Ла Редут КОДОВЕ - 22

• 51 028
  • 709
  •   1
Отговори
# 150
Ето и от мен един код
 27014 
дава тези
SAC VOYAGE    chocolat et    

SAC    Vieux rose/o    

+ намаление 20%

С този код на мен ми излизат освен пътните чанти и още някакъв розов сак...може ли някой да ми каже какъв е той?

# 151
  • In The Middle Of Nowhere
Момичета имам един въпрос относно кодовете с подарък новият каталог пролет/лято 09 как ще разбера че ще ми го пратят като не ми го отразява като подарък в смисъл в самата фактура не фигурира никъде ?
Те как ще разберат за да ми го пратят ?
Ще помоля ползвалите такъв код да споделят   !

Благодаря предварително за отговорите !

Ти ме подсети, че освен всичко останало има и такъв каталог подарък ... мисля, че ще го пратят след това отделно по пощата(но не е мн сигурно дали няма да те пропуснат мен ако питаш). Аз преди малко пуснах поръчка с такъв код и честно казано ми е все едно дали ще получа каталога, другите неща са ми по-важни  Wink

# 152
  • Пловдив
Аз доколкото съм чела в темите каталога като подарък май пращат само във франция,иначе тук в БГ за миналата колекция (есен-зима) имаше о покани,аз не изпратих тогава,в крайна сметка получих каталог на единия си акаунт,до колкото знам е относително дали ще ти пратят или не.....имаше момичета които са с по 4 и повече акаунта и не получиха и други които получиха на всеки акаунт.Задължително ги пращат по пощата не с колетите,така че ......ще видим как ще е сега......май никой не може да каже  Peace

# 153
  • морето и сините вълни :)
Мацки имам спешна питанка
ще пускам поръчка  и се чудя какъв код да си избера ,рових се назад в страниците и попаднах на този за БГ
30813 - 20?/45? от новата + БД.
Гледам добавяте някаква калъфка да ви даде БД,после видях на първа страница каква е офертата че трябва да е за нова колекция и намаление получаваш.
Та мойте неща в кошницата са детско и един панталон за мен.Всичките са намалени  освен една детска рокличка цопнах този код и хоп даде ми БД.Та сега се зачудих  как и защо стана този номер.Ако я пусна поръчката дали може да се обърка нещо newsm78

вчера пуснах поръчка с този код,намали ми 20Е от едни дънки от новата колекция (от 42.90Е) и комплект от 2 кърпи,май с кърпите се активира кода или с една калъфка.Останалите неща не си промениха цената.Много съм доволна защото бях готова да купя и на редовната цена Simple Smile,като пристигнат ще пусна фото Wink

забравих да спомена безплатната доставка Grinning

То хубоУ че намаля  от новата колекция ама аз го пуснах  вече в поръчката и ми даде само БД без да ми намаля..Ся да не земат да ми отрежат поръчката  #Crazy #Crazy
Я кажете мацки..Видях че имам един продукт от колекция 2009 та явно за тва ми го дава БД-то.

# 154
43230- код от фактурата ми
25% от дрехите
20% за останалите сектори
само за колекция printemps- ete 2009

# 155

защо са ми го изпратили това newsm78 в спам папката
не съм влизала в руският им сайт, нито съм им писала на руски newsm78

някой ако знае руски , нека сподели Hug

# 156
 запис  Peace

# 157
много ми хареса тази масичка http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4378130& … ue&ksource=-1  ,но ми идва малко скъпа,ще съм ви много благодарна ако ми помогнете с код който да я намали Praynig
предварително благодаря  bouquet

# 158
Извинявам се че се отклонявам от темата но на 17 януари направих поръчка която още не е пристигнала Sad възможно е поръчката да надхвърля 2кг някои може ли да ми каже ако е над 2 кг от пощата ли ще си я взема и ако не от пощата от къде и как ще разбера че е пристигнала с бележка по пощата или по друг начин   newsm78 Благодаря ви предварително  Hug

# 159
  • In The Middle Of Nowhere
Въпроса ти е за другата тема и прочети там първия пост също.

# 160
Извинявам се че се отклонявам от темата но на 17 януари направих поръчка която още не е пристигнала Sad възможно е поръчката да надхвърля 2кг някои може ли да ми каже ако е над 2 кг от пощата ли ще си я взема и ако не от пощата от къде и как ще разбера че е пристигнала с бележка по пощата или по друг начин   newsm78 Благодаря ви предварително  Hug

Виж тук,много неща ще ти станат ясни Wink  http://geocities.com/ina_bg/

# 161
  • някъде там
30953 и 75388 сак Ла Фума в розово и кафяво

# 162
  • морето, сините вълни...
С какъв код се получават plaid vert-beige и къде евентуално мога да видя снимка
търсих в началото, но явно ще трябва да вдигам диоптрите... Embarassed

# 163
С какъв код се получават plaid vert-beige и къде евентуално мога да видя снимка
търсих в началото, но явно ще трябва да вдигам диоптрите... Embarassed

22837

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=256898&pid=10302180

# 164
  • София
Дами, възможно ли е това:
от няколко дни дебна едни роклички. Вчера ги хванах тамън, сложих ги в кошницата и, понеже малко попрекалих с поръчката, почвам (разбира се) да пиша кодове. Имах един в пощата, който и тук е пускан нееднократно, оп, не става. Т.е. дава ми че е приет, но нито БД, нито намаление, нито нищо. Изпробвах ВСИЧКИ кодове от първа страница, няколко от сайтовете....... нищо. Там, където приеме кода, не дава никакъв резултат - тук таме някоя чанта подарък, но където пише, че има намаление - няма нищичко.
Ужасно съм се ядосала. Възможно ли е да е защото (май) нямам нито една дрешка от п/л 09???

И докато пробвам кодове, три от рокличките пак изхвърчаха.  #2gunfire Sick

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 23:35 от Po3u

Общи условия

Активация на акаунт