завивки...
Та да си знаете....

# 121
  • София
Момичета, благодаря за инфото че работи кода 60488

Имам въпрос:
Имали оскъпяване, ако пратя поръчката на друг адрес?: 2 различни града. 
.. имам спомен, че имаше някакво оскъпяване, но снощи тествах до някъде (без да финализира плащането) и не видях да се оскъпява.

# 122
  • София...........
Питах в другата тема,но няма отговор Sad

Ако направя поръчка за 17 Е (с доставката и %) и ползвам код за 10 Е намаление(от тези с поканата на приятел) и ми остане да плащам само 7 Е дали ще ми приемат и изпратят поръчката? Thinking

Благодаря   bouquet

# 123
кодче :

Mon code offre spéciale :     
57002
 намалява 20 от 55 Е + Livrasion Gratuite

не знам дали е даван, ако е даван, моля да ме извините. Peace   

# 124
Сега докато се изредят всички да кажат, че са получили 23477 и ще се навъртят още 15-на страници  ooooh!

И за да не е съвсем спам, да питам някой пускал ли е скоро (последните дни) поръчка с код за квадратните десертни чинии (2червени/2 кафяви) и ако да, с кой код? Благодаря предварително. Някой се похвали за тях в последните дни, а на мен ми дава, че ще са налични след 12 седмици.

Аз преди седмица пуснах с този: 27448.

# 125
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=8967168ed258f7ce81 - момичета какво е това
Извинете сега видях че вече сте писали за този код.  Embarassed

# 126
  • Пловдив

Ако направя поръчка за 17 Е (с доставката и %) и ползвам код за 10 Е намаление(от тези с поканата на приятел) и ми остане да плащам само 7 Е дали ще ми приемат и изпратят поръчката? Thinking

Благодаря   bouquet
няма да ти я приемат,трябва да е над 10евро след намалението с кода

# 127
  • София...........

Благодаря   bouquet

Много благодаря  Hug  bouquet

# 128
  • София

Благодаря   bouquet

Много благодаря  Hug  bouquet

Те поръчката ще ти я приемат, но друг е въпроса дали ще я получиш!

# 129
  • София
ИзФинете, ама ще напиша - превъртях 9 страници за да видя дали не е дадена пратената на мен оферта, видях, че е дадена първо от Чоколина, след което през пост се почва... "вижте нещо по-така" или "как действа"... та, разбира се, няма да пиша поне 8 пъти споменат код. Защо ли и другите не го направят? Нямам навик и да се записвам или да слагам някакви емотиконки от сорта  ooooh! Whistling  bouquet Hug  които ги има по-назад, стига да попрегледате, докато са ВСЕ още 9 страници. Ама от тези 9 страници по същество биха могли да се направят 2 и не повече. Защо трябва да се чете и препрочита някаква глупост по няколко страници? Защо трябва да се записва (това, впрочем се дъвче от няколко теми, ама...), след като темата ВИНАГИ е на 1-ва страница? Ами така ще е по-лесно да се следи и да се открие нужната информация за кодовете, подаръци и с какво се задействат, което е наистина полезна информация, съгласна съм с Чоколина. Ама не, дай да драснем нещо си, че после да не ровчим половин ден в търсенето на темата, че не дай си Боже да отиде някъде далеч...
Просто не разбирам. Извинете, можете да го водите за спам, ама по-смислен от  Hug Peace ooooh! Whistling  bouquet

# 130
Момичета, благодаря за инфото че работи кода 60488

Имам въпрос:
Имали оскъпяване, ако пратя поръчката на друг адрес?: 2 различни града. 
.. имам спомен, че имаше някакво оскъпяване, но снощи тествах до някъде (без да финализира плащането) и не видях да се оскъпява.
Мисля че се плащаше допълнително 1 или 2 евро, но не съм много сигурна Thinking

# 131
  • In The Middle Of Nowhere
Нищо не се плаща  Peace

# 132
  • София
Потвърждавам, че нищо допълнително не се плаща.  Peace

# 133
Момичета, като прекалите с тестването на кодове и не ви пуска да се логнете в сайта как се процедира  Embarassed
Пратили ми код аз пробвах с него и с други от тук и познайте  Crazy

# 134
Flying, да не би да е станало преди малко? През нощта спират сайта за известно време, за да го актуализират, така че ако е станало сега, не се притеснявай - не е заради кодовете Peace

Общи условия

Активация на акаунт